Birman-maniacs

Είναι easy rider ο καθηγητής σου:lol:
Πές του να μου κάνει μεταβίβαση τη Ducatti και να κρατήσει το παπί:D
Λοιπόν καληχτίζω, θα τα πούμε αύριο:hello:

Τα λεμε:hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!!!:)Τι κάνετε...????Λέω να μην διαβάσω σήμερα όλα τα μηνύματα σας...Οπότε αν γίνω κουραστική και σας ρωτάω πράγματα που ήδη έχετε πει..ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

Γεια σου Κατερινα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι εχει αρχισει το countdown:D
Συγνώμη που άργησα....Πακέταρα την πρώτη φουρνιά για το σπίτι..Με έχει πιάσει ένα άγχος...απαπαπα!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!:)

Πότε έρχεται ο κύριος Πλάτωνας είπαμε???Σου έχω πεί τι κούκλος που είναι ε???Δηλώνω τρελή θαυμάστρια του!!!:D

Συγνώμη που άργησα....Πακέταρα την πρώτη φουρνιά για το σπίτι..Με έχει πιάσει ένα άγχος...απαπαπα!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!:)

Πότε έρχεται ο κύριος Πλάτωνας είπαμε???Σου έχω πεί τι κούκλος που είναι ε???Δηλώνω τρελή θαυμάστρια του!!!:D
βασίλη! Καλορίζικο το καινούργιο σας σπιτικό!!!:up:
Όλα θα πάνε καλά Κατερινάκι με τη μετακόμιση σου θα δεις!! με το καλο κι εσύ στο καινούργιο σου σπίτι!!:)

Σήμερα αναχωρούμε για πειραιά...
τα κεφαλια μέσα...αλλα δουλειά από δευτερα!

Ο πλάτωνας θα έλθει στην ελλάδα μαζί με το μπαμπά του στις 28 σεπτεμβρίου!;)

Είναι easy rider ο καθηγητής σου:lol:
Πές του να μου κάνει μεταβίβαση τη Ducati και να κρατήσει το παπί:D
Λοιπόν καληχτίζω, θα τα πούμε αύριο:hello:
ducati... τι μου θυμίσατε τώρα...κάποτε έκανα μια σχέση σύντομη (ευτυχώς) με κάποιον που το πρώτο πράγμα που μου είπε για εκείνον ήταν η ducati του...εγώ δηλώνω παντελώς άσχετη με μηχανές:lol:...ωραίος ο τύπος αλλα στις διακοπές που πήγαμε κατάλαβα το κόλλημα του και...όπου φύγει φύγει...:hello::lol:

εγώ αυτό ονειρεύομαι να αποκτήσω...:inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• Hobby_Van_Silver.jpg
    Hobby_Van_Silver.jpg
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 15
ξέχασα να σου πω βασίλη να πεις στη κατερίνα ότι συμφωνώ με το γούστο της στις μηχανές!!!:P

ducati... τι μου θυμίσατε τώρα...κάποτε έκανα μια σχέση σύντομη (ευτυχώς) με κάποιον που το πρώτο πράγμα που μου είπε για εκείνον ήταν η ducati του...εγώ δηλώνω παντελώς άσχετη με μηχανές:lol:...ωραίος ο τύπος αλλα στις διακοπές που πήγαμε κατάλαβα το κόλλημα του και...όπου φύγει φύγει...:hello::lol:
Είναι άσχημο να είσαι κολλημένος με κάτι και να το δείχνεις:lol: Τουλάχιστον αν εχεις τέτοιο κόλλημα πρέπει να το κρύβεις γιατί γίνεσαι ρόμπα:D Βέβαια αν είχε αυτή την συγκεκριμένη ducati απο κάτω μπορεί και να του έδινα λίγα ελαφρυντικά..:lol: Μόνο χίλιες φτιάχτηκαν παγκοσμίως, τιμή πώλησης 60.000 ευρώ:blink::blink::blink:

Γεια σου Βασίλη! :)
Μολις επιστρεψαμε!

Οχι δεν ηταν αυτη η ducati...:lol:
Mετρατε μερες?? Αντε κοντεύουν!:up:

ο Μορφεας μου παχυνε πολύ αλλα μεγάλωσε κιόλας...εχει γινει θηρίο σωστό! Για 2 ωρες δεν με αφηναν να περπατήσω μέσα στο σπίτι! Ολο μες στα ποδια μου περπατουσαν...τους ελειψα και μου ελειψαν πολύ!:(

γεια σας...Ουφ σήμερα είναι η μέρα της ταλαιπωρίας..μετά από ένα ξενύχτι με σκοπό τη νίκη στο πόκερ του ιντερνετ και πιο συγκεκριμένα του facebook, το πρωί κουτουλούσα και είχα νεύρα..!!!Τώρα πάλι καλά δεν έχουμε πολύ δουλειά αλλά μετά θα έχω τρέξιμο..Πρώτα θα πάω τη μητέρα μου να παραλάβει από το συνεργείο το τουτού της...μετά θα πάω τα μωρά στην κτηνίατρο για να δούμε πότε θα γίνει η στείρωση και πως θα ξεμπερδεύουμε με το πρόβλημαστα αυτάκια του μαπα και μετά θα συναντηθώ με την νέα συγκάτοικο μου να αγοράσουμε τα ΠΡΩΤΑ ψώνια μας...:)Φυσικά μετά θα παμε σπίτι να τα αφήσουμε και πρέπει να πω ότι αν και το αγαπώ πολύ αυτό το σπίτι ο ιδιοκτήτης μου έχει αφήσει μία τρύπα στον τοίχο με καλώδια και ....:mad:

Είναι άσχημο να είσαι κολλημένος με κάτι και να το δείχνεις:lol: Τουλάχιστον αν εχεις τέτοιο κόλλημα πρέπει να το κρύβεις γιατί γίνεσαι ρόμπα:D Βέβαια αν είχε αυτή την συγκεκριμένη ducati απο κάτω μπορεί και να του έδινα λίγα ελαφρυντικά..:lol: Μόνο χίλιες φτιάχτηκαν παγκοσμίως, τιμή πώλησης 60.000 ευρώ:blink::blink::blink:

Τι έχετε πάθει φέτος όλοι με τις μηχανές..Ο γαμπρός μου πήρε μια και ένας φίλος μου αλλη μια...Εγώ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!:redface::redface:Είναι που είχα πέσει 3 φορές από μόνη μου όταν οδηγούσα ....και μάλιστα σκούτερ!!!:redface::redface:

Γεια σου Βασίλη! :)
Μολις επιστρεψαμε!

ο Μορφεας μου παχυνε πολύ αλλα μεγάλωσε κιόλας...εχει γινει θηρίο σωστό! Για 2 ωρες δεν με αφηναν να περπατήσω μέσα στο σπίτι! Ολο μες στα ποδια μου περπατουσαν...τους ελειψα και μου ελειψαν πολύ!:(
Πως πέρασατε Γιούλη????Τέλεια ε???:up::up:

Ο Μορφέας όσο θηρίο και να γίνει δεν θα ασχημήνεει ποτέ πάντως...:D:DΓιούλη μάθαμε αν είναι έγκυος η μικρή σου???:hmm::hmm:

HElp

Από πού μπορώ να αγοράσω μια γάτα βιρμανίας
και πόσο θα μου στοιχίσει περίπου? Δεν θέλω απο πετ
σοπ ούτε απο το εξωτερικό.:hmm:

Από όσο ξέρω(ότι έχω ακούσει εδώ)δεν υπάρχει εκτροφείο στην ελλάδα..Οπότε προτιμούν τα εκτροφεία στο εξωτερικό..Είναι λίγο ζόρι...αλλά αξίζει πολύ..Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να πάρεις από κάποιον ιδιώτη που έχει ζευγάρι αλλά από χαρτια και πιστοποιητικά χλωμό το βλέπω...!!!!Νομίζω η Ζαχαρούλα(fantom) έχει μωρά βιρμανάκια..θα την ρωτήσω το βράδυ και θα σου στείλω...Οκ???:)

Δυστυχως μπορεις να φερεις μονο απο καποιο εκτροφειο του εξωτερικου...

Σε Pet Shop ούτως ή άλλως δεν θα βρεις εύκολα κι αν βρεις το πιο πιθανό είναι να μην είναι γνήσια.
Οι περισσότεροι από εμάς τις πήραμε από εκτροφεία του εξωτερικού. Επειδή έχουμε αρκετές βιρμανικές γάτες και αναμένουμε ακόμα περισσότερες ίσως θα μπορούσες να κάνεις υπομονή του χρόνου όπου αναμένονται οι πρώτες μας γέννες.
Για τη ράτσα ρίξε μια ματιά σ'αυτό το ωραίο site:)
www.birman.gr

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back