Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ωραια αφησα τα τωρα που θα εισαι και εσυ στο σπιτι....θα ειναι μες τη τρελη χαρα που θα μπορουν να χωθουν σε ολες τις κουτες.Όχι μωρέ..Απλά για τώρα που είναι αρχή και καλά καλά δεν έχουμε τακτοποιηθεί εμείς και δεν έχουμε προσαρμοστεί..Οι ζημιές και τα επικύνδινα σπορ πάνω σε κουζίνα και πάγκους δεν είναι και πολύ καλή ιδέα...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμείς έχουμε πρόσβαση σε οικόπεδο σαν τεράστιο κήπο με μπολικο χώμα, ζουζούνια και συκιές!!Εγώ πρέπει να βάλω προστατευτικό στα καγκελα και θα τον βγάζω στο μπαλκόνι μονο οταν είμαι εγώ εκεί γιατί απο κάτω ειναι κεντρικη λεωφορος..

(τουλάχιστον δεν θα πεινάσουμε)
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ναι να βαλεις...ειναι επικινδυνο γενικα το μπαλκονι. Και ας τα εμπιστευομαι, δεν αφηνω ποτε τη μπαλκονπορτα ανοιχτη αν δεν ειναι καποιος απο εμας στο σπιτι.Εγώ πρέπει να βάλω προστατευτικό στα καγκελα και θα τον βγάζω στο μπαλκόνι μονο οταν είμαι εγώ εκεί γιατί απο κάτω ειναι κεντρικη λεωφορος..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραία.. θα τους πω όταν ο μικρός θα είναι έτοιμος στους 4 μήνες, ότι ενδιαφέρεσαι ΟΚ? Να σου στείλω φωτό?!!!!!!ΕΓΩ!!!!!!!

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία.. θα τους πω όταν ο μικρός θα είναι έτοιμος στους 4 μήνες, ότι ενδιαφέρεσαι ΟΚ? Να σου στείλω φωτό?![]()
Ναι, στειλε!
bunny
Περιβόητο μέλος
Αφού σχεδόν όλες το λατρέυουν!

erefer
Διάσημο μέλος
Βάλε ντομάτες ΚατερίναΕμείς έχουμε πρόσβαση σε οικόπεδο σαν τεράστιο κήπο με μπολικο χώμα, ζουζούνια και συκιές!!
(τουλάχιστον δεν θα πεινάσουμε)

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αμέ...Αλλά με την μεταφορά και τις τρύπες...Εχει γίνει χάλια πάλιΠαντως μην ''σκοτωθεις'' να τα τακτοποιησεις ολα σημερα...θα σου πεσει η μεση, και ειναι μονο Δευτερα σημερα.Εχεις μια εβδομαδα μπροστα σου. Δεν κανατε λιγη καθαριοτητα πριν να αρχισετε να μεταφερετε πραγματα??
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Απιστευτη!!Ασχετο... η γάτα μου η άπληστη θέλει 2 καρέκλες να απλώνει τη κορμάρα της!!![]()

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί έχει διαδοθεί τόσο ότι οι γάτες μησούν το νερό.
Αφού σχεδόν όλες το λατρέυουν!![]()
Να το πινουν ναι!!!! Να το λουζονται οχι!!!!

erefer
Διάσημο μέλος
Οι γάτες πραγματικά ξέρουν τι πάει να πεί τεμπελιά και αραλίκιΑσχετο... η γάτα μου η άπληστη θέλει 2 καρέκλες να απλώνει τη κορμάρα της!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αρα με μια ηλεκτρικη και ενα σφουγγαρισμα εχεις τελειωσει. Η φιλη σου δεν θα σε βοηθησει?Αμέ...Αλλά με την μεταφορά και τις τρύπες...Εχει γίνει χάλια πάλι

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι γάτες πραγματικά ξέρουν τι πάει να πεί τεμπελιά και αραλίκι![]()
Οπως και οι δημοσιοι υπαλληλοι αλλωστε!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ασχετο... η γάτα μου η άπληστη θέλει 2 καρέκλες να απλώνει τη κορμάρα της!!![]()

erefer
Διάσημο μέλος
Μπα οι δημόσοι υπάλληλοι είναι χειρότεροιΟπως και οι δημοσιοι υπαλληλοι αλλωστε!!!!![]()

Αυτοί είναι ο ορισμός της τεμπελιάς με τον νόμο

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπως και οι δημοσιοι υπαλληλοι αλλωστε!!!!![]()
Χωρις παρεξηγηση, αν ειναι καποιος....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool