Birman-maniacs

Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο...
Σε καταλαβαινω απολυτα Δωρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι)

Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη...

Τωρα δακρυσα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...:lol:)

Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...:lol:)
Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της....:rolleyes:
Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα:lol:

Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο...
Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... :(

Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι)

Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη...

Τωρα δακρυσα...
Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες!:redface::redface:

Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της....:rolleyes:
Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα:lol:
Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο!:lol:

Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... :(

Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες!:redface::redface:
Δεν ειχα καμια αμφοβολια γι΄αυτο...:redface:
Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο!:lol:
τη κορη σου θα την επισκεφτω αμεσως μολις μπορεσω...:)
Το Σαββατο θα κανω παρτυ:D:D:D

Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ;:hmm:

οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα:redface::lol:
Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι:)
Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε!;):P:lol::up:

Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε!;):P:lol::up:
καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο...:P
Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν :) (βγαινουν εξαιρετικα σπανια)

καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο...:P
Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν :) (βγαινουν εξαιρετικα σπανια)
Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα!:lol: Είχα πει ότι είναι αγοράκι!:redface::lol: Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι;:hmm:

Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι.:)

Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια...:) Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς!:happy: Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο.:P:lol::up:
Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα:)!!

Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι:D.
Έτσι μπράβο το καλό παιδί!:happy: Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια.;)

Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα:)!!
Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!:up:(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!:redface::P:lol::cool:)

Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι.:)
Ευχαριστώ πάρα πολύ!:happy:
Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα!:P:redface::up: Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα...:)

Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι!:lol::lol:

Θα το πω στη Βιολόγο αύριο!:cool::P:lol::up:

Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back