ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.161 05-03-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτα Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.162 05-03-09 13:03 Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι) Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη... Τωρα δακρυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #37.163 05-03-09 13:05 Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.164 05-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...) Click για ανάπτυξη... Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #37.165 05-03-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι) Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη... Τωρα δακρυσα... Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #37.166 05-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Click για ανάπτυξη... Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.167 05-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα καμια αμφοβολια γι΄αυτο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Click για ανάπτυξη... τη κορη σου θα την επισκεφτω αμεσως μολις μπορεσω... Το Σαββατο θα κανω παρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.168 05-03-09 13:29 Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.169 05-03-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Click για ανάπτυξη... Με θεμα τις γατες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #37.170 05-03-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτα Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.162 05-03-09 13:03 Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι) Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη... Τωρα δακρυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #37.163 05-03-09 13:05 Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.164 05-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...) Click για ανάπτυξη... Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #37.165 05-03-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι) Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη... Τωρα δακρυσα... Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #37.166 05-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Click για ανάπτυξη... Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.167 05-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα καμια αμφοβολια γι΄αυτο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Click για ανάπτυξη... τη κορη σου θα την επισκεφτω αμεσως μολις μπορεσω... Το Σαββατο θα κανω παρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.168 05-03-09 13:29 Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.169 05-03-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Click για ανάπτυξη... Με θεμα τις γατες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #37.170 05-03-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι) Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη... Τωρα δακρυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #37.163 05-03-09 13:05 Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.164 05-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...) Click για ανάπτυξη... Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #37.165 05-03-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι) Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη... Τωρα δακρυσα... Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #37.166 05-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Click για ανάπτυξη... Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.167 05-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα καμια αμφοβολια γι΄αυτο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Click για ανάπτυξη... τη κορη σου θα την επισκεφτω αμεσως μολις μπορεσω... Το Σαββατο θα κανω παρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.168 05-03-09 13:29 Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.169 05-03-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Click για ανάπτυξη... Με θεμα τις γατες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #37.170 05-03-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.164 05-03-09 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...) Click για ανάπτυξη... Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #37.165 05-03-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι) Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη... Τωρα δακρυσα... Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #37.166 05-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Click για ανάπτυξη... Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.167 05-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα καμια αμφοβολια γι΄αυτο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Click για ανάπτυξη... τη κορη σου θα την επισκεφτω αμεσως μολις μπορεσω... Το Σαββατο θα κανω παρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.168 05-03-09 13:29 Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.169 05-03-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Click για ανάπτυξη... Με θεμα τις γατες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #37.170 05-03-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Γιουλη μου γλυκια...Ανυπομονω να τη γνωρισω αυτη τη γατουλα,κι εσενα φυσικα (αντε κοντα στον βασιλικο...) Click για ανάπτυξη... Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:10 Η staman2 έγραψε: #37.165 05-03-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι) Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη... Τωρα δακρυσα... Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #37.166 05-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Click για ανάπτυξη... Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.167 05-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα καμια αμφοβολια γι΄αυτο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Click για ανάπτυξη... τη κορη σου θα την επισκεφτω αμεσως μολις μπορεσω... Το Σαββατο θα κανω παρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.168 05-03-09 13:29 Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.169 05-03-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Click για ανάπτυξη... Με θεμα τις γατες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #37.170 05-03-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το που θα κατσω στο καναπε ερχεται στο λαιμο μου και μου πλενει τα μαλλια και το λαιμο...μετα με μαλαζει σα μωρο...μετα καθεται ανασκελα στην αγκαλια μου, μετα κανουμε στρετσινγκ (σα ραγκντολακι) Η Καλυψω μου ειναι το αντιστρες μου...το απανεμο λιμανακι που αραζω οταν ειναι η ψυχη μου φουρτουνιασμενη... Τωρα δακρυσα... Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #37.166 05-03-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Click για ανάπτυξη... Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.167 05-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα καμια αμφοβολια γι΄αυτο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Click για ανάπτυξη... τη κορη σου θα την επισκεφτω αμεσως μολις μπορεσω... Το Σαββατο θα κανω παρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.168 05-03-09 13:29 Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.169 05-03-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Click για ανάπτυξη... Με θεμα τις γατες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #37.170 05-03-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εγω... ανυπομονω να γνωρισω το ευαισθητο κοριτσι με τα γαλανα ματια και τα σγουρα μαλλια..και την αρχοντω κορη της.... Το τραμπουκο γιοκα της τον γνωρισα Click για ανάπτυξη... Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.167 05-03-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα καμια αμφοβολια γι΄αυτο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Click για ανάπτυξη... τη κορη σου θα την επισκεφτω αμεσως μολις μπορεσω... Το Σαββατο θα κανω παρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.168 05-03-09 13:29 Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.169 05-03-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Click για ανάπτυξη... Με θεμα τις γατες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #37.170 05-03-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε καταλαβαίνω Δωρακι μου.... Θα σου λείψει... Αντε βρε παιδι μου κι εγώ δάκρυσα και με κοιτουν σαν να είμαι χαζή...... Με συγκίνησες! Click για ανάπτυξη... Δεν ειχα καμια αμφοβολια γι΄αυτο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειμαι αναισθητο,την αρχοντοκορη μου θα τη γνωρισεις το Σαββατο αμα θες,και μη λες το παιδι μου τραμπουκο μαρη,εχει απλα ταμπεραμεντο! Click για ανάπτυξη... τη κορη σου θα την επισκεφτω αμεσως μολις μπορεσω... Το Σαββατο θα κανω παρτυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.168 05-03-09 13:29 Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.169 05-03-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Click για ανάπτυξη... Με θεμα τις γατες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #37.170 05-03-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.169 05-03-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Click για ανάπτυξη... Με θεμα τις γατες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #37.170 05-03-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι παρτυ θα κανετε μανδαμ; Click για ανάπτυξη... Με θεμα τις γατες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #37.170 05-03-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.171 05-03-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ε,δεν πειράζει! Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! Click για ανάπτυξη... καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #37.172 05-03-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν εκανα λαθος...αλλα δεν μου πηγαινε να πω "αρλεκινα" γιατι οι αρλεκινοι ηταν αντρες μονο... Ταρταρουγοι γατοι δεν υπαρχουν (βγαινουν εξαιρετικα σπανια) Click για ανάπτυξη... Δεν κάνατε εσείς λάθος,εγώ έκανα! Είχα πει ότι είναι αγοράκι! Γιατί βγαίνουν τόσο σπάνια αρσενικοί ταρταρούγοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 16:58 Η bunny έγραψε: #37.173 05-03-09 16:58 https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #37.174 05-03-09 17:05 Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:53 Η PATSOUKAKI: #37.175 05-03-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια... Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς! Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο. Click για ανάπτυξη... Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:55 Η PATSOUKAKI: #37.176 05-03-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: PATSOYKAKI πώς σε λένε; Click για ανάπτυξη... Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #37.177 05-03-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αντιγόνη, δε λέμε τίποτα άλλο χι-χι. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο το καλό παιδί! Ποτέ δε θα λες τίποτε άλλο εκτός από το όνομά σου,και δεν θα βάζεις φωτογραφίες σου δημόσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 21:46 Η bunny έγραψε: #37.178 05-03-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Άχ, σε ευχαριστώ, νιώθω καλήτερα!! Click για ανάπτυξη... Όλοι έχουμε τις καλές φορές μας και τις κακές!(πήρα 16 στα Αρχαία γιατί δεν πρόλαβα τη μετάφραση!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:00 Η bunny έγραψε: #37.179 05-03-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1857 1858 1859 1860 1861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι μπορεις να δεις εδω γιατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχαμε μιλήσει για χρωμοσόματα στο σχολείο,και ως βιολογοφυτό αυτά τα πιάνω γρήγορα! Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Α, γι αυτό είπατε στην κ.Γιούλη τί το θέλουν το αρσενικό αρλεκίνι! Θα το πω στη Βιολόγο αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 22:02 Η moukelis έγραψε: #37.180 05-03-09 22:02 Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πω πω θα της φανεις γατοεπιστημονας αμα της πεις κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.