British - maniacs

Γιουλάκι έχω πάψει να το λέω....με την Αθηνά πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα....τι να πω...15 μηνων και ακόμα..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλάκι έχω πάψει να το λέω....με την Αθηνά πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα....τι να πω...15 μηνων και ακόμα..:(
Δυο τινά...
η δεν της έχει έρθει ακόμα
ή ήταν κρυφος...ο Ιωνας θα τον ανακαλύψει!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυο τινά...
η δεν της έχει έρθει ακόμα
ή ήταν κρυφος...ο Ιωνας θα τον ανακαλύψει!! ;)

ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει:lol::lol:

μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρού:P:lol:και πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? :hmm::P:lol:

τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa:blink::blink:
μιλησαμε!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up:
θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!!
δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!!

Εγώ έυχομαι να πάνε όλα κάλά πάντως και να προλάβαιτε και να δούμε μωρουλίνια!!! Φαντάζεστε να βγει κανένα λιλά φολντ? Ολα τα λεφτά!.

τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa:blink::blink:
μιλησαμε!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up:
θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? :hmm::P
Αντε με το καλό!!!!! :up:
Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω:lol:

λες να ειναι βρατανακικο????:lol::lol:
τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!!:rolleyes::rolleyes:

μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα......:hmm::hmm:

λες να ειναι βρατανακικο????:lol::lol:
τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!!:rolleyes::rolleyes:
κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα :P:lol::lol:

μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα......:hmm::hmm:
οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση :hmm:

κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα :P:lol::lol:

στανταρ!!!!!:lol::lol::lol::lol:

οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση :hmm:

αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!!:rolleyes::rolleyes:

εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm???;)

Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....;):kiss::kiss:
ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει:lol:
:lol::lol:

τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa:blink:
μιλησαμε!!!!!!:up:
θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!!

Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω:/:
Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω:(...ΑΛΛΑ:D....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα:happy:...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο;)....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ ....:up:

κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα :P:lol:
:lol: κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω:lol::lol:

Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....;):kiss::kiss:

:lol::lol:
Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω:/:
Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα;:lol:
Και άλλα Φιντελάκια!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!!:up:

Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα;:lol:
Και άλλα Φιντελάκια!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ:lol::lol::lol::lol:

ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!!:up:

:D:rolleyes::rolleyes:

Τι κανετε βρε Ραισακια?;):D

Τι κανετε βρε Ραισακια?;):D

Καλά είναι τα Ραισάκια:)....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό:down::down:...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!:D:lol:

Καλά είναι τα Ραισάκια:)....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό:down::down:...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!:D:lol:
Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε:lol::lol::lol:

• B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder
  • B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich)
  • B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich)
  • A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder
  • A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder
  • A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder
  • A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder
  • A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder
Λούνα δες λίγο;)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back