moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #4.581 06-02-09 09:55 Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.582 06-02-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #4.583 06-02-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... 4 μπλε!!! οχι 5..απλα ειναι το ενα πανω απο το αλλο γι'αυτο!!! φαντασου τις 2 πρωτες μερες που τα ειχε κανει ανα διαστηματα κοιταγα να δω γιατι νομιζα οτι ειχε κανει αλλο ενα και δεν το ειχα δει!! και φυσικα ηταν η ουρα της ή καποιο απο τα αλλα!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Click για ανάπτυξη... καθε μερα μεγαλωνουν! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Click για ανάπτυξη... μαλιστα!!!θα τους βαλω πορτοκαλι φωσφοριζε κουβερτακι!!! τις πρωτες μερες ειχαμε καρω και ηταν καλυτερα!!αυτα τα παλιοπανα δεν κανουν καλο φωτισμο τωρα!! το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #4.584 06-02-09 23:01 Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #4.585 06-02-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... Καλώς την Θένια !!! Τι κάνεις Θένια μου? Ολα καλά? Αντε με το καλο να μπορέσεις να έχεις πάλι ιντερνετ και να τα λέμε πιο συχνά!!!! Φιλάκια απο τα γατόνια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:15 Η elvenstar: #4.586 07-02-09 00:15 ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Click για ανάπτυξη... Δεν φαίρνεις καλύτερα ένα ΠΙ Δώρα γιατί είμαστε ΠΟΛΥ άσχετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:06 Η Luna έγραψε: #4.587 07-02-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... γεια σου κοριτσακι μου!!!τι κανεις??αντε να μας ερθεις και για καφε και να τα δεις απο κοντα!!! εχω χαζεψει οσο δεν φανταζεσαι!!καθομαι και τα κοιταω σαν ηλιθια!!εντομεταξυ η Luna τους μιλαει ολη την ωρα και τρελαινομαι να την ακουω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η Luna έγραψε: #4.588 07-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Click για ανάπτυξη... εισαι και εσυ στο club των αχορταγων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.589 07-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #4.590 07-02-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.582 06-02-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #4.583 06-02-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... 4 μπλε!!! οχι 5..απλα ειναι το ενα πανω απο το αλλο γι'αυτο!!! φαντασου τις 2 πρωτες μερες που τα ειχε κανει ανα διαστηματα κοιταγα να δω γιατι νομιζα οτι ειχε κανει αλλο ενα και δεν το ειχα δει!! και φυσικα ηταν η ουρα της ή καποιο απο τα αλλα!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Click για ανάπτυξη... καθε μερα μεγαλωνουν! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Click για ανάπτυξη... μαλιστα!!!θα τους βαλω πορτοκαλι φωσφοριζε κουβερτακι!!! τις πρωτες μερες ειχαμε καρω και ηταν καλυτερα!!αυτα τα παλιοπανα δεν κανουν καλο φωτισμο τωρα!! το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #4.584 06-02-09 23:01 Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #4.585 06-02-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... Καλώς την Θένια !!! Τι κάνεις Θένια μου? Ολα καλά? Αντε με το καλο να μπορέσεις να έχεις πάλι ιντερνετ και να τα λέμε πιο συχνά!!!! Φιλάκια απο τα γατόνια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:15 Η elvenstar: #4.586 07-02-09 00:15 ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Click για ανάπτυξη... Δεν φαίρνεις καλύτερα ένα ΠΙ Δώρα γιατί είμαστε ΠΟΛΥ άσχετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:06 Η Luna έγραψε: #4.587 07-02-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... γεια σου κοριτσακι μου!!!τι κανεις??αντε να μας ερθεις και για καφε και να τα δεις απο κοντα!!! εχω χαζεψει οσο δεν φανταζεσαι!!καθομαι και τα κοιταω σαν ηλιθια!!εντομεταξυ η Luna τους μιλαει ολη την ωρα και τρελαινομαι να την ακουω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η Luna έγραψε: #4.588 07-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Click για ανάπτυξη... εισαι και εσυ στο club των αχορταγων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.589 07-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #4.590 07-02-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:15 Η Luna έγραψε: #4.583 06-02-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... 4 μπλε!!! οχι 5..απλα ειναι το ενα πανω απο το αλλο γι'αυτο!!! φαντασου τις 2 πρωτες μερες που τα ειχε κανει ανα διαστηματα κοιταγα να δω γιατι νομιζα οτι ειχε κανει αλλο ενα και δεν το ειχα δει!! και φυσικα ηταν η ουρα της ή καποιο απο τα αλλα!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Click για ανάπτυξη... καθε μερα μεγαλωνουν! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Click για ανάπτυξη... μαλιστα!!!θα τους βαλω πορτοκαλι φωσφοριζε κουβερτακι!!! τις πρωτες μερες ειχαμε καρω και ηταν καλυτερα!!αυτα τα παλιοπανα δεν κανουν καλο φωτισμο τωρα!! το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #4.584 06-02-09 23:01 Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #4.585 06-02-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... Καλώς την Θένια !!! Τι κάνεις Θένια μου? Ολα καλά? Αντε με το καλο να μπορέσεις να έχεις πάλι ιντερνετ και να τα λέμε πιο συχνά!!!! Φιλάκια απο τα γατόνια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:15 Η elvenstar: #4.586 07-02-09 00:15 ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Click για ανάπτυξη... Δεν φαίρνεις καλύτερα ένα ΠΙ Δώρα γιατί είμαστε ΠΟΛΥ άσχετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:06 Η Luna έγραψε: #4.587 07-02-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... γεια σου κοριτσακι μου!!!τι κανεις??αντε να μας ερθεις και για καφε και να τα δεις απο κοντα!!! εχω χαζεψει οσο δεν φανταζεσαι!!καθομαι και τα κοιταω σαν ηλιθια!!εντομεταξυ η Luna τους μιλαει ολη την ωρα και τρελαινομαι να την ακουω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η Luna έγραψε: #4.588 07-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Click για ανάπτυξη... εισαι και εσυ στο club των αχορταγων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.589 07-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #4.590 07-02-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Αγάπες μου! Τι κουκλάκια που είναι! Να σου ζήσουν!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυυυ!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουκλακια!!!!!αντε και στα δικα μας!!! τελικα ειναι ολα μπλε?4 ειναι?σαν 5 φαινονται στην φωτο! Click για ανάπτυξη... 4 μπλε!!! οχι 5..απλα ειναι το ενα πανω απο το αλλο γι'αυτο!!! φαντασου τις 2 πρωτες μερες που τα ειχε κανει ανα διαστηματα κοιταγα να δω γιατι νομιζα οτι ειχε κανει αλλο ενα και δεν το ειχα δει!! και φυσικα ηταν η ουρα της ή καποιο απο τα αλλα!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μεγαλωσαν ε Γιαννα;Τελεια ειναι... Click για ανάπτυξη... καθε μερα μεγαλωνουν! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μετρα κεφαλια Δανακο! 4 ειναι Να σου ζησουν Γιαννα μου!Κουκλακια! Καλε αλλαξε χρωμα στα πανια να κανει κοντραστ! Σου μιλαει τωρα Η εμπειρη φωτογραφος Click για ανάπτυξη... μαλιστα!!!θα τους βαλω πορτοκαλι φωσφοριζε κουβερτακι!!! τις πρωτες μερες ειχαμε καρω και ηταν καλυτερα!!αυτα τα παλιοπανα δεν κανουν καλο φωτισμο τωρα!! το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:01 Η aalyah έγραψε: #4.584 06-02-09 23:01 Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #4.585 06-02-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... Καλώς την Θένια !!! Τι κάνεις Θένια μου? Ολα καλά? Αντε με το καλο να μπορέσεις να έχεις πάλι ιντερνετ και να τα λέμε πιο συχνά!!!! Φιλάκια απο τα γατόνια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:15 Η elvenstar: #4.586 07-02-09 00:15 ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Click για ανάπτυξη... Δεν φαίρνεις καλύτερα ένα ΠΙ Δώρα γιατί είμαστε ΠΟΛΥ άσχετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:06 Η Luna έγραψε: #4.587 07-02-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... γεια σου κοριτσακι μου!!!τι κανεις??αντε να μας ερθεις και για καφε και να τα δεις απο κοντα!!! εχω χαζεψει οσο δεν φανταζεσαι!!καθομαι και τα κοιταω σαν ηλιθια!!εντομεταξυ η Luna τους μιλαει ολη την ωρα και τρελαινομαι να την ακουω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η Luna έγραψε: #4.588 07-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Click για ανάπτυξη... εισαι και εσυ στο club των αχορταγων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.589 07-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #4.590 07-02-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #4.585 06-02-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... Καλώς την Θένια !!! Τι κάνεις Θένια μου? Ολα καλά? Αντε με το καλο να μπορέσεις να έχεις πάλι ιντερνετ και να τα λέμε πιο συχνά!!!! Φιλάκια απο τα γατόνια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:15 Η elvenstar: #4.586 07-02-09 00:15 ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Click για ανάπτυξη... Δεν φαίρνεις καλύτερα ένα ΠΙ Δώρα γιατί είμαστε ΠΟΛΥ άσχετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:06 Η Luna έγραψε: #4.587 07-02-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... γεια σου κοριτσακι μου!!!τι κανεις??αντε να μας ερθεις και για καφε και να τα δεις απο κοντα!!! εχω χαζεψει οσο δεν φανταζεσαι!!καθομαι και τα κοιταω σαν ηλιθια!!εντομεταξυ η Luna τους μιλαει ολη την ωρα και τρελαινομαι να την ακουω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η Luna έγραψε: #4.588 07-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Click για ανάπτυξη... εισαι και εσυ στο club των αχορταγων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.589 07-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #4.590 07-02-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια πιο φωτεινη!!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... Καλώς την Θένια !!! Τι κάνεις Θένια μου? Ολα καλά? Αντε με το καλο να μπορέσεις να έχεις πάλι ιντερνετ και να τα λέμε πιο συχνά!!!! Φιλάκια απο τα γατόνια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:15 Η elvenstar: #4.586 07-02-09 00:15 ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Click για ανάπτυξη... Δεν φαίρνεις καλύτερα ένα ΠΙ Δώρα γιατί είμαστε ΠΟΛΥ άσχετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:06 Η Luna έγραψε: #4.587 07-02-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... γεια σου κοριτσακι μου!!!τι κανεις??αντε να μας ερθεις και για καφε και να τα δεις απο κοντα!!! εχω χαζεψει οσο δεν φανταζεσαι!!καθομαι και τα κοιταω σαν ηλιθια!!εντομεταξυ η Luna τους μιλαει ολη την ωρα και τρελαινομαι να την ακουω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η Luna έγραψε: #4.588 07-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Click για ανάπτυξη... εισαι και εσυ στο club των αχορταγων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.589 07-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #4.590 07-02-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θα φερω μαζι το τριποδο μην μου αγχωνεσαι!Οχι πια κουνημενες φωτο! Click για ανάπτυξη... Δεν φαίρνεις καλύτερα ένα ΠΙ Δώρα γιατί είμαστε ΠΟΛΥ άσχετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:06 Η Luna έγραψε: #4.587 07-02-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... γεια σου κοριτσακι μου!!!τι κανεις??αντε να μας ερθεις και για καφε και να τα δεις απο κοντα!!! εχω χαζεψει οσο δεν φανταζεσαι!!καθομαι και τα κοιταω σαν ηλιθια!!εντομεταξυ η Luna τους μιλαει ολη την ωρα και τρελαινομαι να την ακουω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η Luna έγραψε: #4.588 07-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Click για ανάπτυξη... εισαι και εσυ στο club των αχορταγων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.589 07-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #4.590 07-02-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπέρα καλησπέρα. Ενα γρήγορο γεια απο μένα. Γιάννα μου να τα χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου είναι κουκλιά! 'Εμαθα τα νέα σου απο την Νικολέτα. Φτου φτου τα μωρά είναι απίστευτα! Φαντάζομαι είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Εγώ θα τα χάζευα συνέχεια. Και θα χάζευα γενικώς στην κυριολεξία. Λοιπόν φέυγω και ελπιζω σύντομα να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά! Φιλιά πολλά σε όλες και ολους!! Click για ανάπτυξη... γεια σου κοριτσακι μου!!!τι κανεις??αντε να μας ερθεις και για καφε και να τα δεις απο κοντα!!! εχω χαζεψει οσο δεν φανταζεσαι!!καθομαι και τα κοιταω σαν ηλιθια!!εντομεταξυ η Luna τους μιλαει ολη την ωρα και τρελαινομαι να την ακουω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:11 Η Luna έγραψε: #4.588 07-02-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Click για ανάπτυξη... εισαι και εσυ στο club των αχορταγων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.589 07-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #4.590 07-02-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΙΑΝΑΑΑΑ!!! είναι πολύ γουτσου γουτσου τα θέλω ΟΛΑ!!!! Click για ανάπτυξη... εισαι και εσυ στο club των αχορταγων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.589 07-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #4.590 07-02-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά!! Ποσο μεγάλωσαν!!!! Πραγματικά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Φίλησε μου τη μανουλα και τα μωρακια ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ να τα χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #4.590 07-02-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι βρε Αναστασακο μου να τα δεις και να τρελαθεις!!! καθε φορα που τα κοιταω ειναι αλλιως!!! και αυτος ο χοντρος ειναι..ολοκληρο γατι!! Click για ανάπτυξη... Καλησπερούδια Γιάννα μου!!! Μην ανησυχεις και θα καταπλεύσω εντός των ημερών. Να ανοίξουν ματάκια και θα σας έρθω !!!Δεν θέλω να αναστατώνω μωρέ το Λουνάκι. Να ξεπεταχτουν γιατι είναι αλλιώς! Μεγάλωσαν τα μωράκια μου!!! Φαντάζομαι θα είσαι ξετρελαμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #4.591 09-02-09 12:05 Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #4.592 09-02-09 13:41 Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η staman2 έγραψε: #4.593 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βρετανάκια.....είμαι από ξενύχτι.....αλλά τελικά τζίφος Περιμένω σήμερα να γίνει το θαύμα.....μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!!!! Γιάννα μου βάλε μας καμιά φωτό με τα μικρά....μη μας έχεις έτσι στην πείνα!!! Click για ανάπτυξη... Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η Raisa έγραψε: #4.594 09-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εφτασε η μέρα για το Ραισάκι? Υπομονή Νικολέττα και η Ραίσα θα τα καταφέρει μιά χαρά! Εχει πείρα ως μαμά! Κουράγιο και με "έναν πόνο"! Θα μας κρατάς ενήμερους έτσι? Σου δικαιολογώ και την απουσία! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Giannis-Vivi: #4.595 09-02-09 13:50 hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
hello,αντε με το καλο το raisaki μας ...τι κανετε κουκλες? εγω τρεχω σαν το τιραμολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #4.596 09-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολετάκι μου!!!!! Με το καλο το Ραϊσάκι μας να γεννήσει και να μην ταλαιπωρηθει η γλυκιά μου! Ναι ναι περιμένουμε να μας λες τα νεα της. Με αγωνία. Αλήθεια σου δείχνει σημάδια σημερα ότι ετοιμαζεται η μπουμπούκα μας? Φιλησε μου την πολύ. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:37 Η staman2 έγραψε: #4.597 09-02-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αναστασία μου....μωρέ από χθες την βλέπω κάπως....ήμουν σίγουρη ότι θα γεννήσει αλλά έκανα λάθος...την περίμενα μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα ....και σήμερα την βλέπω κάπως...για να δούμε Click για ανάπτυξη... Μαλλον τότε σήμερα θα γίνει.Αλήθεια ελάτωσε το φαγητό σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #4.598 10-02-09 11:32 καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καηλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!χθες δουλευα απο τις 10:30 το πρωι μεχρι τις 5:30 τα ξημερωματα!!! και φυσικα ειμαι τα χαλια μου,και φυσικα δουλευω και σημερα!! δεν εχω πολυ χρονοο!!!θα βαλω φωτογραφιες σημερα που θα γυρισω.. αα,Νικολετα..το βραδυ πες στην Raisa για να ειμαι εδω!!μην μας κανει τετοια τωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.599 10-02-09 11:43 Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 228 229 230 231 232 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 230 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αντε μ'ενα πονο Νικολετα κι εσυ! Γιαννα τι κανουν τα ασημενια σου μωρα?ποτε να ερθω να τα δω λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:26 Η moukelis έγραψε: #4.600 10-02-09 12:26 Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακομα να γεννησουμε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.