ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.421 20-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Pepe;;; αμάν αυτες οι Ιταλίδες. Ε όχι κ αυτό το αγόρι Πεπε Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ξαναδιαβασει για αυτο το καημο μου Ελενα? Προσπαθησα να τη μεταπεισω, αλλα το ηθελε ο φιλος της... Αν ηταν κοριτσι θα την ελεγε Pepita Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:41 Ο gourgourakos: #5.422 20-08-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ε? Γι'αυτο η νεα του μαμα (δε μπορω να πω ειναι τελεια γατομαμα) τον μετονομασε Pepe Ξενερωσες τωρα? Click για ανάπτυξη... Καλά, ωραίο είναι και το Pepe αλλά το Παστέλ μου αρέσει περισσότερο... Πάντως,είτε Πεπε τον λένε είτε Παστέλ, είναι το ίδιο όμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:43 Ο gourgourakos: #5.423 20-08-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και ποιος θα είναι ο clanαρχος Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλει πολύ σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.424 20-08-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλά, ωραίο είναι και το Pepe αλλά το Παστέλ μου αρέσει περισσότερο... Πάντως,είτε Πεπε τον λένε είτε Παστέλ, είναι το ίδιο όμορφος Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:05 Η aramis έγραψε: #5.425 21-08-09 09:05 Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.426 21-08-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Πασκαλ! Ναι, το κομψο που σχετιζεται με το χρωμα και τη ζωγραφικη ειχα στο νου μου λογω του χρωματισμου του... Παππουλης σημαινει? Θα του πηγαινει οταν γερασει Το Pepe ειναι Ισπανοφωνο - Μεξικανικο γιατι η ursula ειναι μιση Ισπανιδα μιση Ιταλιδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η NiaR έγραψε: #5.427 21-08-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!! Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα... Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια... Αχ αυτος ο μπαμπάς μας, πολύ άτακτος ηταν φέτος... δεν άφησε θηλυκό γατί... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η Luna έγραψε: #5.428 21-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Click για ανάπτυξη... κουκλι ομορφο εσυ!! εσυ ποιανου εισαι???σιγουρα εχεις μπαμπα τον fidel αλλα μαμα ποια ειναι??η νομιμη ή η παρανομη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η NiaR έγραψε: #5.429 21-08-09 18:44 sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η Luna έγραψε: #5.430 21-08-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Pepe;;; αμάν αυτες οι Ιταλίδες. Ε όχι κ αυτό το αγόρι Πεπε Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ξαναδιαβασει για αυτο το καημο μου Ελενα? Προσπαθησα να τη μεταπεισω, αλλα το ηθελε ο φιλος της... Αν ηταν κοριτσι θα την ελεγε Pepita Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:41 Ο gourgourakos: #5.422 20-08-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ε? Γι'αυτο η νεα του μαμα (δε μπορω να πω ειναι τελεια γατομαμα) τον μετονομασε Pepe Ξενερωσες τωρα? Click για ανάπτυξη... Καλά, ωραίο είναι και το Pepe αλλά το Παστέλ μου αρέσει περισσότερο... Πάντως,είτε Πεπε τον λένε είτε Παστέλ, είναι το ίδιο όμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:43 Ο gourgourakos: #5.423 20-08-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και ποιος θα είναι ο clanαρχος Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλει πολύ σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.424 20-08-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλά, ωραίο είναι και το Pepe αλλά το Παστέλ μου αρέσει περισσότερο... Πάντως,είτε Πεπε τον λένε είτε Παστέλ, είναι το ίδιο όμορφος Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:05 Η aramis έγραψε: #5.425 21-08-09 09:05 Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.426 21-08-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Πασκαλ! Ναι, το κομψο που σχετιζεται με το χρωμα και τη ζωγραφικη ειχα στο νου μου λογω του χρωματισμου του... Παππουλης σημαινει? Θα του πηγαινει οταν γερασει Το Pepe ειναι Ισπανοφωνο - Μεξικανικο γιατι η ursula ειναι μιση Ισπανιδα μιση Ιταλιδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η NiaR έγραψε: #5.427 21-08-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!! Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα... Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια... Αχ αυτος ο μπαμπάς μας, πολύ άτακτος ηταν φέτος... δεν άφησε θηλυκό γατί... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η Luna έγραψε: #5.428 21-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Click για ανάπτυξη... κουκλι ομορφο εσυ!! εσυ ποιανου εισαι???σιγουρα εχεις μπαμπα τον fidel αλλα μαμα ποια ειναι??η νομιμη ή η παρανομη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η NiaR έγραψε: #5.429 21-08-09 18:44 sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η Luna έγραψε: #5.430 21-08-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ε? Γι'αυτο η νεα του μαμα (δε μπορω να πω ειναι τελεια γατομαμα) τον μετονομασε Pepe Ξενερωσες τωρα? Click για ανάπτυξη... Καλά, ωραίο είναι και το Pepe αλλά το Παστέλ μου αρέσει περισσότερο... Πάντως,είτε Πεπε τον λένε είτε Παστέλ, είναι το ίδιο όμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:43 Ο gourgourakos: #5.423 20-08-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και ποιος θα είναι ο clanαρχος Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλει πολύ σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.424 20-08-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλά, ωραίο είναι και το Pepe αλλά το Παστέλ μου αρέσει περισσότερο... Πάντως,είτε Πεπε τον λένε είτε Παστέλ, είναι το ίδιο όμορφος Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:05 Η aramis έγραψε: #5.425 21-08-09 09:05 Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.426 21-08-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Πασκαλ! Ναι, το κομψο που σχετιζεται με το χρωμα και τη ζωγραφικη ειχα στο νου μου λογω του χρωματισμου του... Παππουλης σημαινει? Θα του πηγαινει οταν γερασει Το Pepe ειναι Ισπανοφωνο - Μεξικανικο γιατι η ursula ειναι μιση Ισπανιδα μιση Ιταλιδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η NiaR έγραψε: #5.427 21-08-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!! Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα... Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια... Αχ αυτος ο μπαμπάς μας, πολύ άτακτος ηταν φέτος... δεν άφησε θηλυκό γατί... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η Luna έγραψε: #5.428 21-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Click για ανάπτυξη... κουκλι ομορφο εσυ!! εσυ ποιανου εισαι???σιγουρα εχεις μπαμπα τον fidel αλλα μαμα ποια ειναι??η νομιμη ή η παρανομη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η NiaR έγραψε: #5.429 21-08-09 18:44 sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η Luna έγραψε: #5.430 21-08-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και ποιος θα είναι ο clanαρχος Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλει πολύ σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.424 20-08-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλά, ωραίο είναι και το Pepe αλλά το Παστέλ μου αρέσει περισσότερο... Πάντως,είτε Πεπε τον λένε είτε Παστέλ, είναι το ίδιο όμορφος Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:05 Η aramis έγραψε: #5.425 21-08-09 09:05 Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.426 21-08-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Πασκαλ! Ναι, το κομψο που σχετιζεται με το χρωμα και τη ζωγραφικη ειχα στο νου μου λογω του χρωματισμου του... Παππουλης σημαινει? Θα του πηγαινει οταν γερασει Το Pepe ειναι Ισπανοφωνο - Μεξικανικο γιατι η ursula ειναι μιση Ισπανιδα μιση Ιταλιδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η NiaR έγραψε: #5.427 21-08-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!! Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα... Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια... Αχ αυτος ο μπαμπάς μας, πολύ άτακτος ηταν φέτος... δεν άφησε θηλυκό γατί... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η Luna έγραψε: #5.428 21-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Click για ανάπτυξη... κουκλι ομορφο εσυ!! εσυ ποιανου εισαι???σιγουρα εχεις μπαμπα τον fidel αλλα μαμα ποια ειναι??η νομιμη ή η παρανομη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η NiaR έγραψε: #5.429 21-08-09 18:44 sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η Luna έγραψε: #5.430 21-08-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλά, ωραίο είναι και το Pepe αλλά το Παστέλ μου αρέσει περισσότερο... Πάντως,είτε Πεπε τον λένε είτε Παστέλ, είναι το ίδιο όμορφος Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:05 Η aramis έγραψε: #5.425 21-08-09 09:05 Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.426 21-08-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Πασκαλ! Ναι, το κομψο που σχετιζεται με το χρωμα και τη ζωγραφικη ειχα στο νου μου λογω του χρωματισμου του... Παππουλης σημαινει? Θα του πηγαινει οταν γερασει Το Pepe ειναι Ισπανοφωνο - Μεξικανικο γιατι η ursula ειναι μιση Ισπανιδα μιση Ιταλιδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η NiaR έγραψε: #5.427 21-08-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!! Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα... Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια... Αχ αυτος ο μπαμπάς μας, πολύ άτακτος ηταν φέτος... δεν άφησε θηλυκό γατί... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η Luna έγραψε: #5.428 21-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Click για ανάπτυξη... κουκλι ομορφο εσυ!! εσυ ποιανου εισαι???σιγουρα εχεις μπαμπα τον fidel αλλα μαμα ποια ειναι??η νομιμη ή η παρανομη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η NiaR έγραψε: #5.429 21-08-09 18:44 sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η Luna έγραψε: #5.430 21-08-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.426 21-08-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Πασκαλ! Ναι, το κομψο που σχετιζεται με το χρωμα και τη ζωγραφικη ειχα στο νου μου λογω του χρωματισμου του... Παππουλης σημαινει? Θα του πηγαινει οταν γερασει Το Pepe ειναι Ισπανοφωνο - Μεξικανικο γιατι η ursula ειναι μιση Ισπανιδα μιση Ιταλιδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η NiaR έγραψε: #5.427 21-08-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!! Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα... Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια... Αχ αυτος ο μπαμπάς μας, πολύ άτακτος ηταν φέτος... δεν άφησε θηλυκό γατί... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η Luna έγραψε: #5.428 21-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Click για ανάπτυξη... κουκλι ομορφο εσυ!! εσυ ποιανου εισαι???σιγουρα εχεις μπαμπα τον fidel αλλα μαμα ποια ειναι??η νομιμη ή η παρανομη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η NiaR έγραψε: #5.429 21-08-09 18:44 sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η Luna έγραψε: #5.430 21-08-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nαι συμφωνω το παστελ ειναι πιο ωραιο, πιο κομψο, σκετη ζωγραφικη, εκτος Γιουλη αν εννοουσες το παστελι που τρωμε και αυτο μου αρεσει. Στα ιταλικα δεν ξερω τι ειναι αλλα στα γαλλικα παπουλης σημαινει. Να ειναι καλα το κουκλακι σου Γιουλη Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Πασκαλ! Ναι, το κομψο που σχετιζεται με το χρωμα και τη ζωγραφικη ειχα στο νου μου λογω του χρωματισμου του... Παππουλης σημαινει? Θα του πηγαινει οταν γερασει Το Pepe ειναι Ισπανοφωνο - Μεξικανικο γιατι η ursula ειναι μιση Ισπανιδα μιση Ιταλιδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 16:26 Η NiaR έγραψε: #5.427 21-08-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!! Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα... Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια... Αχ αυτος ο μπαμπάς μας, πολύ άτακτος ηταν φέτος... δεν άφησε θηλυκό γατί... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η Luna έγραψε: #5.428 21-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Click για ανάπτυξη... κουκλι ομορφο εσυ!! εσυ ποιανου εισαι???σιγουρα εχεις μπαμπα τον fidel αλλα μαμα ποια ειναι??η νομιμη ή η παρανομη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η NiaR έγραψε: #5.429 21-08-09 18:44 sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η Luna έγραψε: #5.430 21-08-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!! Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα... Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια... Αχ αυτος ο μπαμπάς μας, πολύ άτακτος ηταν φέτος... δεν άφησε θηλυκό γατί... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η Luna έγραψε: #5.428 21-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Click για ανάπτυξη... κουκλι ομορφο εσυ!! εσυ ποιανου εισαι???σιγουρα εχεις μπαμπα τον fidel αλλα μαμα ποια ειναι??η νομιμη ή η παρανομη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η NiaR έγραψε: #5.429 21-08-09 18:44 sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η Luna έγραψε: #5.430 21-08-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλησπερα ετεροθαλη αδερφουλη ! εισαι πολυ ομορφος!!! πολλα φιλια και απο μενα, Παρις Click για ανάπτυξη... κουκλι ομορφο εσυ!! εσυ ποιανου εισαι???σιγουρα εχεις μπαμπα τον fidel αλλα μαμα ποια ειναι??η νομιμη ή η παρανομη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 18:44 Η NiaR έγραψε: #5.429 21-08-09 18:44 sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η Luna έγραψε: #5.430 21-08-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 20:58 Η Luna έγραψε: #5.430 21-08-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: sssssshhhh η παράνομη όμορφη Σιλβύ είναι η μητέρα μου.... σε ποιόν λές οτι μοιάζω? στην μαμά μου ε? Click για ανάπτυξη... αααχαααααα!!!!εσυ πηρες το ενα απο τα 2 αδερφακια εε???? μην στεναχωριεσαι!κι εγω εχω και την παρανομη Νο2 και το ενα απο τα παρανομα παιδια τους!! μοιαζεις στην μαμα αλλα νομιζω οτι εχεις κατι και απο την μουτσουνιτσα του μπαμπα!!!!!!!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:34 Η Βαβελόψαρο: #5.431 24-08-09 12:34 Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.432 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Γεια σας αδελφάκια!!!!Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις πιο πολύ στο μπαμπά μας σαν κ εμένα!!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω με την Ευτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η nickis έγραψε: #5.433 24-08-09 14:19 ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ???ΛΕΙΨΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΜΑΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΜΟΙΥ ΦΑΙΝΕΤΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:29 Η nickis έγραψε: #5.434 24-08-09 14:29 ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1012225.JPG 139,5 KB · Εμφανίσεις: 64 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.435 24-08-09 14:32 Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.436 24-08-09 14:33 Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nickis θεικος ο "γατος σου" οπως λες και στο χαρακα απο κατω...αλλα βαλε το ονοματακι του μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η nickis έγραψε: #5.437 24-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον να κανουμε μια συμφωνια? Οποιος βαζει Βρετανακι μπορει να μας λεει το ονομα του και τους γονεις του? Ενταξει ο μπαμπας ειναι ο Fidel...αλλα η μαμα? Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.438 24-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickis: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΜΑ ΜΑΣ Η ΡΑΙΣΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???!! Ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ!!! Click για ανάπτυξη... καλε δεν σας ξεχασαμε! Αλλα ειναι πολλα τα μωρα κι εχω χασει το λογαριασμο!! Μοιαζουν κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η elvenstar: #5.439 24-08-09 14:37 Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.440 24-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουλη είναι ο αδελφός του Σεβαχ από την ίδια γέννα είναι Click για ανάπτυξη... ναι ε? Επιβλητικος γατος!! Πολυ καλος Βρεττανικος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.