elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:13 Η elvenstar: #801 15-05-08 20:13 Ρε τι τραβάτε κ εσείς οι επαναστάτες; Πάντως θυμάμαι όταν είχα έναν σιαμέζο προσπαθούσαμε επί 2.5 χρόνια να ζευγαρώσει με τη σιαμεζούλα ενός φίλου μου. Και τότε ο κτηνίατρος μου είπε ότι τα Σιαμ είναι πολύ δύσκολα γατιά πρέπει να τους αρέσει το ταίρι τους για να πάνε μαζί τους. Μηπως ισχύει το ίδιο κ για τα Βρετανάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Luna έγραψε: #802 15-05-08 20:18 την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!! ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:20 Η Βάσια13859: #803 15-05-08 20:20 ρε παιδια δεν ειναι ετσι!η γατουλα δεν ειναι σε οιστρο τωρα οποτε δεν θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η elvenstar: #804 15-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!! ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί περιμένουν πολύ τα χνουδωτάς σας Βρετανάκια. Αλήθεια γιατί είναι τόσο λίγα μήπως πραγματικά είναι πολύ ακριβά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:48 Η Luna έγραψε: #805 15-05-08 20:48 οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:59 Η elvenstar: #806 15-05-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #807 15-05-08 21:46 αληθεια λες?? εγω πρωτοειδα σε βιβλιο με ρατσες οταν ημουν 8 χρονων κ απο τοτε εψαχνα!!!! φαντασου οτι απο την χαρα μου ακομα και τωρα κατι ωρες την κοιταω κ δεν πιστευω οτι την εχω και βουρκωνω!!!! (για γελια ειμαι!) ευχαριστουμε παντως που λες οτι ειναι καταπληκτικες!! παλι θα κλαψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #808 15-05-08 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Click για ανάπτυξη... Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #809 15-05-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η Raisa έγραψε: #810 15-05-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε τι τραβάτε κ εσείς οι επαναστάτες; Πάντως θυμάμαι όταν είχα έναν σιαμέζο προσπαθούσαμε επί 2.5 χρόνια να ζευγαρώσει με τη σιαμεζούλα ενός φίλου μου. Και τότε ο κτηνίατρος μου είπε ότι τα Σιαμ είναι πολύ δύσκολα γατιά πρέπει να τους αρέσει το ταίρι τους για να πάνε μαζί τους. Μηπως ισχύει το ίδιο κ για τα Βρετανάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:18 Η Luna έγραψε: #802 15-05-08 20:18 την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!! ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:20 Η Βάσια13859: #803 15-05-08 20:20 ρε παιδια δεν ειναι ετσι!η γατουλα δεν ειναι σε οιστρο τωρα οποτε δεν θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η elvenstar: #804 15-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!! ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί περιμένουν πολύ τα χνουδωτάς σας Βρετανάκια. Αλήθεια γιατί είναι τόσο λίγα μήπως πραγματικά είναι πολύ ακριβά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:48 Η Luna έγραψε: #805 15-05-08 20:48 οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:59 Η elvenstar: #806 15-05-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #807 15-05-08 21:46 αληθεια λες?? εγω πρωτοειδα σε βιβλιο με ρατσες οταν ημουν 8 χρονων κ απο τοτε εψαχνα!!!! φαντασου οτι απο την χαρα μου ακομα και τωρα κατι ωρες την κοιταω κ δεν πιστευω οτι την εχω και βουρκωνω!!!! (για γελια ειμαι!) ευχαριστουμε παντως που λες οτι ειναι καταπληκτικες!! παλι θα κλαψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #808 15-05-08 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Click για ανάπτυξη... Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #809 15-05-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η Raisa έγραψε: #810 15-05-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!! ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:20 Η Βάσια13859: #803 15-05-08 20:20 ρε παιδια δεν ειναι ετσι!η γατουλα δεν ειναι σε οιστρο τωρα οποτε δεν θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η elvenstar: #804 15-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!! ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί περιμένουν πολύ τα χνουδωτάς σας Βρετανάκια. Αλήθεια γιατί είναι τόσο λίγα μήπως πραγματικά είναι πολύ ακριβά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:48 Η Luna έγραψε: #805 15-05-08 20:48 οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:59 Η elvenstar: #806 15-05-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #807 15-05-08 21:46 αληθεια λες?? εγω πρωτοειδα σε βιβλιο με ρατσες οταν ημουν 8 χρονων κ απο τοτε εψαχνα!!!! φαντασου οτι απο την χαρα μου ακομα και τωρα κατι ωρες την κοιταω κ δεν πιστευω οτι την εχω και βουρκωνω!!!! (για γελια ειμαι!) ευχαριστουμε παντως που λες οτι ειναι καταπληκτικες!! παλι θα κλαψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #808 15-05-08 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Click για ανάπτυξη... Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #809 15-05-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η Raisa έγραψε: #810 15-05-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια δεν ειναι ετσι!η γατουλα δεν ειναι σε οιστρο τωρα οποτε δεν θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:21 Η elvenstar: #804 15-05-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Luna: την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!! ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί περιμένουν πολύ τα χνουδωτάς σας Βρετανάκια. Αλήθεια γιατί είναι τόσο λίγα μήπως πραγματικά είναι πολύ ακριβά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:48 Η Luna έγραψε: #805 15-05-08 20:48 οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:59 Η elvenstar: #806 15-05-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #807 15-05-08 21:46 αληθεια λες?? εγω πρωτοειδα σε βιβλιο με ρατσες οταν ημουν 8 χρονων κ απο τοτε εψαχνα!!!! φαντασου οτι απο την χαρα μου ακομα και τωρα κατι ωρες την κοιταω κ δεν πιστευω οτι την εχω και βουρκωνω!!!! (για γελια ειμαι!) ευχαριστουμε παντως που λες οτι ειναι καταπληκτικες!! παλι θα κλαψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #808 15-05-08 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Click για ανάπτυξη... Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #809 15-05-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η Raisa έγραψε: #810 15-05-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!! ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!! Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί περιμένουν πολύ τα χνουδωτάς σας Βρετανάκια. Αλήθεια γιατί είναι τόσο λίγα μήπως πραγματικά είναι πολύ ακριβά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:48 Η Luna έγραψε: #805 15-05-08 20:48 οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:59 Η elvenstar: #806 15-05-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #807 15-05-08 21:46 αληθεια λες?? εγω πρωτοειδα σε βιβλιο με ρατσες οταν ημουν 8 χρονων κ απο τοτε εψαχνα!!!! φαντασου οτι απο την χαρα μου ακομα και τωρα κατι ωρες την κοιταω κ δεν πιστευω οτι την εχω και βουρκωνω!!!! (για γελια ειμαι!) ευχαριστουμε παντως που λες οτι ειναι καταπληκτικες!! παλι θα κλαψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #808 15-05-08 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Click για ανάπτυξη... Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #809 15-05-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η Raisa έγραψε: #810 15-05-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 20:59 Η elvenstar: #806 15-05-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #807 15-05-08 21:46 αληθεια λες?? εγω πρωτοειδα σε βιβλιο με ρατσες οταν ημουν 8 χρονων κ απο τοτε εψαχνα!!!! φαντασου οτι απο την χαρα μου ακομα και τωρα κατι ωρες την κοιταω κ δεν πιστευω οτι την εχω και βουρκωνω!!!! (για γελια ειμαι!) ευχαριστουμε παντως που λες οτι ειναι καταπληκτικες!! παλι θα κλαψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #808 15-05-08 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Click για ανάπτυξη... Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #809 15-05-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η Raisa έγραψε: #810 15-05-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #807 15-05-08 21:46 αληθεια λες?? εγω πρωτοειδα σε βιβλιο με ρατσες οταν ημουν 8 χρονων κ απο τοτε εψαχνα!!!! φαντασου οτι απο την χαρα μου ακομα και τωρα κατι ωρες την κοιταω κ δεν πιστευω οτι την εχω και βουρκωνω!!!! (για γελια ειμαι!) ευχαριστουμε παντως που λες οτι ειναι καταπληκτικες!! παλι θα κλαψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #808 15-05-08 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Click για ανάπτυξη... Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #809 15-05-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η Raisa έγραψε: #810 15-05-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αληθεια λες?? εγω πρωτοειδα σε βιβλιο με ρατσες οταν ημουν 8 χρονων κ απο τοτε εψαχνα!!!! φαντασου οτι απο την χαρα μου ακομα και τωρα κατι ωρες την κοιταω κ δεν πιστευω οτι την εχω και βουρκωνω!!!! (για γελια ειμαι!) ευχαριστουμε παντως που λες οτι ειναι καταπληκτικες!! παλι θα κλαψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:13 Η Raisa έγραψε: #808 15-05-08 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Click για ανάπτυξη... Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #809 15-05-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η Raisa έγραψε: #810 15-05-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!! Click για ανάπτυξη... Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #809 15-05-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η Raisa έγραψε: #810 15-05-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν....από κοντά είναι κούκλες...ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες Click για ανάπτυξη... Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η Raisa έγραψε: #810 15-05-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοση της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:10 Η elvenstar: #811 15-05-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι μπράβο Click για ανάπτυξη... Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 01:57 Η silvi έγραψε: #812 16-05-08 01:57 θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:11 Η elvenstar: #813 16-05-08 02:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από silvi: θα μας ματιάσετε στο τέλος , φτου φτου! Click για ανάπτυξη... όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Raisa έγραψε: #814 16-05-08 11:59 Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κρητικός.jpg 87,1 KB · Εμφανίσεις: 40 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #815 16-05-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!! Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #816 16-05-08 12:05 Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #817 16-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel κούβα.JPG 47,8 KB · Εμφανίσεις: 88 Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο Θεία Ραϊσας: #818 16-05-08 15:34 Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:46 Η moukelis έγραψε: #819 16-05-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ. Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος! Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη????????? Click για ανάπτυξη... Καλώς μας ήρθατε! Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:29 Η Raisa έγραψε: #820 16-05-08 21:29 Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λούνα Λούνα είσαι δω;;;; Τι κάνεις ; Χάθηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.