elvenstar
Επιφανές μέλος

Ρε τι τραβάτε κ εσείς οι επαναστάτες; Πάντως θυμάμαι όταν είχα έναν σιαμέζο προσπαθούσαμε επί 2.5 χρόνια να ζευγαρώσει με τη σιαμεζούλα ενός φίλου μου. Και τότε ο κτηνίατρος μου είπε ότι τα Σιαμ είναι πολύ δύσκολα γατιά πρέπει να τους αρέσει το ταίρι τους για να πάνε μαζί τους. Μηπως ισχύει το ίδιο κ για τα Βρετανάκια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί περιμένουν πολύ τα χνουδωτάς σας Βρετανάκια. Αλήθεια γιατί είναι τόσο λίγα μήπως πραγματικά είναι πολύ ακριβά;την κατσαμε αν ειναι ετσι!!!!
ειμαστε κ λιγοι και δεν εχουμε επιλογες!!!!![]()
Luna
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
οχι μωρε!!!απλα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενες!!!!οι περισοτεροι για να καταλαβουν πρεπει να τους λες για την διαφημιση των κονσερβων shiba, η απο καμια ταινια με γατες!!!![]()

Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!!
Luna
Περιβόητο μέλος
εγω πρωτοειδα σε βιβλιο με ρατσες οταν ημουν 8 χρονων κ απο τοτε εψαχνα!!!!
φαντασου οτι απο την χαρα μου ακομα και τωρα κατι ωρες την κοιταω κ δεν πιστευω οτι την εχω και βουρκωνω!!!!

(για γελια ειμαι!)ευχαριστουμε παντως που λες οτι ειναι καταπληκτικες!!

παλι θα κλαψω!!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Κρίμα πάντως γιατί είναι πανέμορφες. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ όταν ήθελα να διαλέξω γατάκι κ είδα φωτογραφία από Βρετανικά δεν μου πολυάρεσαν ενώ οι δικές σας είναι καταπληκτικές!!!!
![]()
Ο φωτογράφος θα φταίει

.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν.
.

..από κοντά είναι κούκλες.
..ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο
Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί
...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοσηΟ φωτογράφος θα φταίει.....γι΄αυτό δε σου άρεσαν.
.
..από κοντά είναι κούκλες.
..ειδικά το τρίχωμά τους είναι σαν λούτρινο
Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουν πολλοί...εδώ στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη είναι από τις πιο αγαπημενες ράτσες
![]()
της Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Είναι λογικό είναι πολύ αρχοντόγατες πράγματι είναι σαν ψεύτικες κ έχουν κ καταπληκτικά χρώματα. Ναι βρε τον παλιοφωτόγκραφερ. Μάλλον επειδή ήταν εγκυκλοπαίδεια πρέπει να είχε παλαιότερη έκδοσητης Βρετανικής όχι όπως εξελιχτηκαν τώρα
Έτσι μπράβο

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είδες πως σας παινεύω!!! Να το δείξεις κ στη νύφη αυτό μπας κ συγκινηθεί.Έτσι μπράβο![]()
silvi
Νεοφερμένο μέλος
, φτου φτου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
όχι βρε τέτοια κούκλα δεν θέλω να την ματιάσωθα μας ματιάσετε στο τέλος, φτου φτου!

Raisa
Περιβόητο μέλος
....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο
....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έχουμε πλέον όλα τα αναγκαία αξεσουάρ....το μόνο που λείπει είναι η νύφη να έρθει σε οίστρο
....περιττό να σας πω ότι το μάτι της άρχισε να γυαλίζει μόλις είδε τον Φιντέλ έτσι
Καλέ θα τρελαθώ! Ραίσα είσαι άπαιχτη!!!!!
Βασιααααα.... μας φαντάζεσαι κι εμάς να ζωγραφίζουμε τα γατιά μας προκειμένου να ζευγαρώσουν... ????
elvenstar
Επιφανές μέλος

Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω
Raisa
Περιβόητο μέλος
Βρε τον σύντεκνο τον Φιντέλ από εξωτικος Κουβανός έγινε Κρητικός κ όλα αυτά για μια γυναίκα πολύ ευαίσθητος είναι για επαναστάτης νομίζω
Αγαπητή μου Sli8erin εμείς τις ρίζες μας δεν τις ξεχνάμε....απλώς κάναμε μια παραλαγή

Συνημμένα
Θεία Ραϊσας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος!
Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη?????????

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλώς μας ήρθατε!Να'μαι και εγώ. Ε....σαν θεία της Ραϊσας, κάτι θα έχω να πω και εγώ.
Καλά μιλάμε ο Fidel μας είναι κούκλος!
Άντε μπρε, τί περιμένει η νύφη?????????![]()
Ο fidel είναι ο έρωτας του site!Εσείς γατουλάκι έχετε να θαυμάσουμε;
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι κάνεις ; Χάθηκες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool