Luna
Περιβόητο μέλος
εχω πεθανει στο γελιο με την επεξεργασια!!!

ρε raisa bgale κ καμια photo να δουμε καλυτερα την Σιλβη!!!
κανενα νεο εχουμε???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Θα τη βλάλω μωρέ φωτό και τη Σίλβι....που νους για τέτοια....καθε μέρα περιμένουμε μπας και αρχίσει πάλι ο οίστρος της....
.Εσείς τι κάνετε...καιρό έχει να τα πούμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
αχ αυτος ο οιστρος!!!σιριαλ εχει γινει η κοπελια!!!

πως ειναι το σπιτι με τοσα γατουνια???

εμεις καλα ειμαστε μωρε!!!εγω ειμαι πτωμα γιατι εχω πηξει στην δουλεια,(ειχα 2 βδομαδες πανικου),κ βασικα δεν την εχω δει και πολυ την Λουνιτσα κ στεναχωριεμαι!!!!
ευτυχως που εχει ξεμωραθει η μαμα μου μαζι της κ εχει παρεα

Raisa
Περιβόητο μέλος

Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει

elvenstar
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Τι να κάνω....αφού αμφισβητείται το επαναστατικό μας πνεύμα!
Luna
Περιβόητο μέλος
Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα
Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει![]()
οντως πρεπει να εχει πολυ πραγμα!!

θα της δωσω πολλα πολλα!!!!κι εσυ και στα 2 τα χνουδογατα!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει

τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιοΜολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει
τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά
![]()

Luna
Περιβόητο μέλος

που ειναι αυτη?εχει καμια photo???
πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο![]()
Λες;;;;;

Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης
.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα
Raisa
Περιβόητο μέλος
σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα????
που ειναι αυτη?εχει καμια photo???
πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!!
Δεν ξέρω
....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα
Luna
Περιβόητο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο???
Raisa
Περιβόητο μέλος
καλημερα!!!
τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο???
Καλημέρααααα!

Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει

Luna
Περιβόητο μέλος

η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου???
silvi
Νεοφερμένο μέλος
καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Καλημέρααααα!
Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει![]()
Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει!
βάζω τσικουδιά για όλους!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος

την εχεις αφησει και εφυγες εε???
silvi
Νεοφερμένο μέλος
οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω!μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!
την εχεις αφησει και εφυγες εε???
Raisa
Περιβόητο μέλος
καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει!
βάζω τσικουδιά για όλους!!!!
![]()
Λες εεεεεε;;;

Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι

Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool