Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:36 Η Luna έγραψε: #821 16-05-08 21:36 καλε τι κανετε εδω περα???? εχω πεθανει στο γελιο με την επεξεργασια!!! ρε raisa bgale κ καμια photo να δουμε καλυτερα την Σιλβη!!! κανενα νεο εχουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #822 16-05-08 21:44 Θα τη βλάλω μωρέ φωτό και τη Σίλβι....που νους για τέτοια....καθε μέρα περιμένουμε μπας και αρχίσει πάλι ο οίστρος της..... Εσείς τι κάνετε...καιρό έχει να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η Luna έγραψε: #823 16-05-08 21:50 αντε να την δουμε κ σε πιο πολυ φως!! αχ αυτος ο οιστρος!!!σιριαλ εχει γινει η κοπελια!!! πως ειναι το σπιτι με τοσα γατουνια??? εμεις καλα ειμαστε μωρε!!!εγω ειμαι πτωμα γιατι εχω πηξει στην δουλεια,(ειχα 2 βδομαδες πανικου),κ βασικα δεν την εχω δει και πολυ την Λουνιτσα κ στεναχωριεμαι!!!! ευτυχως που εχει ξεμωραθει η μαμα μου μαζι της κ εχει παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:02 Η Raisa έγραψε: #824 16-05-08 22:02 Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η elvenstar: #825 16-05-08 22:04 Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:11 Η Raisa έγραψε: #826 16-05-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω....αφού αμφισβητείται το επαναστατικό μας πνεύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Luna έγραψε: #827 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Click για ανάπτυξη... οντως πρεπει να εχει πολυ πραγμα!! θα της δωσω πολλα πολλα!!!!κι εσυ και στα 2 τα χνουδογατα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #828 16-05-08 22:39 Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η elvenstar: #829 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #830 16-05-08 22:46 σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε τι κανετε εδω περα???? εχω πεθανει στο γελιο με την επεξεργασια!!! ρε raisa bgale κ καμια photo να δουμε καλυτερα την Σιλβη!!! κανενα νεο εχουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:44 Η Raisa έγραψε: #822 16-05-08 21:44 Θα τη βλάλω μωρέ φωτό και τη Σίλβι....που νους για τέτοια....καθε μέρα περιμένουμε μπας και αρχίσει πάλι ο οίστρος της..... Εσείς τι κάνετε...καιρό έχει να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η Luna έγραψε: #823 16-05-08 21:50 αντε να την δουμε κ σε πιο πολυ φως!! αχ αυτος ο οιστρος!!!σιριαλ εχει γινει η κοπελια!!! πως ειναι το σπιτι με τοσα γατουνια??? εμεις καλα ειμαστε μωρε!!!εγω ειμαι πτωμα γιατι εχω πηξει στην δουλεια,(ειχα 2 βδομαδες πανικου),κ βασικα δεν την εχω δει και πολυ την Λουνιτσα κ στεναχωριεμαι!!!! ευτυχως που εχει ξεμωραθει η μαμα μου μαζι της κ εχει παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:02 Η Raisa έγραψε: #824 16-05-08 22:02 Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η elvenstar: #825 16-05-08 22:04 Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:11 Η Raisa έγραψε: #826 16-05-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω....αφού αμφισβητείται το επαναστατικό μας πνεύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Luna έγραψε: #827 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Click για ανάπτυξη... οντως πρεπει να εχει πολυ πραγμα!! θα της δωσω πολλα πολλα!!!!κι εσυ και στα 2 τα χνουδογατα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #828 16-05-08 22:39 Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η elvenstar: #829 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #830 16-05-08 22:46 σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα τη βλάλω μωρέ φωτό και τη Σίλβι....που νους για τέτοια....καθε μέρα περιμένουμε μπας και αρχίσει πάλι ο οίστρος της..... Εσείς τι κάνετε...καιρό έχει να τα πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η Luna έγραψε: #823 16-05-08 21:50 αντε να την δουμε κ σε πιο πολυ φως!! αχ αυτος ο οιστρος!!!σιριαλ εχει γινει η κοπελια!!! πως ειναι το σπιτι με τοσα γατουνια??? εμεις καλα ειμαστε μωρε!!!εγω ειμαι πτωμα γιατι εχω πηξει στην δουλεια,(ειχα 2 βδομαδες πανικου),κ βασικα δεν την εχω δει και πολυ την Λουνιτσα κ στεναχωριεμαι!!!! ευτυχως που εχει ξεμωραθει η μαμα μου μαζι της κ εχει παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:02 Η Raisa έγραψε: #824 16-05-08 22:02 Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η elvenstar: #825 16-05-08 22:04 Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:11 Η Raisa έγραψε: #826 16-05-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω....αφού αμφισβητείται το επαναστατικό μας πνεύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Luna έγραψε: #827 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Click για ανάπτυξη... οντως πρεπει να εχει πολυ πραγμα!! θα της δωσω πολλα πολλα!!!!κι εσυ και στα 2 τα χνουδογατα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #828 16-05-08 22:39 Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η elvenstar: #829 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #830 16-05-08 22:46 σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε να την δουμε κ σε πιο πολυ φως!! αχ αυτος ο οιστρος!!!σιριαλ εχει γινει η κοπελια!!! πως ειναι το σπιτι με τοσα γατουνια??? εμεις καλα ειμαστε μωρε!!!εγω ειμαι πτωμα γιατι εχω πηξει στην δουλεια,(ειχα 2 βδομαδες πανικου),κ βασικα δεν την εχω δει και πολυ την Λουνιτσα κ στεναχωριεμαι!!!! ευτυχως που εχει ξεμωραθει η μαμα μου μαζι της κ εχει παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:02 Η Raisa έγραψε: #824 16-05-08 22:02 Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η elvenstar: #825 16-05-08 22:04 Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:11 Η Raisa έγραψε: #826 16-05-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω....αφού αμφισβητείται το επαναστατικό μας πνεύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Luna έγραψε: #827 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Click για ανάπτυξη... οντως πρεπει να εχει πολυ πραγμα!! θα της δωσω πολλα πολλα!!!!κι εσυ και στα 2 τα χνουδογατα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #828 16-05-08 22:39 Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η elvenstar: #829 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #830 16-05-08 22:46 σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η elvenstar: #825 16-05-08 22:04 Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:11 Η Raisa έγραψε: #826 16-05-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω....αφού αμφισβητείται το επαναστατικό μας πνεύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Luna έγραψε: #827 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Click για ανάπτυξη... οντως πρεπει να εχει πολυ πραγμα!! θα της δωσω πολλα πολλα!!!!κι εσυ και στα 2 τα χνουδογατα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #828 16-05-08 22:39 Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η elvenstar: #829 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #830 16-05-08 22:46 σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:11 Η Raisa έγραψε: #826 16-05-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω....αφού αμφισβητείται το επαναστατικό μας πνεύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Luna έγραψε: #827 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Click για ανάπτυξη... οντως πρεπει να εχει πολυ πραγμα!! θα της δωσω πολλα πολλα!!!!κι εσυ και στα 2 τα χνουδογατα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #828 16-05-08 22:39 Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η elvenstar: #829 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #830 16-05-08 22:46 σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά βρε τι το έκανες το παιδί ούτε στη φόρμουλα δεν βάζουν τόσα διαφημιστικά Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω....αφού αμφισβητείται το επαναστατικό μας πνεύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Luna έγραψε: #827 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Click για ανάπτυξη... οντως πρεπει να εχει πολυ πραγμα!! θα της δωσω πολλα πολλα!!!!κι εσυ και στα 2 τα χνουδογατα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #828 16-05-08 22:39 Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η elvenstar: #829 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #830 16-05-08 22:46 σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το σπίτι είναι μια χαρά ...καμία διαφορά δεν είδα από μια γάτα με τρεις...ένα και το ίδιο...μόνο η τουαλέτα που θέλει πιο συχνό καθάρισμα Πολλά φιλιά να δώσεις στο Λουνάκι και πολλές αγκαλίτσες....μη στενοχωριέσαι αφού έχει παρέα τη μαμά μια χαρά θα περνάει Click για ανάπτυξη... οντως πρεπει να εχει πολυ πραγμα!! θα της δωσω πολλα πολλα!!!!κι εσυ και στα 2 τα χνουδογατα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #828 16-05-08 22:39 Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η elvenstar: #829 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #830 16-05-08 22:46 σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η elvenstar: #829 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #830 16-05-08 22:46 σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μολις διάβασα σε άλλο θέμα να ζητάνε βρετανο γαμπρό στη Θεσ/νίκη....ο καημένος Φιντέλ θα το φυσάει και δε θα κρυώνει τόσο περιζήτητος γαμπρός ούτε ένας σταρ του σινεμά Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Luna έγραψε: #830 16-05-08 22:46 σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #831 16-05-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μου θύμισες τα ποκεμον τώρα που ένα ήρωας προσπαθεί να βρει κοπέλα εδώ κ κάτι χρόνια κ όλο τρώει πατάτα. Ελπίζω να μη πάθει κ ο Φιντελ το ίδιο Click για ανάπτυξη... Λες;;;;; Το μωρό μου....και είναι τόοοοσο γλυκούλης.....καλά μια έχουμε σταθερή όπως και νά ΄χει το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #832 16-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: σοβαρα μιλας????καλα ποσες βρετανικες υπαρχουν σε αυτην την χωρα???? που ειναι αυτη?εχει καμια photo??? πωπω!!!σε λιγο καιρο θα του εχεις και filofax ,με τα ραντεβου του!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω....τώρα έκανε εγγραφή και έβαλε αυτό το μήνυμα...έστειλα πμ να μάθω περισσότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η Luna έγραψε: #833 16-05-08 23:55 αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αντε τελεια!!!πολλες πολλες γατουλες!!!!:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #834 18-05-08 13:38 καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #835 18-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!! τι γινεται?εχουμε κανενα καλο κυριακατικο νεο??? Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #836 18-05-08 14:02 σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε βλεπω να την εχεις εκει καμια βδομαδα!!!! η μαμα της ειναι ακομα εκει??την βλεπει καθολου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η silvi έγραψε: #837 18-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρααααα! Μπα, τίποτε ακόμα....αν και χθες το βράδυ η Σίλβι έκανε κάτι ξάπλες και γυρίσματα στο χαλί και όταν τη χάιδευα νιαούριζε με παράπονο....αλλά μέχρι εκεί....ίσως σε λίγες μέρες να αρχίσει πάλι ο οίστρος της και γι αυτό να κάνει έτσι...δεν ξέρω θα δείξει Click για ανάπτυξη... καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η Luna έγραψε: #838 18-05-08 14:25 μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η silvi έγραψε: #839 18-05-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 41 42 43 44 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 42 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μπραβο ρεε!!!ευχομαι τα καλυτερα!!! την εχεις αφησει και εφυγες εε??? Click για ανάπτυξη... οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:51 Η Raisa έγραψε: #840 18-05-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από silvi: καλημέρα και από τη κρητη.Αυτές οι περίεργες ξαπλες που αναφέρεις μου είναι πολύ γνωστές!Αν είναι όπως τα γράφεις , αύριο το πολύ την τρίτη η κόρη μου θα ξαναρχίσει! βάζω τσικουδιά για όλους!!!! Click για ανάπτυξη... Λες εεεεεε;;; Και μένα έτσι μου φαίνεται...άντε μακάρι Α, και που είσαι...κοίτα μη σουρώσεις από τώρα...περίμενε πρώτα να γίνει το καλό και μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.