British - maniacs

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ελπιζω να γινει κατι......:( (ο μπαμπας)
Α ο μπαμπάς την έφερε την κοπελούδα;Άντε αφήστε τα και όλο κάτι θα γίνει αφού συμπαθήθηκαν τόσο ώστε να κοιμούνται δίπλα δίπλα...:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ο μπαμπάς την έφερε την κοπελούδα;Άντε αφήστε τα και όλο κάτι θα γίνει αφού συμπαθήθηκαν τόσο ώστε να κοιμούνται δίπλα δίπλα...:up:
την εφερε η μαμα ο μπαμπας ειναι κρητη και περιμενει....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπομονή,το καλό...βρετανάκι αργεί να γίνει!Να δείτε που όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε μωράκια σε δυο μήνες που θα τους ξετρελάνουν όλους!:up:

τι γινεται καλε με εσας?ειμαστε ολο σασπενς για το γεγονος!

ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!!!εκανα καιρο να στειλω αλλα εχω να πω οτι εχω τρομερη αγωνια και ευχομαι να γινει κατι!!!
δεν γινεται η raisa να τον εχει μονο!!αντε να τον παρει κ καμια αλλη!!μπραβο στην πανεμορφη γατα που ηρθε απο τοσο μακρια!!εγω πιστευω οτι κατι θα γινει!!!ειναι αρκετες οι μερες!!!
ρε raisa,ειναι ολο το 24 ωρο μαζι με τον fidel και μακρια απο την raisa ή παει και ερχεται οποιος θελει??

Κανένα νέο από το ζευγαράκι;Βρε μπουνταλά Φιντέλ,περιμένεις από την κοπελουδα να κάνει το πρωτο βήμα;Εδώ ήρθε και ξάπλωσε δίπλα σου,άντε κάνε κάτι,ντρέπεται το κορίτσι!

τι γινετε :(:(:( ??? θα του καθησει η κορη μου η θα εχουμε και δευτερη "κρυοκωλη" στο forum!

βρε μικρο παιδι ειναι ντρεπεται ακομα... κατσε να γνωριστουν καλυτερα...να πιουν ενα καφε, να πανε μια βολτα στον Λευκο Πυργο... :P

Καλημέρα!μην το λετε αυτο!μπορει σημερα για τη Συλβη να ειναι μια πολυ ωραια μερα, μετα απο μια όμοεφη νύχτα:Dγια περισσότερα θα μας πει η Raisa!

Raisa μην μας κρατας σε αγωνια, πες μας τι εγινε, αν σου πω οτι εβλεπα στο ονειρο μου τα γατια σας:confused::blink:μαλλον επειδη περιμενω να ερθω στην ιδια θεση με την Αθηνα και τον Μορφεα

Raisa μην μας κρατας σε αγωνια, πες μας τι εγινε, αν σου πω οτι εβλεπα στο ονειρο μου τα γατια σας:confused::blink:μαλλον επειδη περιμενω να ερθω στην ιδια θεση με την Αθηνα και τον Μορφεα

Μπαααααα, τίποτε ακόμα:down:
Βρε συ Βάσια....η γάτα δεν δείχνει να έχει οίστρο....δηλαδή ξέρεις το τυπικό νιαούρισμα και στήσιμο....παρόλα αυτό ο Φιντέλ πάει τη μυρίζει από πίσω ή όπου έχει κάτσει η Σίλβι και μετά νιαουρίζει αυτός και την ακολουθεί επίμονα όπου πάει...στιγμή δεν έμεινε μακριά της....υπάρχει η περίπτωση να έχει οίστρο η γάτα και να μην το εκδηλώνει;;;
Εσύ τι λες;:hmm:

Μπαααααα, τίποτε ακόμα:down:
Βρε συ Βάσια....η γάτα δεν δείχνει να έχει οίστρο....δηλαδή ξέρεις το τυπικό νιαούρισμα και στήσιμο....παρόλα αυτό ο Φιντέλ πάει τη μυρίζει από πίσω ή όπου έχει κάτσει η Σίλβι και μετά νιαουρίζει αυτός και την ακολουθεί επίμονα όπου πάει...στιγμή δεν έμεινε μακριά της....υπάρχει η περίπτωση να έχει οίστρο η γάτα και να μην το εκδηλώνει;;;
Εσύ τι λες;:hmm:

κοιταξε αν ειναι χαδιαρα και νωχελικη μπορει να ειναι στον προοιστρο και να μην καθεται!απλα ειχα δει οτι η γατουλα ειχε οιστρο πριν λιγο καιρο, αν εχει μπει στο μετοιστριο διαστημα (δηλαδη το διαστημα αναμεσα στους οιστρους) θα κανει γυρω στις 2-3 βδομαδες να ξαναερθει σε οιστρο:(αν ειναι σε προοιστρο σημερα θα πρεπει να δινει αυτο το αντανακλαστικο οταν πιανεις πανω απο την ουρα να στηνεται και να κανει κινησεις ποδηλατικες με τα πισω ποδαρακια!

τι ηλικια εχει η γατουλα?σιωπηλος οιστρος δηλ να μην το βλεπεις εσυ, στη γατα παρατηρειται σπανια και μονο την πρωτη φορα που εχει οιστρο, αλλα και παλι θα την εντοπιζε ο γατος και θα καθοταν αυτη!

Κοίτα, η γάτα είχε οίστρο επι 3 βδομάδες σχεδον συνεχόμενα μέχρι και την μέρα που ήταν να έρθει...εκείνη τη μέρα σταμάτησε ....η γάτα είναι 2,5 ετών και δεν έχει ζευγαρώσει ποτέ....απλώς μου φαίνεται περίεργο τι μυρίζει ο Φιντέλ δηλαδή:blink: αν δεν έχει άλλο οίστρο....και κάτι αλλο, πότε θα ξαναέχει τώρα...αληθεύει ότι ο οίστρος μπορεί να διακοπεί από το στρες ; και ότι αν δεν ζευγαρώσει ο οίστρος έρχεται πάλι σύντομα;;;

Κοίτα, η γάτα είχε οίστρο επι 3 βδομάδες σχεδον συνεχόμενα μέχρι και την μέρα που ήταν να έρθει...εκείνη τη μέρα σταμάτησε ....η γάτα είναι 2,5 ετών και δεν έχει ζευγαρώσει ποτέ....απλώς μου φαίνεται περίεργο τι μυρίζει ο Φιντέλ δηλαδή:blink: αν δεν έχει άλλο οίστρο....και κάτι αλλο, πότε θα ξαναέχει τώρα...αληθεύει ότι ο οίστρος μπορεί να διακοπεί από το στρες ; και ότι αν δεν ζευγαρώσει ο οίστρος έρχεται πάλι σύντομα;;;

κοιταξε οτι σταματησε μια μερα πριν ερθει μας δειχνει οτι δεν ειναι το στρεσ το θεμα, αν και θα μπορουσε να δρασει αρνητικα!αλλα αφου ειχε 3 βδομαδες οιστρο και μετα σταματησε μπορει να μπηκε σε αυτο το μετοιστριο διαστημα το οποιο μπορει να κρατησει 2-3 βδομαδες, οτι τη μυριζει ο γατος δεν λεει τιποτα!απλα μυριζει οτι ειναι μια θηλυκια στο χωρο του, δεν αποδεικνυει οτι εχει οιστρο!το θεμα ειναι αν η γατα ειναι σε προοιστρο, δηλ ειναι χαδιαρα πιο πολυ και νιαουριζει?ξερεις πως κανουν πριν τους ερθει αυτη η τρελα του οιστρου οπου ουρλιαζουν:blink:αν ειναι ομως πολυ ησυχη τοτε ασχημα τα νεα:(υπομονη μεχρι σημερα, το πολυ αυριο

και εφοσον ειναι 2,5 οχι δεν εχει σιωπηλο οιστρο!

Μάλιστα...επομένως τζίφος...λάθος ταϊμινγκ:(....
ακούς μπαμπά; θα κρατήσω την κόρη σου εδώ μέχρι να ξαναέχει οίστρο και μετά θα σου τη στείλω πίσω;)....αν θέλω:P:D

ακούς μπαμπά; θα κρατήσω την κόρη σου εδώ μέχρι να ξαναέχει οίστρο και μετά θα σου τη στείλω πίσω;)....αν θέλω:P:D

σωστο:up:το καλυτερο θα ηταν, εφοσον εχετε τετοια αποσταση, να μεινει για 2-3 βδομαδες και η γατα σιγουρα θα ερθει σε οιστρο ως τοτε!

θα παρω τα οπλα μου και θα ερθω να τη κλεψω,ειμαι κρητικος μη το ξεχναμε αυτο!:cool:

θα παρω τα οπλα μου και θα ερθω να τη κλεψω,ειμαι κρητηκος μη το ξεχναμε αυτο!:cool:

Καλέ ντε...μη βαράς:redface:....ένα αστείο κάναμε!:P:lol::lol::lol::lol:
θα τη στείλουμε....θα τη στείλουμε.....μαζί με προίκα και μωρά...αρκεί να μείνει λίιιιιιιιιγο παραπάνω....θα δούμε ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back