moukelis
Επιφανές μέλος
Α ο μπαμπάς την έφερε την κοπελούδα;Άντε αφήστε τα και όλο κάτι θα γίνει αφού συμπαθήθηκαν τόσο ώστε να κοιμούνται δίπλα δίπλα...ελπιζω να γινει κατι......(ο μπαμπας)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi
Νεοφερμένο μέλος
την εφερε η μαμα ο μπαμπας ειναι κρητη και περιμενει....Α ο μπαμπάς την έφερε την κοπελούδα;Άντε αφήστε τα και όλο κάτι θα γίνει αφού συμπαθήθηκαν τόσο ώστε να κοιμούνται δίπλα δίπλα...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
δεν γινεται η raisa να τον εχει μονο!!αντε να τον παρει κ καμια αλλη!!μπραβο στην πανεμορφη γατα που ηρθε απο τοσο μακρια!!εγω πιστευω οτι κατι θα γινει!!!ειναι αρκετες οι μερες!!!
ρε raisa,ειναι ολο το 24 ωρο μαζι με τον fidel και μακρια απο την raisa ή παει και ερχεται οποιος θελει??
moukelis
Επιφανές μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος

??? θα του καθησει η κορη μου η θα εχουμε και δευτερη "κρυοκωλη" στο forum!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
για περισσότερα θα μας πει η Raisa!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

μαλλον επειδη περιμενω να ερθω στην ιδια θεση με την Αθηνα και τον ΜορφεαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa μην μας κρατας σε αγωνια, πες μας τι εγινε, αν σου πω οτι εβλεπα στο ονειρο μου τα γατια σαςμαλλον επειδη περιμενω να ερθω στην ιδια θεση με την Αθηνα και τον Μορφεα
Μπαααααα, τίποτε ακόμα
Βρε συ Βάσια....η γάτα δεν δείχνει να έχει οίστρο....δηλαδή ξέρεις το τυπικό νιαούρισμα και στήσιμο....παρόλα αυτό ο Φιντέλ πάει τη μυρίζει από πίσω ή όπου έχει κάτσει η Σίλβι και μετά νιαουρίζει αυτός και την ακολουθεί επίμονα όπου πάει...στιγμή δεν έμεινε μακριά της....υπάρχει η περίπτωση να έχει οίστρο η γάτα και να μην το εκδηλώνει;;;
Εσύ τι λες;

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Μπαααααα, τίποτε ακόμα
Βρε συ Βάσια....η γάτα δεν δείχνει να έχει οίστρο....δηλαδή ξέρεις το τυπικό νιαούρισμα και στήσιμο....παρόλα αυτό ο Φιντέλ πάει τη μυρίζει από πίσω ή όπου έχει κάτσει η Σίλβι και μετά νιαουρίζει αυτός και την ακολουθεί επίμονα όπου πάει...στιγμή δεν έμεινε μακριά της....υπάρχει η περίπτωση να έχει οίστρο η γάτα και να μην το εκδηλώνει;;;
Εσύ τι λες;![]()
κοιταξε αν ειναι χαδιαρα και νωχελικη μπορει να ειναι στον προοιστρο και να μην καθεται!απλα ειχα δει οτι η γατουλα ειχε οιστρο πριν λιγο καιρο, αν εχει μπει στο μετοιστριο διαστημα (δηλαδη το διαστημα αναμεσα στους οιστρους) θα κανει γυρω στις 2-3 βδομαδες να ξαναερθει σε οιστρο
αν ειναι σε προοιστρο σημερα θα πρεπει να δινει αυτο το αντανακλαστικο οταν πιανεις πανω απο την ουρα να στηνεται και να κανει κινησεις ποδηλατικες με τα πισω ποδαρακια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
αν δεν έχει άλλο οίστρο....και κάτι αλλο, πότε θα ξαναέχει τώρα...αληθεύει ότι ο οίστρος μπορεί να διακοπεί από το στρες ; και ότι αν δεν ζευγαρώσει ο οίστρος έρχεται πάλι σύντομα;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Κοίτα, η γάτα είχε οίστρο επι 3 βδομάδες σχεδον συνεχόμενα μέχρι και την μέρα που ήταν να έρθει...εκείνη τη μέρα σταμάτησε ....η γάτα είναι 2,5 ετών και δεν έχει ζευγαρώσει ποτέ....απλώς μου φαίνεται περίεργο τι μυρίζει ο Φιντέλ δηλαδήαν δεν έχει άλλο οίστρο....και κάτι αλλο, πότε θα ξαναέχει τώρα...αληθεύει ότι ο οίστρος μπορεί να διακοπεί από το στρες ; και ότι αν δεν ζευγαρώσει ο οίστρος έρχεται πάλι σύντομα;;;
κοιταξε οτι σταματησε μια μερα πριν ερθει μας δειχνει οτι δεν ειναι το στρεσ το θεμα, αν και θα μπορουσε να δρασει αρνητικα!αλλα αφου ειχε 3 βδομαδες οιστρο και μετα σταματησε μπορει να μπηκε σε αυτο το μετοιστριο διαστημα το οποιο μπορει να κρατησει 2-3 βδομαδες, οτι τη μυριζει ο γατος δεν λεει τιποτα!απλα μυριζει οτι ειναι μια θηλυκια στο χωρο του, δεν αποδεικνυει οτι εχει οιστρο!το θεμα ειναι αν η γατα ειναι σε προοιστρο, δηλ ειναι χαδιαρα πιο πολυ και νιαουριζει?ξερεις πως κανουν πριν τους ερθει αυτη η τρελα του οιστρου οπου ουρλιαζουν
αν ειναι ομως πολυ ησυχη τοτε ασχημα τα νεα
υπομονη μεχρι σημερα, το πολυ αυριοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
....ακούς μπαμπά; θα κρατήσω την κόρη σου εδώ μέχρι να ξαναέχει οίστρο και μετά θα σου τη στείλω πίσω
....αν θέλω

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Μάλιστα...επομένως τζίφος...λάθος ταϊμινγκ....
ακούς μπαμπά; θα κρατήσω την κόρη σου εδώ μέχρι να ξαναέχει οίστρο και μετά θα σου τη στείλω πίσω....αν θέλω
![]()
σωστο
το καλυτερο θα ηταν, εφοσον εχετε τετοια αποσταση, να μεινει για 2-3 βδομαδες και η γατα σιγουρα θα ερθει σε οιστρο ως τοτε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi
Νεοφερμένο μέλος
θα παρω τα οπλα μου και θα ερθω να τη κλεψω,ειμαι κρητικος μη το ξεχναμε αυτο!Μάλιστα...επομένως τζίφος...λάθος ταϊμινγκ....
ακούς μπαμπά; θα κρατήσω την κόρη σου εδώ μέχρι να ξαναέχει οίστρο και μετά θα σου τη στείλω πίσω....αν θέλω
![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
θα παρω τα οπλα μου και θα ερθω να τη κλεψω,ειμαι κρητηκος μη το ξεχναμε αυτο!![]()
Καλέ ντε...μη βαράς
....ένα αστείο κάναμε!

θα τη στείλουμε....θα τη στείλουμε.....μαζί με προίκα και μωρά...αρκεί να μείνει λίιιιιιιιιγο παραπάνω....θα δούμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool