aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα ειναι τα μωρα, εχω ομως μι; μικρη αδυναμια στο μονο κοριστακι που εκανε η Cachou μου, η black smoke, ειναι τελεια. Το μαυρο αρσενικο ειναι ο πιο φωνακλας, θα το ονομαζω Ebène λογω χρωματως . Svetlana, να ερθουν με το καλο τα μωρακια σου και φυσικα να ειναι καλα η μαμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Luna
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Ναι, είναι η πρώτη του δουλειά... Υποψιάζομαι πως ο γιος μας του έμαθε πολλά όταν ζούσαν μαζίΤελικα την εκανε τη δουλεια ο Ιασωνας ε;Τη μικρη μας μπορεις να τη δεις προς το παρον εδω.

Η Breena σου είναι καταπληκτική. Κοίτα να της βρεις καλό γαμπρό!
Σ'ευχαριστώ, Γιάννα!αντε με το καλο και να ειναι χαρουμενα και γερα τα μωρακια!!![]()
Γειά σου, Ria. Ευτυχώς αλλάζουν τα πράγματα κι εδώ λίγο - λίγο. Από το 1996 το δικό μου γατί ήταν μοναδικό Βρετανικό και για πολλά χρόνια. Τώρα, όμως, βλέπεις που υπάρχουν και μεγάλα και μικρά, και μονόχρομα και τάμπυ. Εάν θέλεις, τώρα είναι πιο εύκολα να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Οπότε, καλή τύχη και σε σένα!γκντουπ........εχω παθει πλακα!!!!!!!!! καλε υπαρχουν τετοια μωρα στην Ελλαδα......τι θεικα...το ονειρο μου να παρω γατακι σαν των whiskas... να σας ζησουν και με το καλο τα μωρακια...![]()
Δεν σου θυμήζουν, PATSOUKAKI, είναι αυτά που πήραν Best In Show και Best Opposite Sex στην τρίτη κατηγορία.Χμμμμμ... τα γατάκια σας μου θυμήζουν πολύ κάποια που είχα δει στην Εκθεση.![]()
Ευχαριστώ, Αλεξάνδρα! Βέβαια, δεν θα είναι τόσο στρογγυλά και παχουλά όπως τα δικά σου - αυτή είναι η διφορά μεταξί των μονόχρομων και τάμπυ. Για να γίνουμε εμείς σαν εσάς στον τύπο, θέλουμε ΠΟΛΥ δουλειά!Κουκλια και τα δυο φανταζομαι θα κανουν καταπληκτικα μωρακια.
Ευχαριστώ για τις ευχές, Πασκάλ. Κι εμένα μ'αρέσει ο μαύρος καπνός σαν χρώμα. Αν είναι και καλό κοριτσάκι, θα είσαι η πιο ευτυχισμένη μαμά! Το τρίχωμα της Cachou δείχνει φανταστικά λαμπερό - πολή καλή φόρμα για τη γάτα που πρόσφατα γέννησε. Μπράβο σας!Καλα ειναι τα μωρα, εχω ομως μι; μικρη αδυναμια στο μονο κοριστακι που εκανε η Cachou μου, η black smoke, ειναι τελεια. Το μαυρο αρσενικο ειναι ο πιο φωνακλας, θα το ονομαζω Ebène λογω χρωματως . Svetlana, να ερθουν με το καλο τα μωρακια σου και φυσικα να ειναι καλα η μαμα
ria23
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Wow!!!!Τι πλάσματα είναι αυτά;;;!!! Μάσαλα (που λένε κ στο χωριό μου)!!!Να τα χαίρεστε κ με το καλό κ τα γεννητούρια σας!!!

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλήθεια, ΜΠΡΑΒΟΔεν σου θυμήζουν, PATSOUKAKI, είναι αυτά που πήραν Best In Show και Best Opposite Sex στην τρίτη κατηγορία.

!Θυμάμαι που τα φύλαγε ένα ξανθούλικο παιδάκι και πήγε ένα κοριτσάκι μικρό και το ρωτά:
''Μπορώ να χαϊδέψω τη γατούλα;''
Και ο μικρούλης:

''Ξέρεις, εμενα η μαμά μου μου λέει να χαϊδεύουμε τα δικά μας γατιά, όχι των άλλων''
''Μα εμείς έχουμε σκύλο''
Όλοι όσοι ήταν τριγήρω γελάγανε!
Δικό σας ήταν ο μικρούλης;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Να'σε καλά, Βαβελόψαρο!
Ναι, δικός μου είναι κι από μικρό έχει τρέλα με τα ζώα. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως τόσες ώρες δεν θα βαρεθεί στην έκθεση - δεν μπορούσα να τον στείλω σπίτι με τίποτα...Θυμάμαι που τα φύλαγε ένα ξανθούλικο παιδάκι και πήγε ένα κοριτσάκι μικρό και το ρωτά:
''Μπορώ να χαϊδέψω τη γατούλα;''
Και ο μικρούλης:
''Ξέρεις, εμενα η μαμά μου μου λέει να χαϊδεύουμε τα δικά μας γατιά, όχι των άλλων''
''Μα εμείς έχουμε σκύλο''
Δικό σας ήταν ο μικρούλης;

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι κανουν τα υπεροχα μωρα σου;
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Η δικη σου γεννησε ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Πασκάλ τι ομορφιές ειναι αυτές!!!Καλα ειναι τα μωρα, εχω ομως μι; μικρη αδυναμια στο μονο κοριστακι που εκανε η Cachou μου, η black smoke, ειναι τελεια. Το μαυρο αρσενικο ειναι ο πιο φωνακλας, θα το ονομαζω Ebène λογω χρωματως
Να τα χαίρεσαι τα μικρά ειναι υπέροχα!!!
Να σου ζήσουν και να ΄ναι καλά η μανούλα τους!
Και το Ebène ειναι πολύ πρωτοτυπο όνομα! Και θα της ταιριάζει!

staman2
Περιβόητο μέλος
Πωπω ομορφιές!!!!!!!!! Με το καλό Φωτεινή μου να έρθουν τα μωράκια σας! Ειναι τόσο ομορφα και τα δυο τους!!!ΝΑ τα χαίρεσαι!

silvi
Νεοφερμένο μέλος
και οι δύο. Εσείς τι κάνετε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα σε όλους , τα μικρά μου έγιναν 2 μηνών πριν μερικές μερες και εξελίσονται σε φοβερα γατόνια μιλαμε για πολύ παιχνίδι ολη μέρα τρέχουν και κυνηγα το ενα το αλλο εχω τραβήξει κατι φοβερα βιντεο και με το παπαγαλάκι στο οποιο εχουν ιδιαίτερη αδυναμίακαι οι δύο. Εσείς τι κάνετε?
καλημερα!!!

τι παιδακια ομορφα ειναι αυτα???και το αριστερο νομιζω οτι μοιαζει λιγο στον μπαμπα παραπανω!!

δεν ειναι φανταστικα τωρα που εχουν γινει γατουνακια κανονικα??

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool