Chinchilla-maniacs

emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !!:D
Κιρα φοβερο αλλα και αλλα οραια ειναι,ισως καλο ειναι το ονομα θα εχει σχεση με το χρυσο:hmm:;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε.
ns12-silver shell-τσιντσλα
και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια

:):):):):)
αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικα:inlove::inlove:εδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm

κι εγω θελω ενα τετοιοοοοοοοοοοοοο:inlove::inlove::inlove::inlove:
ειναι πανεμορφο!!:P:P:P

οριστε τα γλυκουλες μου

αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα.

καλα ειναι τοσο μα τοσο ομορφα!!!:P:inlove::inlove::inlove:
σαν καραμελακια ειναι!!!να σου ζησουν Sabina μου και να ειναι καλοτυχα!!:happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ??

απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών :hmm::hmm::hmm:
Ηθελα κ εγώ να βρω τέτοιο γατάκι αλλά έμαθα (όχι όμως από αξιοπιστη πηγή) ότι έχουν προβλήματα αυτά τα γατάκια, βέβαια μετά είδα ότι όταν μεγάλωνουν φτάνουν περίπου στα 2800 κιλά που τα περισσότερα ασημένια γατάκια περίπου σ αυτά τα κιλά είναι άρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο έπειτα πρόσεξα ότι μερικοί εκτροφείς για να πετύχουν το μικρόσωμο μέγεθος (κυρίως στα Ναπολεον το έχω δει αυτό) κονταίνουν τα πόδια τους οπότε ούτε θέλω να φανταστώ σε τι βασανιστήρια θα έχουν υποβληθεί οι προηγούμενες γενιές για να βγουν έτσι τα γατάκια, κ επομένως δεν θα το υποστηρίξω κιόλας παίρνοντας ένα τέτοιο γατάκι
αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα.
Goldy, Aselia, Ariel, tinkerbell, Saria, Starfire, oro(χρυσάφι στα Ιταλικά),

starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή :lol::lol::lol: και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα ;);):lol:

starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή :lol::lol::lol: και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα ;);):lol:
Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up: τέλειο τέλειο σε παραδέχομαι ειλικρινά έχω λυθεί στα γέλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι βρε γιατί αν το φωνάξεις δεν είναι τόσο μεγάλο όσο όταν το βλέπεις γραμμένο

Σας παρουσιαζω δυο πανεμορφες πρινγιπισες μου.Σιλβα και Σαρρα.Αυτα θα κρατησω εγω,τα εροτευτηκα

Συνημμένα

• s+s.jpg
    s+s.jpg
    147,8 KB · Εμφανίσεις: 28
ειναι αχοριστη,παντα μαζη

Συνημμένα

• DSC01694.jpg
    DSC01694.jpg
    158,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC01702.JPG
    DSC01702.JPG
    118,7 KB · Εμφανίσεις: 24
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα???:blink:

Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα:lol::lol:

Καλησπέρα Σαμπι μου.!!!
Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.!:up:

ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε.
ns12-silver shell-τσιντσλα
και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια

:)
αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικα:inlove::inlove:εδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm
Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!!:up:

Σ ευχαριστώ Λίτα :redface: άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς:lol: ) που να μην είναι πανέμορφα;)
Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου :lol: Σάμπι
Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας:up::up::up:

:lol::lol::lol::lol:Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι !

Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης
Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα :up:και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα:hmm:

Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ

Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι!
Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου;

Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας:up::up::up:
Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα:lol: ) δεν είναι τσιντσιλα
Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα :up:και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα:hmm:
Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά:lol: Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα
Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ
Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι;):up:

Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!!:P:)
καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!!:inlove::inlove::inlove:
αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!!;):P

Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω;)

Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω;)

καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!!:up::up::up::rolleyes::rolleyes:

καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!!:up::up::up::rolleyes::rolleyes:
πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back