Καλημέρα κι απο μένα
Τη γατούλα την ονόμασα Saja (Σάγια)! Μου ακουγόταν πολύ.... περσικό σαν όνομα! Χεχε
Μετά βρήκα ένα λίνκ που έδωσε κάποια φίλη για αραβικά ονόματα με μεταφράσεις και είδα ότι αυτό το όνομα σημαίνει "ήρεμη, ήσυχη"! Προς το παρόν τουλάχιστον, της ταιριάζει "γάντι"!
Δεν είναι έγκυος η γατούλα! Πάντως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αδύνατη βρε παιδιά και δεν τρώει σχεδόν καθόλου! Ελπίζω να έχει να κάνει με την μόλυνση/πληγή στον εισοφάγο της και να περάσει κι αυτό. Εχθές το βράδυ της έδωσα λίγο ζελέ από κονσέρβα με μικρά, τρυφερά κομματάκια κρέατος αλλά έπρεπε να τα λιώσω στην παλάμη μου και να την ταϊζω με το χέρι σιγά σιγά για να φάει! Και πάλι όμως δεν έφαγε αρκετά!
Τουλάχιστον άρχισε σιγά σιγά να κινείται λιγάκι αν και η καημενούλα κρυώνει μιας και δεν έχει πια το τρίχωμα της, οπότε την έχω τυλίξει μέσα σε ένα πουλοβεράκι και την κρατάω εκεί στα ζεστά!
Όσο για το οτι η γατούλες ηρεμούν μεγαλώνοντας.... χμ..... η άλλη θηλυκιά που έχω είναι προφανώς μεταλλαγμένη τότε! Είναι ήδη 11 χρόνων και κάνει ό,τι τρέλα της κατέβει στο κεφάλι. Τουλάχιστον σταμάτησε να σκαρφαλώνει στις κουρτίνες (μάλλον γιατί κατάλβε ότι δεν αντέχουν πια το βάρος της αφού τις τελευταίες φορές που το επιχείρησε...... κοντέψαμε να φάμε ΚΑΙ το κουρτινόξυλο στο κεφάλι!!