Chinchilla-maniacs

και αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλαδη? απο σιαμ και περσικο ειναι τα βιρμανιας?
Ετσι λέγεται...και αγκύρας μπήκε στο αίμα της επίσης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και άλλα μικρούλια για φάγωμα:up:
1220615009hkh.jpg

1226348894mgj.jpg
τυλιξτε τα να τα παρω τωρα!

Καλημέρα κι απο μένα :D

Τη γατούλα την ονόμασα Saja (Σάγια)! Μου ακουγόταν πολύ.... περσικό σαν όνομα! Χεχε
Μετά βρήκα ένα λίνκ που έδωσε κάποια φίλη για αραβικά ονόματα με μεταφράσεις και είδα ότι αυτό το όνομα σημαίνει "ήρεμη, ήσυχη"! Προς το παρόν τουλάχιστον, της ταιριάζει "γάντι"! :D

Δεν είναι έγκυος η γατούλα! Πάντως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αδύνατη βρε παιδιά και δεν τρώει σχεδόν καθόλου! Ελπίζω να έχει να κάνει με την μόλυνση/πληγή στον εισοφάγο της και να περάσει κι αυτό. Εχθές το βράδυ της έδωσα λίγο ζελέ από κονσέρβα με μικρά, τρυφερά κομματάκια κρέατος αλλά έπρεπε να τα λιώσω στην παλάμη μου και να την ταϊζω με το χέρι σιγά σιγά για να φάει! Και πάλι όμως δεν έφαγε αρκετά! :(

Τουλάχιστον άρχισε σιγά σιγά να κινείται λιγάκι αν και η καημενούλα κρυώνει μιας και δεν έχει πια το τρίχωμα της, οπότε την έχω τυλίξει μέσα σε ένα πουλοβεράκι και την κρατάω εκεί στα ζεστά! :D

Όσο για το οτι η γατούλες ηρεμούν μεγαλώνοντας.... χμ..... η άλλη θηλυκιά που έχω είναι προφανώς μεταλλαγμένη τότε! Είναι ήδη 11 χρόνων και κάνει ό,τι τρέλα της κατέβει στο κεφάλι. Τουλάχιστον σταμάτησε να σκαρφαλώνει στις κουρτίνες (μάλλον γιατί κατάλβε ότι δεν αντέχουν πια το βάρος της αφού τις τελευταίες φορές που το επιχείρησε...... κοντέψαμε να φάμε ΚΑΙ το κουρτινόξυλο στο κεφάλι!! ;)

Καποια κυρία εδώ δεν μας αφήνει να συγκεντρωθούμε:mad::P:lol::lol:

Καλημέρα κι απο μένα :D

Τη γατούλα την ονόμασα Saja (Σάγια)! Μου ακουγόταν πολύ.... περσικό σαν όνομα! Χεχε
Μετά βρήκα ένα λίνκ που έδωσε κάποια φίλη για αραβικά ονόματα με μεταφράσεις και είδα ότι αυτό το όνομα σημαίνει "ήρεμη, ήσυχη"! Προς το παρόν τουλάχιστον, της ταιριάζει "γάντι"! :D

Δεν είναι έγκυος η γατούλα! Πάντως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αδύνατη βρε παιδιά και δεν τρώει σχεδόν καθόλου! Ελπίζω να έχει να κάνει με την μόλυνση/πληγή στον εισοφάγο της και να περάσει κι αυτό. Εχθές το βράδυ της έδωσα λίγο ζελέ από κονσέρβα με μικρά, τρυφερά κομματάκια κρέατος αλλά έπρεπε να τα λιώσω στην παλάμη μου και να την ταϊζω με το χέρι σιγά σιγά για να φάει! Και πάλι όμως δεν έφαγε αρκετά! :(

Τουλάχιστον άρχισε σιγά σιγά να κινείται λιγάκι αν και η καημενούλα κρυώνει μιας και δεν έχει πια το τρίχωμα της, οπότε την έχω τυλίξει μέσα σε ένα πουλοβεράκι και την κρατάω εκεί στα ζεστά! :D

Όσο για το οτι η γατούλες ηρεμούν μεγαλώνοντας.... χμ..... η άλλη θηλυκιά που έχω είναι προφανώς μεταλλαγμένη τότε! Είναι ήδη 11 χρόνων και κάνει ό,τι τρέλα της κατέβει στο κεφάλι. Τουλάχιστον σταμάτησε να σκαρφαλώνει στις κουρτίνες (μάλλον γιατί κατάλβε ότι δεν αντέχουν πια το βάρος της αφού τις τελευταίες φορές που το επιχείρησε...... κοντέψαμε να φάμε ΚΑΙ το κουρτινόξυλο στο κεφάλι!! ;)
Πολύ όμορφο όνομα!!!
Χρόνια σου Πολλά κιόλας! :up:

Καποια κυρία εδώ δεν μας αφήνει να συγκεντρωθούμε:mad::P:lol::lol:
συμφωνω!για δειξε μας και αλλες φωτο:lol::lol::lol:

https://www.mypetz.gr/member.php?u=16505Uruvielμην ανησυχείς για την γατούλα σου πέρα που είναι ταλαιπωρημένη τόσες μέρες στο δρόμο αλλά κ γενικότερα οι περσικές (και ειδικά οι θηλυκές) είναι μικρόσωμα γατάκια το τρίχωμα είναι αυτό που τους κάνει να φαίνονται μεγαλόσωμα. οπότε μην αγχώνεσαι απλά θα κοιτάς να μη φαίνονται τα πλευρά της αν φαίνονται αν τα πιάνεις με το χέρι σου τότε θέλει όντως να πάρει ένα -δυοκιλά.
https://www.mypetz.gr/member.php?u=16505

Τι ωραια μωρα...Απο τα τελευταια ενα φερνει πολυ σε ραγκντολακι με τα κουρτινακια του...

Uruvielμην ανησυχείς για την γατούλα σου πέρα που είναι ταλαιπωρημένη τόσες μέρες στο δρόμο αλλά κ γενικότερα οι περσικές (και ειδικά οι θηλυκές) είναι μικρόσωμα γατάκια το τρίχωμα είναι αυτό που τους κάνει να φαίνονται μεγαλόσωμα. οπότε μην αγχώνεσαι απλά θα κοιτάς να μη φαίνονται τα πλευρά της αν φαίνονται αν τα πιάνεις με το χέρι σου τότε θέλει όντως να πάρει ένα -δυοκιλά.
ετσι ειναι η Lita πρεπει να κανω κατι δεν τρωει πολυ!:(

χουχα τώρα θα αποσυντονίσω εντελώς την Γιούλη

Τι ωραια μωρα...Απο τα τελευταια ενα φερνει πολυ σε ραγκντολακι με τα κουρτινακια του...[/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τέλεια παρομοίωση Δώρα!!!! Πολύ πετυχημένη:up::up:
Ναι...Ragdoll bicollor ήταν...

H Mίου:blink::blink::blink:

ετσι ειναι η Lita πρεπει να κανω κατι δεν τρωει πολυ!:(
Και η δική μου είναι πολύ μα πάρα πολύ δυσκολη στο φαγητό κ (αν θυμάμαι καλά η Γιούλη ήταν αυτή που μου είχε πει να πάρω την πάστα Calopet κ σωθήκαμε τώρα είναι μια χαρά κ πήρε κ βάρος:up:
Ποια είναι η Μίου:hmm:

Και η δική μου είναι πολύ μα πάρα πολύ δυσκολη στο φαγητό κ (αν θυμάμαι καλά η Γιούλη ήταν αυτή που μου είχε πει να πάρω την πάστα Calopet κ σωθήκαμε τώρα είναι μια χαρά κ πήρε κ βάρος:up:
H Mίου:blink::blink::blink:
οχι εγώ:hmm:...τα δικά μου εξαφανίζουν ό,τι μπει στο πιάτο...:P:lol:επομένως δεν έχω ανάλογη εμπειρία...

Στη φωτό που έβαλες! Ιδια είναι!:up:

αυτη ειναι η Miou !

Συνημμένα

• DSC02501small.JPG
    DSC02501small.JPG
    358,1 KB · Εμφανίσεις: 38
1223494568xak.jpg

1219065889chs.jpg

Να μερικά teacup
Ελεναααα. Τι μας κάνεις παιδί μου???

και άλλα μικρούλια για φάγωμα:up:
1220615009hkh.jpg

1226348894mgj.jpg

Δεν μας λυπάσαι καλέ?????:hmm:

Ετσι λέγεται...και αγκύρας μπήκε στο αίμα της επίσης...
Ναι.. μάλλον. Γιατί χθες που χάιδευα τη Σεμέλη έπιανα στο τρίχωμάτης αυτό το λαγουδίστικο που έχουν τα αγκορά γατιά. ΤΟ ξέρω γιατί έχω πιάσει αγκορά γάτα!!! Ειναι εντελώς μεταξωτό το τρίχωμα. Κι η Σεμέλη το εχει αυτό...:)

αυτη ειναι η Miou !
Τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Να την χαίρεσαι:)

ευχαριστω πολυ ειναι ενα μικρο τερατακι που κανει ολο ζημιες!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back