elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ετσι λέγεται...και αγκύρας μπήκε στο αίμα της επίσης...δηλαδη? απο σιαμ και περσικο ειναι τα βιρμανιας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
τυλιξτε τα να τα παρω τωρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Uruviel
Νεοφερμένο μέλος

Τη γατούλα την ονόμασα Saja (Σάγια)! Μου ακουγόταν πολύ.... περσικό σαν όνομα! Χεχε
Μετά βρήκα ένα λίνκ που έδωσε κάποια φίλη για αραβικά ονόματα με μεταφράσεις και είδα ότι αυτό το όνομα σημαίνει "ήρεμη, ήσυχη"! Προς το παρόν τουλάχιστον, της ταιριάζει "γάντι"!

Δεν είναι έγκυος η γατούλα! Πάντως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αδύνατη βρε παιδιά και δεν τρώει σχεδόν καθόλου! Ελπίζω να έχει να κάνει με την μόλυνση/πληγή στον εισοφάγο της και να περάσει κι αυτό. Εχθές το βράδυ της έδωσα λίγο ζελέ από κονσέρβα με μικρά, τρυφερά κομματάκια κρέατος αλλά έπρεπε να τα λιώσω στην παλάμη μου και να την ταϊζω με το χέρι σιγά σιγά για να φάει! Και πάλι όμως δεν έφαγε αρκετά!

Τουλάχιστον άρχισε σιγά σιγά να κινείται λιγάκι αν και η καημενούλα κρυώνει μιας και δεν έχει πια το τρίχωμα της, οπότε την έχω τυλίξει μέσα σε ένα πουλοβεράκι και την κρατάω εκεί στα ζεστά!

Όσο για το οτι η γατούλες ηρεμούν μεγαλώνοντας.... χμ..... η άλλη θηλυκιά που έχω είναι προφανώς μεταλλαγμένη τότε! Είναι ήδη 11 χρόνων και κάνει ό,τι τρέλα της κατέβει στο κεφάλι. Τουλάχιστον σταμάτησε να σκαρφαλώνει στις κουρτίνες (μάλλον γιατί κατάλβε ότι δεν αντέχουν πια το βάρος της αφού τις τελευταίες φορές που το επιχείρησε...... κοντέψαμε να φάμε ΚΑΙ το κουρτινόξυλο στο κεφάλι!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πολύ όμορφο όνομα!!!Καλημέρα κι απο μένα
Τη γατούλα την ονόμασα Saja (Σάγια)! Μου ακουγόταν πολύ.... περσικό σαν όνομα! Χεχε
Μετά βρήκα ένα λίνκ που έδωσε κάποια φίλη για αραβικά ονόματα με μεταφράσεις και είδα ότι αυτό το όνομα σημαίνει "ήρεμη, ήσυχη"! Προς το παρόν τουλάχιστον, της ταιριάζει "γάντι"!
Δεν είναι έγκυος η γατούλα! Πάντως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αδύνατη βρε παιδιά και δεν τρώει σχεδόν καθόλου! Ελπίζω να έχει να κάνει με την μόλυνση/πληγή στον εισοφάγο της και να περάσει κι αυτό. Εχθές το βράδυ της έδωσα λίγο ζελέ από κονσέρβα με μικρά, τρυφερά κομματάκια κρέατος αλλά έπρεπε να τα λιώσω στην παλάμη μου και να την ταϊζω με το χέρι σιγά σιγά για να φάει! Και πάλι όμως δεν έφαγε αρκετά!
Τουλάχιστον άρχισε σιγά σιγά να κινείται λιγάκι αν και η καημενούλα κρυώνει μιας και δεν έχει πια το τρίχωμα της, οπότε την έχω τυλίξει μέσα σε ένα πουλοβεράκι και την κρατάω εκεί στα ζεστά!
Όσο για το οτι η γατούλες ηρεμούν μεγαλώνοντας.... χμ..... η άλλη θηλυκιά που έχω είναι προφανώς μεταλλαγμένη τότε! Είναι ήδη 11 χρόνων και κάνει ό,τι τρέλα της κατέβει στο κεφάλι. Τουλάχιστον σταμάτησε να σκαρφαλώνει στις κουρτίνες (μάλλον γιατί κατάλβε ότι δεν αντέχουν πια το βάρος της αφού τις τελευταίες φορές που το επιχείρησε...... κοντέψαμε να φάμε ΚΑΙ το κουρτινόξυλο στο κεφάλι!!![]()
Χρόνια σου Πολλά κιόλας!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω!για δειξε μας και αλλες φωτοΚαποια κυρία εδώ δεν μας αφήνει να συγκεντρωθούμε![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
https://www.mypetz.gr/member.php?u=16505
moukelis
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ετσι ειναι η Lita πρεπει να κανω κατι δεν τρωει πολυ!Uruvielμην ανησυχείς για την γατούλα σου πέρα που είναι ταλαιπωρημένη τόσες μέρες στο δρόμο αλλά κ γενικότερα οι περσικές (και ειδικά οι θηλυκές) είναι μικρόσωμα γατάκια το τρίχωμα είναι αυτό που τους κάνει να φαίνονται μεγαλόσωμα. οπότε μην αγχώνεσαι απλά θα κοιτάς να μη φαίνονται τα πλευρά της αν φαίνονται αν τα πιάνεις με το χέρι σου τότε θέλει όντως να πάρει ένα -δυοκιλά.

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τι ωραια μωρα...Απο τα τελευταια ενα φερνει πολυ σε ραγκντολακι με τα κουρτινακια του...[/quote]
Τέλεια παρομοίωση Δώρα!!!! Πολύ πετυχημένη
Ναι...Ragdoll bicollor ήταν...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και η δική μου είναι πολύ μα πάρα πολύ δυσκολη στο φαγητό κ (αν θυμάμαι καλά η Γιούλη ήταν αυτή που μου είχε πει να πάρω την πάστα Calopet κ σωθήκαμε τώρα είναι μια χαρά κ πήρε κ βάροςετσι ειναι η Lita πρεπει να κανω κατι δεν τρωει πολυ!![]()

Ποια είναι η Μίου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τα κατάφερες...χουχα τώρα θα αποσυντονίσω εντελώς την Γιούλη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και η δική μου είναι πολύ μα πάρα πολύ δυσκολη στο φαγητό κ (αν θυμάμαι καλά η Γιούλη ήταν αυτή που μου είχε πει να πάρω την πάστα Calopet κ σωθήκαμε τώρα είναι μια χαρά κ πήρε κ βάρος
οχι εγώH Mίου
Ποια είναι η Μίου![]()
...τα δικά μου εξαφανίζουν ό,τι μπει στο πιάτο...
επομένως δεν έχω ανάλογη εμπειρία...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στη φωτό που έβαλες! Ιδια είναι!Και η δική μου είναι πολύ μα πάρα πολύ δυσκολη στο φαγητό κ (αν θυμάμαι καλά η Γιούλη ήταν αυτή που μου είχε πει να πάρω την πάστα Calopet κ σωθήκαμε τώρα είναι μια χαρά κ πήρε κ βάρος
Ποια είναι η Μίου![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτη ειναι η Miou !Και η δική μου είναι πολύ μα πάρα πολύ δυσκολη στο φαγητό κ (αν θυμάμαι καλά η Γιούλη ήταν αυτή που μου είχε πει να πάρω την πάστα Calopet κ σωθήκαμε τώρα είναι μια χαρά κ πήρε κ βάρος
Ποια είναι η Μίου![]()
Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Ελεναααα. Τι μας κάνεις παιδί μου???![]()
![]()
Να μερικά teacup
Δεν μας λυπάσαι καλέ?????

Ναι.. μάλλον. Γιατί χθες που χάιδευα τη Σεμέλη έπιανα στο τρίχωμάτης αυτό το λαγουδίστικο που έχουν τα αγκορά γατιά. ΤΟ ξέρω γιατί έχω πιάσει αγκορά γάτα!!! Ειναι εντελώς μεταξωτό το τρίχωμα. Κι η Σεμέλη το εχει αυτό...Ετσι λέγεται...και αγκύρας μπήκε στο αίμα της επίσης...

Τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Να την χαίρεσαιαυτη ειναι η Miou !

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool