ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να τη χαιρεστε Sabi και Γιωτανα το χαιρόμαστε το ζουζουνάκι μας!![]()

Γιώτα τι ωρα θα πας να τη πάρεις τη Κυριακη? και πες μου και το Σαββατο τι ωρα θα πας να τη δεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....
πολυ φασαρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω!Να τη χαιρεστε Sabi και Γιωτα
Γιώτα τι ωρα θα πας να τη πάρεις τη Κυριακη? και πες μου και το Σαββατο τι ωρα θα πας να τη δεις...

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ερχεσε μονι σου?θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω!![]()
θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?
εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ε
λευθερηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα!ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?
εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ε
λευθερη

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ενταξη!περεμενω τηλεφονο σου!αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα!
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη!Σε βλεπω να μετρας ωρες....Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ?
![]()

Συνημμένα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε βλεπω να μετρας ωρες....Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ?
![]()
αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα!![]()

πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα 

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει!πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!!η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει!![]()

τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια 
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!!τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια
![]()
μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια Γιώταευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά!
Και βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! 
Καλα σας ταξειδια!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool