ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.721 12-12-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να το χαιρόμαστε το ζουζουνάκι μας! Click για ανάπτυξη... Να τη χαιρεστε Sabi και Γιωτα Γιώτα τι ωρα θα πας να τη πάρεις τη Κυριακη? και πες μου και το Σαββατο τι ωρα θα πας να τη δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η sabi έγραψε: #1.722 12-12-08 12:20 συνιθος δεινω γουρμετ η βισκας,αλλα σημερα πειρε μια γερμανικη πολυ σπεσιαλετε.Τωρα παιζουν με την Μασια και γεινετε ο κακος ο χαμος....λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Lita έγραψε: #1.723 12-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τη χαιρεστε Sabi και Γιωτα Γιώτα τι ωρα θα πας να τη πάρεις τη Κυριακη? και πες μου και το Σαββατο τι ωρα θα πας να τη δεις... Click για ανάπτυξη... θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η sabi έγραψε: #1.724 12-12-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω! Click για ανάπτυξη... ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Lita έγραψε: #1.725 12-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Click για ανάπτυξη... αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.726 12-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Click για ανάπτυξη... ενταξη!περεμενω τηλεφονο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η Lita έγραψε: #1.727 12-12-08 14:31 μόλις πήραμε και το κλουβάκι μας και το μαξιλαράκι μας και είναι πολύ ωραίο έχει και θέση για ποτηράκι για νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:33 Η elvenstar: #1.728 12-12-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #1.729 12-12-08 14:34 Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η sabi έγραψε: #1.730 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mas1.jpg 85,4 KB · Εμφανίσεις: 28 mas2.jpg 106 KB · Εμφανίσεις: 29 mas3.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: να το χαιρόμαστε το ζουζουνάκι μας! Click για ανάπτυξη... Να τη χαιρεστε Sabi και Γιωτα Γιώτα τι ωρα θα πας να τη πάρεις τη Κυριακη? και πες μου και το Σαββατο τι ωρα θα πας να τη δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η sabi έγραψε: #1.722 12-12-08 12:20 συνιθος δεινω γουρμετ η βισκας,αλλα σημερα πειρε μια γερμανικη πολυ σπεσιαλετε.Τωρα παιζουν με την Μασια και γεινετε ο κακος ο χαμος....λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Lita έγραψε: #1.723 12-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τη χαιρεστε Sabi και Γιωτα Γιώτα τι ωρα θα πας να τη πάρεις τη Κυριακη? και πες μου και το Σαββατο τι ωρα θα πας να τη δεις... Click για ανάπτυξη... θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η sabi έγραψε: #1.724 12-12-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω! Click για ανάπτυξη... ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Lita έγραψε: #1.725 12-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Click για ανάπτυξη... αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.726 12-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Click για ανάπτυξη... ενταξη!περεμενω τηλεφονο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η Lita έγραψε: #1.727 12-12-08 14:31 μόλις πήραμε και το κλουβάκι μας και το μαξιλαράκι μας και είναι πολύ ωραίο έχει και θέση για ποτηράκι για νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:33 Η elvenstar: #1.728 12-12-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #1.729 12-12-08 14:34 Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η sabi έγραψε: #1.730 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mas1.jpg 85,4 KB · Εμφανίσεις: 28 mas2.jpg 106 KB · Εμφανίσεις: 29 mas3.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συνιθος δεινω γουρμετ η βισκας,αλλα σημερα πειρε μια γερμανικη πολυ σπεσιαλετε.Τωρα παιζουν με την Μασια και γεινετε ο κακος ο χαμος....λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Lita έγραψε: #1.723 12-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τη χαιρεστε Sabi και Γιωτα Γιώτα τι ωρα θα πας να τη πάρεις τη Κυριακη? και πες μου και το Σαββατο τι ωρα θα πας να τη δεις... Click για ανάπτυξη... θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η sabi έγραψε: #1.724 12-12-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω! Click για ανάπτυξη... ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Lita έγραψε: #1.725 12-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Click για ανάπτυξη... αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.726 12-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Click για ανάπτυξη... ενταξη!περεμενω τηλεφονο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η Lita έγραψε: #1.727 12-12-08 14:31 μόλις πήραμε και το κλουβάκι μας και το μαξιλαράκι μας και είναι πολύ ωραίο έχει και θέση για ποτηράκι για νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:33 Η elvenstar: #1.728 12-12-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #1.729 12-12-08 14:34 Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η sabi έγραψε: #1.730 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mas1.jpg 85,4 KB · Εμφανίσεις: 28 mas2.jpg 106 KB · Εμφανίσεις: 29 mas3.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να τη χαιρεστε Sabi και Γιωτα Γιώτα τι ωρα θα πας να τη πάρεις τη Κυριακη? και πες μου και το Σαββατο τι ωρα θα πας να τη δεις... Click για ανάπτυξη... θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η sabi έγραψε: #1.724 12-12-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω! Click για ανάπτυξη... ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Lita έγραψε: #1.725 12-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Click για ανάπτυξη... αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.726 12-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Click για ανάπτυξη... ενταξη!περεμενω τηλεφονο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η Lita έγραψε: #1.727 12-12-08 14:31 μόλις πήραμε και το κλουβάκι μας και το μαξιλαράκι μας και είναι πολύ ωραίο έχει και θέση για ποτηράκι για νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:33 Η elvenstar: #1.728 12-12-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #1.729 12-12-08 14:34 Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η sabi έγραψε: #1.730 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mas1.jpg 85,4 KB · Εμφανίσεις: 28 mas2.jpg 106 KB · Εμφανίσεις: 29 mas3.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω! Click για ανάπτυξη... ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:37 Η Lita έγραψε: #1.725 12-12-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Click για ανάπτυξη... αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.726 12-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Click για ανάπτυξη... ενταξη!περεμενω τηλεφονο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η Lita έγραψε: #1.727 12-12-08 14:31 μόλις πήραμε και το κλουβάκι μας και το μαξιλαράκι μας και είναι πολύ ωραίο έχει και θέση για ποτηράκι για νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:33 Η elvenstar: #1.728 12-12-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #1.729 12-12-08 14:34 Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η sabi έγραψε: #1.730 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mas1.jpg 85,4 KB · Εμφανίσεις: 28 mas2.jpg 106 KB · Εμφανίσεις: 29 mas3.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ερχεσε μονι σου?θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ελευθερη Click για ανάπτυξη... αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η sabi έγραψε: #1.726 12-12-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Click για ανάπτυξη... ενταξη!περεμενω τηλεφονο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η Lita έγραψε: #1.727 12-12-08 14:31 μόλις πήραμε και το κλουβάκι μας και το μαξιλαράκι μας και είναι πολύ ωραίο έχει και θέση για ποτηράκι για νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:33 Η elvenstar: #1.728 12-12-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #1.729 12-12-08 14:34 Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η sabi έγραψε: #1.730 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mas1.jpg 85,4 KB · Εμφανίσεις: 28 mas2.jpg 106 KB · Εμφανίσεις: 29 mas3.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα! Click για ανάπτυξη... ενταξη!περεμενω τηλεφονο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:31 Η Lita έγραψε: #1.727 12-12-08 14:31 μόλις πήραμε και το κλουβάκι μας και το μαξιλαράκι μας και είναι πολύ ωραίο έχει και θέση για ποτηράκι για νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:33 Η elvenstar: #1.728 12-12-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #1.729 12-12-08 14:34 Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η sabi έγραψε: #1.730 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mas1.jpg 85,4 KB · Εμφανίσεις: 28 mas2.jpg 106 KB · Εμφανίσεις: 29 mas3.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μόλις πήραμε και το κλουβάκι μας και το μαξιλαράκι μας και είναι πολύ ωραίο έχει και θέση για ποτηράκι για νερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:33 Η elvenstar: #1.728 12-12-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #1.729 12-12-08 14:34 Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η sabi έγραψε: #1.730 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mas1.jpg 85,4 KB · Εμφανίσεις: 28 mas2.jpg 106 KB · Εμφανίσεις: 29 mas3.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....πολυ φασαρια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #1.729 12-12-08 14:34 Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η sabi έγραψε: #1.730 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mas1.jpg 85,4 KB · Εμφανίσεις: 28 mas2.jpg 106 KB · Εμφανίσεις: 29 mas3.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:42 Η sabi έγραψε: #1.730 12-12-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mas1.jpg 85,4 KB · Εμφανίσεις: 28 mas2.jpg 106 KB · Εμφανίσεις: 29 mas3.jpg 99,4 KB · Εμφανίσεις: 30 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.731 12-12-08 14:44 Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω ευχαριστω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #1.732 12-12-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε βλεπω να μετρας ωρες.... Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ? Click για ανάπτυξη... αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #1.733 12-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.734 12-12-08 14:50 sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Lita έγραψε: #1.735 12-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα Click για ανάπτυξη... η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.736 12-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει! Click για ανάπτυξη... Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η Lita έγραψε: #1.737 12-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια Click για ανάπτυξη... μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:19 Η elvenstar: #1.738 12-12-08 15:19 Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η Lita έγραψε: #1.739 12-12-08 15:21 ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.740 12-12-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.