Chinchilla-maniacs

να το χαιρόμαστε το ζουζουνάκι μας!:up::up:
Να τη χαιρεστε Sabi και Γιωτα:):up:
Γιώτα τι ωρα θα πας να τη πάρεις τη Κυριακη? και πες μου και το Σαββατο τι ωρα θα πας να τη δεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συνιθος δεινω γουρμετ η βισκας,αλλα σημερα πειρε μια γερμανικη πολυ σπεσιαλετε.Τωρα παιζουν με την Μασια και γεινετε ο κακος ο χαμος....:D:blink:λεω τωρα μηπος ειναι αλογα τελικα και οχι γατες....:blink:πολυ φασαρια:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τη χαιρεστε Sabi και Γιωτα:):up:
Γιώτα τι ωρα θα πας να τη πάρεις τη Κυριακη? και πες μου και το Σαββατο τι ωρα θα πας να τη δεις...
θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω!:)

θα ξεκινήσω αύριο με τον 12:42 από Θεσσαλονίκη και θα είμαι Αθήνα κατά τις 7 οπότε Σάββατο μπορεί να μην προλάβω αλλά όπως και να έχει θα πάρω τηλ τη sabi να κανονίσουμε !και θα σε ενημερώσω!:)
ερχεσε μονι σου?:hmm:θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?:hmm:εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ε:Dλευθερη

ερχεσε μονι σου?:hmm:θελεις να ερθω να σε παρω απο το σταθμο?:hmm:εγω τελιονω δουλια στις 18.00 και μετα ειμαι ε:Dλευθερη
αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα!
:):):)

αυτό προσπαθώ να κανονίσω τώρα να έρθει η αδερφή μου μαζί μου! ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκές αλλά θα έρθει να μας πάρει μια φίλη μου από Αθήνα για να μας πάει και σπίτι της πρώτα!
:):):)
ενταξη!περεμενω τηλεφονο σου!:D

μόλις πήραμε και το κλουβάκι μας και το μαξιλαράκι μας και είναι πολύ ωραίο έχει και θέση για ποτηράκι για νερό:up:

Σε βλεπω να μετρας ωρες....;) Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ?:hmm:

Σε βλεπω να μετρας ωρες....;) Τι χρωμα ειναι το κλουβακι? ειναι πανινο ή πλαστικο? λες να το αφησεις εκει το Σαββατο για να το μυρισει ?:hmm:
δεν ειναι καθολου κακι ιδεα!Αντα εισε προτη!:up:

Συνημμένα

• mas1.jpg
    mas1.jpg
    85,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • mas2.jpg
    mas2.jpg
    106 KB · Εμφανίσεις: 23
  • mas3.jpg
    mas3.jpg
    99,4 KB · Εμφανίσεις: 24
Ευχαριστω ευχαριστω....:P

αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα!:lol::lol::lol:

αυτό είναι το κλουβάκι και μόλις το είδε η Μίου να τα αποτελέσματα!:lol::lol::lol:
:lol::lol: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα :up::up:

sabi μου απλά για να ξέρεις θα έρθω από το σπίτι σου κατευθείαν την Κυριακή και θα κάτσω Αθήνα μέχρι την Δευτέρα !

:lol::lol: πολυ ανετη τη βλεπω!! χιχι ετσι να ειναι και η μικρουλα :up::up:
η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει!:lol::lol::lol:

η Μίου τρελένεται για ταξίδια και όταν δει κλουβί ανοιχτό μπαίνει μέσα και βάζει και το πρόβατο μέσα ,μόνο την πόρτα που δεν κλείνει!:lol::lol::lol:
Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! :blink::blink::blink: τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια :(

Απιστευτη!! καλα και ο Αλφι μπαινει μεσα στο κλουβι του, αλλα αν τη κλεισεις και μπει στο αυτοκινητο γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!! :blink::blink::blink: τελευταια φορα ματωσε δυο νυχια :(

μπα αυτή δεν έχει πρόβλημα το πολύ αν βαρεθεί να ρίξει κανένα ύπνο!:happy:

Τι όμορφο κλουβάκι είναι αυτό; και τι θεϊκό μαξιλάρι; Καλές βόλτες:up: Το μαξιλάρι από που το πήρες Λίτα;

ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά!

ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά!
Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια Γιώτα:up:Και βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! :up:
Καλα σας ταξειδια!! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back