Raisa
Περιβόητο μέλος
Αν κατάλαβα καλά Νικολέτα και Αγελικούλα μετακομισατε!γιαυτό κάηκαν τα πιτσάκια από την στεναχωρια τους![]()
Καλά κατάλαβες Πόπη
....άντε σε περιμένουμε....το δωμάτιό σου είναι ήδη στρωμένο 

Καλημοργκεν!
Θα με δειτε κ μενα μαλλον με την Νικκη και την Ζωηαν με θελετε!
καλα ειμαι αλλα τρεχω με την δουλεια γιατι ξεκινησαν οι αδειες
τα μωρα τι κανουν??????
Ααααχχχ....μπράβο άντε σε περιμένουμε με αγωνία!!!!

Κουράγιο με τη δουλειά....θα έρθει και η σειρά σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μουΚαλά κατάλαβες Πόπη....άντε σε περιμένουμε....το δωμάτιό σου είναι ήδη στρωμένο
Ααααχχχ....μπράβο άντε σε περιμένουμε με αγωνία!!!!
Κουράγιο με τη δουλειά....θα έρθει και η σειρά σου![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μου![]()
Ωωωχχχ.
...και δεν σου είπαν τίποτε ακόμα???

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια

Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.
Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα

Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια
Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα
Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ![]()
τιπουτις καλε!
χαιρομαι που τους αρεσε και που η Αυτου μεγαλειοτης της ευχαριστηθηκε το παιχνιδι

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και φωνάζω κούι-κούι
και κανένας δεν ακούει;;;
Όλοι πήγαν διακοπές;

Μόνο το υπογράφον κορόιδο έμεινε στην πόλη;;;

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

, ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;;
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;;Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί![]()
Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ?
Desdemona
Διάσημο μέλος
Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά;Δρουεγω ηδη απαντησα
Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ?

Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Desdemona εχεις δικιοΔε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά;
Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα.
Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι
Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι
θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες

Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου!
[/quote]Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο
και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ???
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά????πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα?????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

αν με θελετε!