MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αν κατάλαβα καλά Νικολέτα και Αγελικούλα μετακομισατε!γιαυτό κάηκαν τα πιτσάκια από την στεναχωρια τους:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλά κατάλαβες Πόπη:D....άντε σε περιμένουμε....το δωμάτιό σου είναι ήδη στρωμένο ;):up::up:

Καλημοργκεν!
Θα με δειτε κ μενα μαλλον με την Νικκη και την Ζωη :P αν με θελετε!
καλα ειμαι αλλα τρεχω με την δουλεια γιατι ξεκινησαν οι αδειες :/:
τα μωρα τι κανουν??????

Ααααχχχ....μπράβο άντε σε περιμένουμε με αγωνία!!!!:D:lol::up::up:
Κουράγιο με τη δουλειά....θα έρθει και η σειρά σου;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά κατάλαβες Πόπη:D....άντε σε περιμένουμε....το δωμάτιό σου είναι ήδη στρωμένο ;):up::up:

Ααααχχχ....μπράβο άντε σε περιμένουμε με αγωνία!!!!:D:lol::up::up:
Κουράγιο με τη δουλειά....θα έρθει και η σειρά σου;)
Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μου :/::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μου :/::(

Ωωωχχχ.:(...και δεν σου είπαν τίποτε ακόμα???:mad::/:

Οχι Νικολετα μου... παιζονται παιχνιδια μεχρι τελευταια στιγμη εδω... ασε

Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακια:inlove::inlove:Εσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια:lol::lol::lol:

Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.:DΣημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα:up::lol::lol:
Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ;):lol::lol:

Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακια:inlove::inlove:Εσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια:lol::lol::lol:

Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.:DΣημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα:up::lol::lol:
Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ;):lol::lol:

τιπουτις καλε!:redface:
χαιρομαι που τους αρεσε και που η Αυτου μεγαλειοτης της ευχαριστηθηκε το παιχνιδι;)

Πού είστε πατριώτες/πατριώτισσες;;;

Και φωνάζω κούι-κούι
και κανένας δεν ακούει;;;

Όλοι πήγαν διακοπές; :cool:
Μόνο το υπογράφον κορόιδο έμεινε στην πόλη;;; :blink:

μπα καντα δυο τα κοροιδα...

και τρίτο κορόιδο παρούσα.:hello:

Ως πρόεδρος των κορόιδων :lol::lol::lol:, ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;;
Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;;

Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί:up:

Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί:up:
NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;;
Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! :D

why not? :)

Κορίτσια, είδα αυτό.:)
Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς.

Δρου :) εγω ηδη απαντησα
Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ?

Δρου :) εγω ηδη απαντησα
Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ?
Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά;:lol:
Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα.

Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά;:lol:
Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα.
Desdemona εχεις δικιο :) Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι:)
Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι
θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες:D

Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! :D[/quote]
Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο:lol: και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα;):lol:

πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα?????

Καρντάσια τι έγινε????:confused: Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ???:hmm:

πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα?????
Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά????:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back