Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:06 Η Zbeebz έγραψε: #321 12-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;; Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες... Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα! Φτου κακά, μεσημεριάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:08 Η fantom-girl: #322 12-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;; Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες... Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα! Φτου κακά, μεσημεριάτικα! Click για ανάπτυξη... μπραβο τωρα γρηγορα εξω απο την ταξη και αυριο με τον κηδεμονα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:08 Η LIFE έγραψε: #323 12-05-08 17:08 ευχαριστω. ΥΣ Αν θες ερχομαι εγω για κηδεμονας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η fantom-girl: #324 12-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:11 Η Zbeebz έγραψε: #325 12-05-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #326 12-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Click για ανάπτυξη... κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η LIFE έγραψε: #327 12-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #328 12-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Zbeebz έγραψε: #329 12-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η fantom-girl: #330 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ασε μας μωρε..... Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα. Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;; Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες... Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα! Φτου κακά, μεσημεριάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:08 Η fantom-girl: #322 12-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;; Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες... Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα! Φτου κακά, μεσημεριάτικα! Click για ανάπτυξη... μπραβο τωρα γρηγορα εξω απο την ταξη και αυριο με τον κηδεμονα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:08 Η LIFE έγραψε: #323 12-05-08 17:08 ευχαριστω. ΥΣ Αν θες ερχομαι εγω για κηδεμονας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η fantom-girl: #324 12-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:11 Η Zbeebz έγραψε: #325 12-05-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #326 12-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Click για ανάπτυξη... κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η LIFE έγραψε: #327 12-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #328 12-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Zbeebz έγραψε: #329 12-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η fantom-girl: #330 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;; Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες... Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα! Φτου κακά, μεσημεριάτικα! Click για ανάπτυξη... μπραβο τωρα γρηγορα εξω απο την ταξη και αυριο με τον κηδεμονα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:08 Η LIFE έγραψε: #323 12-05-08 17:08 ευχαριστω. ΥΣ Αν θες ερχομαι εγω για κηδεμονας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η fantom-girl: #324 12-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:11 Η Zbeebz έγραψε: #325 12-05-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #326 12-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Click για ανάπτυξη... κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η LIFE έγραψε: #327 12-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #328 12-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Zbeebz έγραψε: #329 12-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η fantom-girl: #330 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω. ΥΣ Αν θες ερχομαι εγω για κηδεμονας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η fantom-girl: #324 12-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:11 Η Zbeebz έγραψε: #325 12-05-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #326 12-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Click για ανάπτυξη... κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η LIFE έγραψε: #327 12-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #328 12-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Zbeebz έγραψε: #329 12-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η fantom-girl: #330 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:11 Η Zbeebz έγραψε: #325 12-05-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #326 12-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Click για ανάπτυξη... κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η LIFE έγραψε: #327 12-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #328 12-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Zbeebz έγραψε: #329 12-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η fantom-girl: #330 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η fantom-girl: #326 12-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Click για ανάπτυξη... κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η LIFE έγραψε: #327 12-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #328 12-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Zbeebz έγραψε: #329 12-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η fantom-girl: #330 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! Click για ανάπτυξη... κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η LIFE έγραψε: #327 12-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #328 12-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Zbeebz έγραψε: #329 12-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η fantom-girl: #330 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα?????? και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #328 12-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Zbeebz έγραψε: #329 12-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η fantom-girl: #330 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: \ Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις Click για ανάπτυξη... !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Zbeebz έγραψε: #329 12-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η fantom-girl: #330 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κανεις καλο καφε?????????? κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η fantom-girl: #330 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! "Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!! Click για ανάπτυξη... δεν το επιασα!!!!!!!! ειμαι ξανθια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:17 Η LIFE έγραψε: #331 12-05-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: !!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η LIFE έγραψε: #332 12-05-08 17:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:19 Η fantom-girl: #333 12-05-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες..................................................... Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η LIFE έγραψε: #334 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πλακα κανω καλε!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η fantom-girl: #335 12-05-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Zbeebz έγραψε: #336 12-05-08 17:20 Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η LIFE έγραψε: #337 12-05-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:22 Η fantom-girl: #338 12-05-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση. Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων! Click για ανάπτυξη... OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η fantom-girl: #339 12-05-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Click για ανάπτυξη... LIFE - FANTOM-GIRL = 1-0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #340 12-05-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.