Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;;Ασε μας μωρε.....
Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα.
Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες??![]()
Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες...
Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα!
Φτου κακά, μεσημεριάτικα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;;
Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες...
Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα!
Φτου κακά, μεσημεριάτικα!
μπραβο
τωρα γρηγορα εξω απο την ταξη και αυριο με τον κηδεμονα σου!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστω.
ΥΣ Αν θες ερχομαι εγω για κηδεμονας
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα??????

και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!!![]()

Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!!

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!!![]()
κανεις καλο καφε??????????
κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα??????
και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!!
Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
\
Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις
![]()
!!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων!κανεις καλο καφε??????????
κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!!

"Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!!
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων!
"Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!!
δεν το επιασα!!!!!!!!

ειμαι ξανθια!!!!!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!!![]()
πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες.....................................................Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες.....................................................
πλακα κανω καλε!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
πλακα κανω καλε!!!!

Γιατι εγω τι κανω,δες πιο παω σε προλαβα

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ψαρωσα ομως αληθεια!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟΣ

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση.
Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων!
OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!!

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου!OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool