MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

• Thread starter Thread starter Zbeebz
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ασε μας μωρε.....:P
Και για να ΣΕ πω κι εγω κατι αλλο τωρα.
Εμενα θα μου μαθεις Τουρκικα η δεν ξες??:rolleyes:
Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;;
Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες...
Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα!
Φτου κακά, μεσημεριάτικα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;;
Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες...
Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα!
Φτου κακά, μεσημεριάτικα!

μπραβο

τωρα γρηγορα εξω απο την ταξη και αυριο με τον κηδεμονα σου!!!!!!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ευχαριστω.

ΥΣ Αν θες ερχομαι εγω για κηδεμονας

και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα??????

:cool::cool::cool:

και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!!

βαρεθηκα για μαθηματα παρτε τηλ η στειλτε π.μ αντε τωρα!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Συνονόματηηηηη, πότε θα έρθεις για κανέναν καφέ κι από δω;;; Έμαθα ότι τελευταία οι προτιμήσεις σου στρέφονται... δυτικά, δυτικά! Και αγνοείς τις κοντογειτόνισσες!!! :lol::lol:

κανεις καλο καφε??????????

κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!!

και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα??????

:cool::cool::cool:

και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!!
:down::down::down::down:\
Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις
:rolleyes::rolleyes:

:down::down::down::down:\
Ειναι αντιπαιδαγωγικο αυτο που κανεις
:rolleyes::rolleyes:

!!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

κανεις καλο καφε??????????

κουτσομπολιδες!!!!!!!! δεν τολμαμε να κανουμε κατι κατευθειαν ολοι να το μαθουν πωπωωωω !!!!!!!
Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! :lol::lol::lol:
"Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!!

Βεβαίως και κάνω καλό καφέ! Επίσης διαθέτω και πολύ καλό δίκτυο πρακτόρων! :lol::lol::lol:
"Άλλο πράκτωρ, άλλο εισπράκτωρ"!!!

δεν το επιασα!!!!!!!! :redface::redface::confused::confused::confused:

ειμαι ξανθια!!!!!!!:|:|:|

!!!!!!!!!!! βγαζεις και γλωσσαααα??????????? να την βγαζω και εγω για να μαθεις!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
:mad:πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες.....................................................

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:lol:

:mad:πως τολμας και μου μιλας ετσι με ξερεις κι απο χθες.....................................................

:confused: πλακα κανω καλε!!!!

Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση.
Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων!

Από ταινία! Βέγγος. "ΘΟΥ ΒΟΥ, φαλακρός πράκτωρ 000". Ίσαμε 1000 φορές θα την έχει δείξει η τηλεόραση.
Αν θυμάμαι καλά, το είχαν τοιχοκολλημένο στη σχολή των πρακτόρων!

OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!!:lol::lol:

OMG τι θυμαται η κοπελαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζωη βρες ενα hobby αντι να καιγεσαι στον Βεγγο!!!!!:lol::lol:
Μα... ο Βέγγος είναι ένα από τα hobby μου! :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back