Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αρχισαν για τα καλα οι ζεστες και ακομη δεν εχω κανει ενα μπανιο στην θαλασσα
Ζbeebz χθες θριλερ Ρωσια-Ολλανδια.Ο καλυτερος προπονητης(ο της Ρωσιας) εναντιον της καλυτερης ομαδας(Ολλανδιας).Εγω την Ολλανδια την ειχα φαβορι

Για να δουμε σημερα Ισπανια-Ιταλια
Εγω ειμαι με τους Ισπανους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ με τους Ισπανούς είμαι, Niki! Να βάλουμε και τα γατιά μας να φωνάζουν "Ισπανία ολέ!"!Για να δουμε σημερα Ισπανια-ΙταλιαΕγω ειμαι με τους Ισπανους
![]()

Πάντως ναι, χθες οι Ολλανδοί ήταν σκέτη απογοήτευση... Καμία σχέση με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους. Βρήκαν την ώρα να δώσουν ρεπό στην ξεματιάστρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αφιερωμένο στη Νίκη:
Ολέ ο ταύρος!!!!
"Ο ταυρομάχος προχωρεί..."![]()

Δεν πιστευω οτι αυτος ειναι ο Beeb?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μα και βέβαια είναι ο Beeb! Αφού το έχουμε μέσα στο σπίτι το μοντέλο μας, θα ψάχνουμε αλλού;;;
Δεν πιστευω οτι αυτος ειναι ο Beeb?![]()
ΟΛΕ ΟΛΕ
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουαου ..Αφιερωμένο στη Νίκη:
Ολέ ο ταύρος!!!!
"Ο ταυρομάχος προχωρεί..."![]()
έχει πάρει και σοβαρά το ρόλο του
έτσι σοβαρός που κάθετε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κι έφερε γούρι και στην Ισπανία! Θέλουμε μίζαααααααααΟυαου ..έχει πάρει και σοβαρά το ρόλο του
έτσι σοβαρός που κάθετε.

despinap78
Νεοφερμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλησπερα σε ολους ειμαι κ εγω απο θεσσαλονικη, δυτικη πλευρασυγκεκριμενα νεαπολη
Καλως ηρθες στην Θεσσαλονικιωτικη παρεα μας και στο φορουμ γενικοτερα.
Απο Νεαπολη δεν νομιζω οτι ειχε παρουσιαστει καποιομελος,οποτε απο τωρα εκπροσωπειται
Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε στις επομενες μας συναντησεις (απο Σεπτεμβρη πια)Πες μας για την-τις γατουλες σου.

Raisa
Περιβόητο μέλος
καλησπερα σε ολους ειμαι κ εγω απο θεσσαλονικη, δυτικη πλευρασυγκεκριμενα νεαπολη
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...ακόμα ένα μέλος από δυτική Θεσ/νίκη

Ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά στην επόμενη συνάντηση!!!

despinap78
Νεοφερμένο μέλος
despinap78
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
όποιοι μένουν δυτικά και κέντρο ας προωθήσουν τις αφισσούλες
μπάς και βρεθούν κι άλλα σπίτια φιλοξενείας και γατογονείς, έχουμε γεμίσει γατάκια
Καλωσήρθες δεσποιναπ
despinap78
Νεοφερμένο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεσποινα καλως ηρθες !!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Νiarr ολα καλα?
Υ.Γ Zbeebz τι προγνωστικα για σημερα? (Γερμανια -Τουρκια)

Παντος εγω ειμαι με τους Γερμανους

ο Beeb με ποιον ειναι τωρα?

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας πεθυμησα καλε!!!
τι λεει η μικρη??? ζεσταινετε ???
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλα Νικουλα!
Σας πεθυμησα καλε!!!
τι λεει η μικρη??? ζεσταινετε ???
Ζεσταινετε το καημενο
Οποτε αναβουμε τον κλιματισμο ερχεται τρεχοντας και ξαπλωνει απο κατω.Λιγο με ανησυχει αυτο
αλλα φροντιζουμε να μην λειτουργει ο κλιματισμος πανω απο δυο ωρες συνεχομενα.Τη απομακρυνω βεβαια αλλα αυτη κανει παντα το δικο της
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μου είπε να σου πω ότι για σήμερα θέλει να τον φωνάζουμε...Παντος εγω ειμαι με τους Γερμανους
ο Beeb με ποιον ειναι τωρα?![]()
Μεχμέτ Beeb-ίκογλου!!! Μάλλον προς την Τουρκία τείνει δηλαδή...

Εγώ δεν θα είμαι με κανέναν ιδιαίτερα, ελπίζω μόνο να δω καλό θέαμα. Αν όμως τελικά νικήσει η Τουρκία, που θα παίζει και με σοβαρά ντεσαβαντάζ, πιστεύω πως ίσως να πάρει και το κύπελλο... Είναι λωλοί αυτοί οι Τούρκοι!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου είπε να σου πω ότι για σήμερα θέλει να τον φωνάζουμε...
Μεχμέτ Beeb-ίκογλου!!! Μάλλον προς την Τουρκία τείνει δηλαδή...
Εγώ δεν θα είμαι με κανέναν ιδιαίτερα, ελπίζω μόνο να δω καλό θέαμα. Αν όμως τελικά νικήσει η Τουρκία, που θα παίζει και με σοβαρά ντεσαβαντάζ, πιστεύω πως ίσως να πάρει και το κύπελλο... Είναι λωλοί αυτοί οι Τούρκοι!![]()

ρε το μαυρογατουδι που χει και αποψη!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool