MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Καλημερα και απο μενα και την Μυρτουλα:D Αρχισαν για τα καλα οι ζεστες και ακομη δεν εχω κανει ενα μπανιο στην θαλασσα:hmm:
Ζbeebz χθες θριλερ Ρωσια-Ολλανδια.Ο καλυτερος προπονητης(ο της Ρωσιας) εναντιον της καλυτερης ομαδας(Ολλανδιας).Εγω την Ολλανδια την ειχα φαβορι:hmm:
Για να δουμε σημερα Ισπανια-Ιταλια:hmm:Εγω ειμαι με τους Ισπανους:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να δουμε σημερα Ισπανια-Ιταλια:hmm:Εγω ειμαι με τους Ισπανους:D
Κι εγώ με τους Ισπανούς είμαι, Niki! Να βάλουμε και τα γατιά μας να φωνάζουν "Ισπανία ολέ!"! :lol::lol::lol:

Πάντως ναι, χθες οι Ολλανδοί ήταν σκέτη απογοήτευση... Καμία σχέση με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους. Βρήκαν την ώρα να δώσουν ρεπό στην ξεματιάστρα!!! :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφιερωμένο στη Νίκη:
Ολέ ο ταύρος!!!!
"Ο ταυρομάχος προχωρεί..." :lol::lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• 080126_0205.jpeg
    080126_0205.jpeg
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 7
Αφιερωμένο στη Νίκη:
Ολέ ο ταύρος!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν πιστευω οτι αυτος ειναι ο Beeb?;):lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν πιστευω οτι αυτος ειναι ο Beeb?;):lol:
Μα και βέβαια είναι ο Beeb! Αφού το έχουμε μέσα στο σπίτι το μοντέλο μας, θα ψάχνουμε αλλού;;;
ΟΛΕ ΟΛΕ

Αφιερωμένο στη Νίκη:
Ολέ ο ταύρος!!!!
Ουαου ..:blink:έχει πάρει και σοβαρά το ρόλο του:lol: έτσι σοβαρός που κάθετε.

Ουαου ..:blink:έχει πάρει και σοβαρά το ρόλο του:lol: έτσι σοβαρός που κάθετε.
Κι έφερε γούρι και στην Ισπανία! Θέλουμε μίζααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol:

καλησπερα σε ολους ειμαι κ εγω απο θεσσαλονικη, δυτικη πλευρασυγκεκριμενα νεαπολη

καλησπερα σε ολους ειμαι κ εγω απο θεσσαλονικη, δυτικη πλευρασυγκεκριμενα νεαπολη

Καλως ηρθες στην Θεσσαλονικιωτικη παρεα μας και στο φορουμ γενικοτερα.:)Απο Νεαπολη δεν νομιζω οτι ειχε παρουσιαστει καποιο
μελος,οποτε απο τωρα εκπροσωπειται:lol: Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε στις επομενες μας συναντησεις (απο Σεπτεμβρη πια)
Πες μας για την-τις γατουλες σου. :D

Καλώς ήρθες στην παρέα μας...ακόμα ένα μέλος από δυτική Θεσ/νίκη:up::up::up:
Ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά στην επόμενη συνάντηση!!!:D

και εγω το ελπιζω. λοιπον εχω 2 γατουλες μια θηλυκη γκρι 6 χρονων percy την λενε και την εχω απο οταν ηταν 1,5 μηνων και τον αρσενικο μου, κλασσικος κεραμιδογατος< που ειναι μαλλον 5 χρονων (λεω μαλλον γιατι τον βρηκα στο δρομο οταν ηταν μηνων) και τον λενε ozzy.

εννοειται φυσικα οτι τις αγαπαω παρα παρα πολυ και αποτελουν το μεγαλυτερο κομματι της ζωης μου κ του ελευθερου χρονου μου

Παιδιά
όποιοι μένουν δυτικά και κέντρο ας προωθήσουν τις
αφισσούλες

μπάς και βρεθούν κι άλλα σπίτια φιλοξενείας και γατογονείς, έχουμε γεμίσει γατάκια

Καλωσήρθες δεσποιναπ

τις αφισες απλα τις εκτυπωνω? γιατι δεν φαινονται πολυ καλα

οκ Γιασμιν! θα δοκιμασω να δωσω και σε πετ σοπ με τροφες μονο στον Ευοσμο και σε κτηνιατρους εδω γυρω
Δεσποινα καλως ηρθες !!!

Και εγω θα προσπαθησω να τα εκτυπωσω (μολις λυσω το προβλημα που εχω με το πολυμηχανημα) και να τα δωσω στον δικο μου κτηνιατρο να τα κολλησει στο τζαμι.Πιστευω να συμφωνησει:hmm:
Νiarr ολα καλα?
Υ.Γ Zbeebz τι προγνωστικα για σημερα? (Γερμανια -Τουρκια);)
Παντος εγω ειμαι με τους Γερμανους:D
ο Beeb με ποιον ειναι τωρα?;):lol:

καλα Νικουλα!
Σας πεθυμησα καλε!!!
τι λεει η μικρη??? ζεσταινετε ???

καλα Νικουλα!
Σας πεθυμησα καλε!!!
τι λεει η μικρη??? ζεσταινετε ???

Ζεσταινετε το καημενο:( Οποτε αναβουμε τον κλιματισμο ερχεται τρεχοντας και ξαπλωνει απο κατω.Λιγο με ανησυχει αυτο:hmm:αλλα φροντιζουμε να μην λειτουργει ο κλιματισμος πανω απο δυο ωρες συνεχομενα.Τη απομακρυνω βεβαια αλλα αυτη κανει παντα το δικο της:hmm:

Παντος εγω ειμαι με τους Γερμανους:D
ο Beeb με ποιον ειναι τωρα?;):lol:
Μου είπε να σου πω ότι για σήμερα θέλει να τον φωνάζουμε...
Μεχμέτ Beeb-ίκογλου!!! Μάλλον προς την Τουρκία τείνει δηλαδή... :lol:

Εγώ δεν θα είμαι με κανέναν ιδιαίτερα, ελπίζω μόνο να δω καλό θέαμα. Αν όμως τελικά νικήσει η Τουρκία, που θα παίζει και με σοβαρά ντεσαβαντάζ, πιστεύω πως ίσως να πάρει και το κύπελλο... Είναι λωλοί αυτοί οι Τούρκοι! :D

Μου είπε να σου πω ότι για σήμερα θέλει να τον φωνάζουμε...
Μεχμέτ Beeb-ίκογλου!!! Μάλλον προς την Τουρκία τείνει δηλαδή... :lol:

Εγώ δεν θα είμαι με κανέναν ιδιαίτερα, ελπίζω μόνο να δω καλό θέαμα. Αν όμως τελικά νικήσει η Τουρκία, που θα παίζει και με σοβαρά ντεσαβαντάζ, πιστεύω πως ίσως να πάρει και το κύπελλο... Είναι λωλοί αυτοί οι Τούρκοι! :D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ρε το μαυρογατουδι που χει και αποψη!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back