O Αλέξανδρος

Φαίνεται κατάλαβε ότι είναι για το καλό του το χρυσό μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να βρει οση αγαπη του αξιζει...και να ζησει χωρις προβληματα για πολλα χρονια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σαλονικιες φιλες.....ειστε καταπληκτικες....τα λογια ειναι λιγα...μολις ειδα την ιστορια του υπεροχου αλεξανδρου....πριν διαβασω ολες τις σελιδες κ φτασω στο αισιο(????)τελος της, περασα απο τα σταδια......να τον παρω εγω στη θεση του αυρηλιου, μια που εχω ηδη την αυγουστα με fip οπως κι ο αλεξανδρος.....μετα, στεναχωρεθηκα που θα παει γερμανια....εχω διαβασει πολυ ασχημα αρθρα για το που καταληγουν τα αδεσποτα σ αυτη τη χωρα....εθχε γινει κ ντορος το καλοκαιρι στον ελληνικο τυπο......κ μαλιστα ανεφερε οτι εμεις οι ελληνες τους στελνουμε μεγαλες ποσοτητες ζωων που καταληγουν.....ζωωτροφες.....δεν θελω να δηλητηριασω τη χαρα σας, ηθελα να στειλω κ χρηματα....ηθελα να σας σταματησω.......οταν ειδα αυτη την υπεροχη κινητοποιηση τοσων μελων του σαιτ........συγκινηθηκα.....δε μενει παρα να στειλω μεγαλες δοσεις θετικης σκεψης στον αλεξανδρο....αφου δεν προλαβα τιποτ αλλο να κανω.....τουλαχιστον ας παρει εγγυησεις η στελλα.....μακαρι να μην ισχυει τιποτα απ οσα εγραφαν η να ισχυει για αλλα μερη κι οχι για κει που παει το μαναρακι.....συγχαρητηρια σε ολες σας.....ειστε αξιοθαυμαστες κ νιωθω τυχερη που σας "γνωρισα"......

χω διαβασει πολυ ασχημα αρθρα για το που καταληγουν τα αδεσποτα σ αυτη τη χωρα....εθχε γινει κ ντορος το καλοκαιρι στον ελληνικο τυπο......κ μαλιστα ανεφερε οτι εμεις οι ελληνες τους στελνουμε μεγαλες ποσοτητες ζωων που καταληγουν.....ζωωτροφες.....δεν θελω να δηλητηριασω τη χαρα σας, ηθελα να στειλω κ χρηματα....ηθελα να σας σταματησω.......
Προσοχη στις φημες !!!

Δυστυχως υπαρχει μια κυρια με μέσα πισω απο τις φημες αυτες, εχω βαλει ειδικο αρθρο εδω που διαδηδει φημες για την γερμανια κλπ δημοσια σε τηλεορασεις κλπ ειχε το θρασος να βαλει και αρθρο οτι ταχα τα κανουν λουκανικα στον Ελευθερο τυπο νομίζω.. την ημερα των ζώων ( ιδανική κίνηση για την δημιουία εντυπωσεων...)!!!. Ευτυχως βρεθηκε το κανονικο αρθρο σε ξενη εφημεριδα και αποδειχτηκε η παραποιηση που υπεστη και ετσι η κυρια αυτη και οσοι την ακολουθουν θα αντιμετωπιστουν και σε επιπεδο ελλαδας και ευρωπαικο.

Πληροφοριακα σας λεω οτι σε εκπομπη στη τηλεοραση της δωθηκε η ευκαιρια να παει απο μονη της να δει στη γερμανια τα ζωα σε καλα σπιτια με πληρωμενα εισητηρια αλλα δεν πηγε....

Υποστηριζει δε οτι στην ελλαδα δεν πεφτουν φολες αλλα οι ανθρωποι ειναι ζωόφιλοι και τα αδεσποτα ειναι καλυτερα να μενουν εδω οπου τα φροντιζουν τελεια οι φιλοζωοι ελληνες. Προσεχε αvrilio γιατι την ειχα πατησει κι εγω στην αρχη και τα ειχα πιστεψει πριν αποκτησω επαφη με την πραγματικότητα.

Τιποτα δεν ειναι πιο δυσκολο απο το να διωξεις μια φημη ως γνωστον.. δεν πα να λες και να δειχνεις αποδειξεις... οι φημες εντυπώνονται στο μυαλο των ανθρώπων και κολλανε στη φυσική δυσπιστια προς το αγνωστο και την πεποιθεση που εχουμε πολλοι φιλόζωοι οτι εμεις ειμαστε οι καλυτεροι γονεις απο ολους και κανενας αλλος δεν ειναι σαν εμας.

Οποιος σαν κι εμενα εχει δωσει γατακια μετα απο προσεκτική επιλογη και με καρτα υιοθεσίας σε ατομα που ειναι καλα και τα εχει δει να ειναι τρισευτυχισμενα μετα απο χρονια μπορει να κατανοήσει πια οτι υπαρχουν και καλυτερα σπιτια απο το δικο του και οτι κατα τον ίδιο τρόπο και σε αλλες χωρες φερονται καλυτερα στα ζωα απο οτι στην ελλαδα πραγμα που ειναι πραγματικότητα.

Προσοχη λοιπον σε οτι ακούτε εξεταστε το και ρωτηστε και ανθρωπους πριν το πιστεψετε.

Εξισου οποιος θελει να δει τι γίνεται δεν φανταζομαι οτι υπαρχει προλημα στο να παει .. με μια ταυτοτητα καινουργια κανεις ενα ταξιδάκι ενος σαββατοκυριακου και βλεπεις τι γινεται ο ιδιος αντι να καθεσαι να φοβασαι εδώ ... εγω τουλάχιστον εαν ειχα τετοια ερωτηματικά αυτο θα εκανα με τοσα φτηνά εισητηρια που υπάρχουν πια...

γιασμιν: με αποστομωσες κ μ αφησες αναυδη.....εξαιρετικη πληροφορηση......κι εγω,οπως τοσοι, εξαιρετικα θυματα παραπληροφορησης......σ ευχαριστω κ νασαι καλα...κι οσο για τον αλεξανδρο.....ακομα καλυτερα.....

A αν καποιος εχει συγγενη η γνωστο στη γερμανια η θελει να παει ο ιδιος μου ειπε η στελλα ευχαριστως ( αντε ταξιδακι θα δειτε και το αλεξανδρακι).
Εχει πολλες φωτο της ειπα ναπαρει και απο τον ειδικά περιφραγμένο κηπο διαμορφωμενο για γάτες,να παρουμε ιδέες, πριν λιγο μιλησαμε..
Φαινεται οτι η κυρια που τον δεχτηκε τον εβαλε κατευθειαν με τα αλλα της ζωακια σε σπιτι γεματο με πραματα ειδικα για γατες, τα ζωα της τον καλοδεχτηκαν και αυτος τοσο καιρο μόνος αλλο που δεν ηθελε την παρεα αλλων ζωων.Καθονταν βεβαια κολλημενος με τη στελλα αλλα εφευγε και συνεχεια γιατι ειχε πολλα νεα πραματα να εξερευνήσει. Του αρεσε πολύ που μπορεί να βγάινει κι εξω στον κήπο και να λιάζεται:D.Στην αρχη ηταν πολυ ανχωμενη η στελλα αλλα τωρα που τα ειδε αυτα ησυχασε και χαιρεται που θα τον αφησει εκει.. της ειπα οτι περιμενετε και ειστε στα καρβουνα και ειπε οτι θα προσπαθησει να στειλει εμαλι και πριν ερθει... κι εγω ησυχασα που τα ακουσα ολα αυτα ομολογω... ιδίως για το οτι αισθανθηκε καλα το ζωο γιατι τον ειδα πως λειτουργει απο κοντα.;)

Μακαρι να βρισκε και η Καλυψουλα κατι τετοιο αλλα ως γνωστον δεν παει με αλλα ζωα αυτη...

Πολύ καλά νέα Γιασμιν για τον Αλέξανδρό μας! :) Εγώ πάνως αν βρεθώ ποτέ Βερολίνο θα τους επισκεφτώ χωρίς αμφιβολία.

Αβριλιο, αυτα που λεει η Γιασμιν τα έχω ακούσει και άλλες πηγές. Προφανώς υπάρχουν συμφέροντα ακόμα και πίσω απο αυτο το θέμα.
Ας μιλήσουμε και για το παράλογο το πράγματος... περιμένουν να τους στείλουμε 1-1 τα αδέσποτά μας να τα κάνουν λουκάνικα, γούνες και ούτε έρω κι εγώ τι άλλο... Είναι μάλλον αστείο!
Αν και τώρα που το σκέφτομαι ο Αλέξανδρος θα ήταν καλή περίπτωση για λουκάνικο! Πόσα κιλά είπαμε; 8; :lol:

Ο βαφτισημιός μου είναι Γερμανία και avrilio σε πληρωφορώ ότι είναι χοντρές φήμες! έχουν πάρα πολλά σωματεία οι Γερμανοί και πολλές οργανώσεις που ελευθερώνουν ζώα! Άλλοστε φαίνεται η λατρεία που έχουν στα ζώα απ'τις σειρές, Τσάρλι, Ρεξ το άλλο με τη φώκια! Είναι τρελαμένοι!!:D

παιδια ανακουφιστικε η καρδια μου με τον αλεξανδρο μας!!!!!
βιβη ετοιμασου να σε παρω αλα μπρατσετο και να παμε γερμανια να δουμε το αλεξανδρακι.....:P

Πατε πατε θειες του αλεξανδρου... και ιδέες θα παρετε και θα δειτε και το ανήψι σας ( με τοση βοηθεια που δωσατε τον δικαιουστε τον τίτλο)

Θα συνδυάσουμε γατο-επισκέψεις με μπύρες και λουκάνικα! Τι άλλο να ζητήσει κανείς! :)

Τι ειναι αυτα βρε παιδια?
Εχω μεινει με αυτα που διαβασα...Δεν ξερω για φημες αλλα στους δρομους δεν βλεπεις αδεσποτα...Τωρα εαν τα κανουν λουκανικα τι να πω...το φανταζεστε!!!

Φήμες είναι καλή μου, φήμες. Άκουσα και εγώ για την εν λόγο κυρία. Τώρα, όσο για τα αδέσποτα, στη γειτονιά μου υπάρχουν, δυστυχώς, πολλά....:(

ευχαριστω κοριτσια....με ησυχασατε κ με πεισατε...ευτυχως που ειναι ετσι κ για τον αλεξαντρακο κ για τα υπολοιπα ζωακια....μου δψσατε μεγαλη χαρα κι ανακουφιση....να στε καλα!!!!

Φήμες είναι καλή μου, φήμες. Άκουσα και εγώ για την εν λόγο κυρία. Τώρα, όσο για τα αδέσποτα, στη γειτονιά μου υπάρχουν, δυστυχώς, πολλά....:(
Και εδω ιδια εικονα...Μας τα αφηνουν και απο το απεναντι νησι(βλπ.Υδρα)και τριγυρνανε μαζι κοπαδι κοπαδι...

ευχαριστω κοριτσια....με ησυχασατε κ με πεισατε...ευτυχως που ειναι ετσι κ για τον αλεξαντρακο κ για τα υπολοιπα ζωακια....μου δψσατε μεγαλη χαρα κι ανακουφιση....να στε καλα!!!!

Καλά δεν σας καταλαβαίνω βρε κορίτσια δηλ μαζέψαμε τοσα λεφτά για να στείλουμε τον Αλέξανδρο στην Γερμανία να γίνει λουκάνικα 8 κιλά γάτο δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε εδώ να ευχαριστηθούμε στον τόπο μας;:lol::lol::lol:
Δεν είναι σωστό όλα τα καλά στον έξωτερικό τα στέλνουμε:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α!!! δεν είμαστε καλά ότι και να γίνει υπάρχει και ένας αντίλογος σε όλα πρέπει να βρίσκεται και κάτι λάθος;;;

Τέλος πάντων όταν κάποιοι άνθρωποι ξοδεύουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στην φροντίδα τον αδέσποτων ζωων και σου λένε πως αυτοί θα διασφαλίσουν την σώστή φροντίδα τότε εμπιστεύεσε πια τους ανθρωπους
αυτούς και δεν ακούς τίποτε άλλο!!!!!

Αντε Στελλα να έρθεις και να μας πείς από κοντά πόσο καλά πήγαν όλα με τον Αλέξανδρο....Ένα από τα κορίτσια της παρέας της Θεσσαλονίκης....

Κορίτσια έχω δουλέψει 2 χρόνια με τους Γερμανούς και σας διαβεβαιώ ότι τα αγαπούν πολύ. Με την κοπέλα που δουλεύαμε μαζί στο γραφείο την Γερμανίδα αναθρέψαμε μια μανούλα με τα γατάκια της. Απλά σίγουρα παντού υπάρχει και η μαύρη όψη του πράγματος. Πχ στην Πράγα όταν είχα πάει είχα ρωτήσει τι γινεται και δεν έχουν αδέσποτα στους δρόμους. Μου είπαν τα μαζεύει η φιλοζωϊκή κι αν δεν τα ζητήσει κανένας θανατώνονται. Για Γερμανία δεν ξέρω τι ισχύει αλλά σίγουρα ένα κέντρο που ετοιμάζει ένα μέρος ιδανικό για γατάκια σίγουρα δεν τα προορίζει για λουκάνικα:lol::lol::lol: και πάνω από όλα γατάκια με aids.

Στην γερμανια το κρατος μεσα στην ταση του να περιορίσει τα αδέσποτα για καιρο εκανε τοσες πολλες στειρωσεις που τελικα λογω ελλειψης γεννήσεων τα τελευταια χρονια αναγκαστηκα να εισαγουν γατες απο βουλγαρια και αλλα μερη.. ουτε για τα ποντικια δεν ειχαν .. το παρακαναν απο την πολλή τελειομανια και μεθοδικότητα .. το ατιθετο απο εδω...

Το καλό με εκει ειναι οτι τα γατακια θεωρουνται μικρουτσικα μεχρι και ενός ετους ενω εδω με το που τριμηνίζουν σου λεει ο αλλος μεγαλωσε εγω το θελω μικρο να το πλασω... εξισου δεν επιτρεπουν σε μικρα παδια να παιρνουν μικρα γατακια παρα μονο μεγάλες γατες γιατι φοβουνται την κακοποιηση και τα σωαμτεια κανουν αυστηρους ελεγχους στα σπιτια πριν δώσουν

Στην γερμανια .... λογω ελλειψης γεννήσεων τα τελευταια χρονια αναγκαστηκα να εισαγουν γατες απο βουλγαρια και αλλα μερη.. ουτε για τα ποντικια δεν ειχαν ..
Το καλό με εκει ειναι οτι τα γατακια θεωρουνται μικρουτσικα μεχρι και ενός ετους ... εξισου δεν επιτρεπουν σε μικρα παδια να παιρνουν μικρα γατακια παρα μονο μεγάλες γατες γιατι φοβουνται την κακοποιηση και τα σωαμτεια κανουν αυστηρους ελεγχους στα σπιτια πριν δώσουν

yasmin από που έχεις αυτές τις πληροφορίες,:confused: γιατί έχω ζήσει 28 χρόνια στη Γερμανία και τις θεωρώ λίγο υπερβολικές:/:

Για την ελλειψη γατων ειχαν βγει καποια αρθρα συγκεκριμενα με την βουλγαρία περυσι σε εφημεριδα. Για το τι γινεται με τα σωματεια και τα γατακια τα ξερω απο μελη σωματειων εκει.
Για το οτι εδω τα θεωρουν μεγαλα οταν εινα 3-4 μηνων δεν εχει κανεις παρα να δει ποσα μεγαλα δεν χαρίζονται και μενουν αζήτητα και ποσες αγγελιες κυκλοφορουν για πολύ μικρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back