χω διαβασει πολυ ασχημα αρθρα για το που καταληγουν τα αδεσποτα σ αυτη τη χωρα....εθχε γινει κ ντορος το καλοκαιρι στον ελληνικο τυπο......κ μαλιστα ανεφερε οτι εμεις οι ελληνες τους στελνουμε μεγαλες ποσοτητες ζωων που καταληγουν.....ζωωτροφες.....δεν θελω να δηλητηριασω τη χαρα σας, ηθελα να στειλω κ χρηματα....ηθελα να σας σταματησω.......
Προσοχη στις φημες !!!
Δυστυχως υπαρχει
μια κυρια με μέσα πισω απο τις φημες αυτες, εχω βαλει ειδικο αρθρο εδω που διαδηδει φημες για την γερμανια κλπ δημοσια σε τηλεορασεις κλπ ειχε το θρασος να βαλει και αρθρο οτι ταχα τα κανουν λουκανικα στον Ελευθερο τυπο νομίζω.. την ημερα των ζώων ( ιδανική κίνηση για την δημιουία εντυπωσεων...)!!!. Ευτυχως βρεθηκε το κανονικο αρθρο σε ξενη εφημεριδα και αποδειχτηκε η παραποιηση που υπεστη και ετσι η κυρια αυτη και οσοι την ακολουθουν θα αντιμετωπιστουν και σε επιπεδο ελλαδας και ευρωπαικο.
Πληροφοριακα σας λεω οτι σε εκπομπη στη τηλεοραση της δωθηκε η ευκαιρια να παει απο μονη της να δει στη γερμανια τα ζωα σε καλα σπιτια με πληρωμενα εισητηρια αλλα δεν πηγε....
Υποστηριζει δε οτι στην ελλαδα
δεν πεφτουν φολες αλλα οι ανθρωποι ειναι ζωόφιλοι και
τα αδεσποτα ειναι καλυτερα να μενουν εδω οπου τα φροντιζουν τελεια οι φιλοζωοι ελληνες. Προσεχε αvrilio γιατι την ειχα πατησει κι εγω στην αρχη και τα ειχα πιστεψει πριν αποκτησω επαφη με την πραγματικότητα.
Τιποτα δεν ειναι πιο δυσκολο απο το να διωξεις μια φημη ως γνωστον.. δεν πα να λες και να δειχνεις αποδειξεις... οι φημες εντυπώνονται στο μυαλο των ανθρώπων και κολλανε στη φυσική δυσπιστια προς το αγνωστο και την πεποιθεση που εχουμε πολλοι φιλόζωοι οτι εμεις ειμαστε οι καλυτεροι γονεις απο ολους και κανενας αλλος δεν ειναι σαν εμας.
Οποιος σαν κι εμενα
εχει δωσει γατακια μετα απο προσεκτική επιλογη και με καρτα υιοθεσίας σε ατομα που ειναι καλα και τα εχει δει να ειναι τρισευτυχισμενα μετα απο χρονια μπορει να κατανοήσει πια οτι
υπαρχουν και καλυτερα σπιτια απο το δικο του και οτι
κατα τον ίδιο τρόπο και σε αλλες χωρες φερονται καλυτερα στα ζωα απο οτι στην ελλαδα πραγμα που ειναι πραγματικότητα.
Προσοχη λοιπον σε οτι ακούτε εξεταστε το και ρωτηστε και ανθρωπους πριν το πιστεψετε.
Εξισου οποιος θελει να δει τι γίνεται δεν φανταζομαι οτι υπαρχει προλημα στο να παει .. με μια ταυτοτητα καινουργια κανεις ενα ταξιδάκι ενος σαββατοκυριακου και βλεπεις τι γινεται ο ιδιος αντι να καθεσαι να φοβασαι εδώ ... εγω τουλάχιστον εαν ειχα τετοια ερωτηματικά αυτο θα εκανα με τοσα φτηνά εισητηρια που υπάρχουν πια...