dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:52 Η dafni.ps έγραψε: #101 22-02-09 15:52 δεν θελει κοπο......θελει τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:16 Η Ria2008 έγραψε: #102 22-02-09 17:16 Συμφωνώ με την Δάφνη! Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! Κι εγώ δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με αυτό τον τομέα... Ε και όσο να 'ναι, λες και καμιά συμβουλή στον σύντροφό σου... Μην τον αφήνεις στα σκοτάδια να ψάχνεται! Αυτό βοηθάει πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #103 22-02-09 18:25 Αυτο λεω συνεχεια και στις φιλες μου,να μιλανε,οχι βεβαια επικριτικα,αλλα αν υπαρχει καποιο προβλημα πρεπει να το ξερει και ο συντροφος μας.Τους βαζουμε που τους βαζουμε να προσπαθουν να μαντευουν για μας μην τους βαζουμε και πιο δυσκολα κουιζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο JohnDVM έγραψε: #104 23-02-09 10:30 Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:21 Η ria23 έγραψε: #105 23-02-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας γιατρε???? ..τι αλλο θα ακουσουμε!!!παντως κουνελακι οπως ειπαν και οι αλλοι δεν θελει κοπο..θελει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η roulsydney: #106 23-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οκ θα περιμενω μεχρι τα 30 μου να δω οργασμο! Τωρα καθησυχαστηκα!!!! Click για ανάπτυξη... ...ή ψάχνε εμπειρους συντρόφους που να ξέρουν ...σημεία και τέρατα..όπως πχ σημείο τζι..που κάνει τζιιιζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Ο JohnDVM έγραψε: #107 24-02-09 12:25 Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Η vickymoon: #108 24-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... ο πιο καλος ο μαθητης... οτι θελει τροπο το ξερει το κουνελακι, ποιος ειναι ο τροπος ψαχνει να βρει κ την καταλαβαινω. δεν ειναι τοσο απλο κ ευκολο για ολες τις γυναικες κουνελακι η συμβουλη μου ειναι να απελευθερωσεις το μυαλο σου. επισης θελει να αφοσιωνεσαι κ να μην αποσπασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η julia έγραψε: #109 24-02-09 17:12 σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η vickymoon: #110 24-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν θελει κοπο......θελει τροπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:16 Η Ria2008 έγραψε: #102 22-02-09 17:16 Συμφωνώ με την Δάφνη! Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! Κι εγώ δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με αυτό τον τομέα... Ε και όσο να 'ναι, λες και καμιά συμβουλή στον σύντροφό σου... Μην τον αφήνεις στα σκοτάδια να ψάχνεται! Αυτό βοηθάει πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #103 22-02-09 18:25 Αυτο λεω συνεχεια και στις φιλες μου,να μιλανε,οχι βεβαια επικριτικα,αλλα αν υπαρχει καποιο προβλημα πρεπει να το ξερει και ο συντροφος μας.Τους βαζουμε που τους βαζουμε να προσπαθουν να μαντευουν για μας μην τους βαζουμε και πιο δυσκολα κουιζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο JohnDVM έγραψε: #104 23-02-09 10:30 Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:21 Η ria23 έγραψε: #105 23-02-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας γιατρε???? ..τι αλλο θα ακουσουμε!!!παντως κουνελακι οπως ειπαν και οι αλλοι δεν θελει κοπο..θελει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η roulsydney: #106 23-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οκ θα περιμενω μεχρι τα 30 μου να δω οργασμο! Τωρα καθησυχαστηκα!!!! Click για ανάπτυξη... ...ή ψάχνε εμπειρους συντρόφους που να ξέρουν ...σημεία και τέρατα..όπως πχ σημείο τζι..που κάνει τζιιιζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Ο JohnDVM έγραψε: #107 24-02-09 12:25 Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Η vickymoon: #108 24-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... ο πιο καλος ο μαθητης... οτι θελει τροπο το ξερει το κουνελακι, ποιος ειναι ο τροπος ψαχνει να βρει κ την καταλαβαινω. δεν ειναι τοσο απλο κ ευκολο για ολες τις γυναικες κουνελακι η συμβουλη μου ειναι να απελευθερωσεις το μυαλο σου. επισης θελει να αφοσιωνεσαι κ να μην αποσπασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η julia έγραψε: #109 24-02-09 17:12 σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η vickymoon: #110 24-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνώ με την Δάφνη! Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! Κι εγώ δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με αυτό τον τομέα... Ε και όσο να 'ναι, λες και καμιά συμβουλή στον σύντροφό σου... Μην τον αφήνεις στα σκοτάδια να ψάχνεται! Αυτό βοηθάει πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #103 22-02-09 18:25 Αυτο λεω συνεχεια και στις φιλες μου,να μιλανε,οχι βεβαια επικριτικα,αλλα αν υπαρχει καποιο προβλημα πρεπει να το ξερει και ο συντροφος μας.Τους βαζουμε που τους βαζουμε να προσπαθουν να μαντευουν για μας μην τους βαζουμε και πιο δυσκολα κουιζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο JohnDVM έγραψε: #104 23-02-09 10:30 Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:21 Η ria23 έγραψε: #105 23-02-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας γιατρε???? ..τι αλλο θα ακουσουμε!!!παντως κουνελακι οπως ειπαν και οι αλλοι δεν θελει κοπο..θελει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η roulsydney: #106 23-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οκ θα περιμενω μεχρι τα 30 μου να δω οργασμο! Τωρα καθησυχαστηκα!!!! Click για ανάπτυξη... ...ή ψάχνε εμπειρους συντρόφους που να ξέρουν ...σημεία και τέρατα..όπως πχ σημείο τζι..που κάνει τζιιιζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Ο JohnDVM έγραψε: #107 24-02-09 12:25 Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Η vickymoon: #108 24-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... ο πιο καλος ο μαθητης... οτι θελει τροπο το ξερει το κουνελακι, ποιος ειναι ο τροπος ψαχνει να βρει κ την καταλαβαινω. δεν ειναι τοσο απλο κ ευκολο για ολες τις γυναικες κουνελακι η συμβουλη μου ειναι να απελευθερωσεις το μυαλο σου. επισης θελει να αφοσιωνεσαι κ να μην αποσπασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η julia έγραψε: #109 24-02-09 17:12 σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η vickymoon: #110 24-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο λεω συνεχεια και στις φιλες μου,να μιλανε,οχι βεβαια επικριτικα,αλλα αν υπαρχει καποιο προβλημα πρεπει να το ξερει και ο συντροφος μας.Τους βαζουμε που τους βαζουμε να προσπαθουν να μαντευουν για μας μην τους βαζουμε και πιο δυσκολα κουιζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο JohnDVM έγραψε: #104 23-02-09 10:30 Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:21 Η ria23 έγραψε: #105 23-02-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας γιατρε???? ..τι αλλο θα ακουσουμε!!!παντως κουνελακι οπως ειπαν και οι αλλοι δεν θελει κοπο..θελει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η roulsydney: #106 23-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οκ θα περιμενω μεχρι τα 30 μου να δω οργασμο! Τωρα καθησυχαστηκα!!!! Click για ανάπτυξη... ...ή ψάχνε εμπειρους συντρόφους που να ξέρουν ...σημεία και τέρατα..όπως πχ σημείο τζι..που κάνει τζιιιζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Ο JohnDVM έγραψε: #107 24-02-09 12:25 Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Η vickymoon: #108 24-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... ο πιο καλος ο μαθητης... οτι θελει τροπο το ξερει το κουνελακι, ποιος ειναι ο τροπος ψαχνει να βρει κ την καταλαβαινω. δεν ειναι τοσο απλο κ ευκολο για ολες τις γυναικες κουνελακι η συμβουλη μου ειναι να απελευθερωσεις το μυαλο σου. επισης θελει να αφοσιωνεσαι κ να μην αποσπασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η julia έγραψε: #109 24-02-09 17:12 σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η vickymoon: #110 24-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:21 Η ria23 έγραψε: #105 23-02-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας γιατρε???? ..τι αλλο θα ακουσουμε!!!παντως κουνελακι οπως ειπαν και οι αλλοι δεν θελει κοπο..θελει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η roulsydney: #106 23-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οκ θα περιμενω μεχρι τα 30 μου να δω οργασμο! Τωρα καθησυχαστηκα!!!! Click για ανάπτυξη... ...ή ψάχνε εμπειρους συντρόφους που να ξέρουν ...σημεία και τέρατα..όπως πχ σημείο τζι..που κάνει τζιιιζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Ο JohnDVM έγραψε: #107 24-02-09 12:25 Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Η vickymoon: #108 24-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... ο πιο καλος ο μαθητης... οτι θελει τροπο το ξερει το κουνελακι, ποιος ειναι ο τροπος ψαχνει να βρει κ την καταλαβαινω. δεν ειναι τοσο απλο κ ευκολο για ολες τις γυναικες κουνελακι η συμβουλη μου ειναι να απελευθερωσεις το μυαλο σου. επισης θελει να αφοσιωνεσαι κ να μην αποσπασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η julia έγραψε: #109 24-02-09 17:12 σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η vickymoon: #110 24-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Υποθετω οτι ο συντροφος του κουνελακιου εχει πανω κατω την ιδια ηλικια με το κουνελακι οποτε η συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσουν και ας προσπαθησουν σιγα σιγα να ανακαλυψουν ο ενας τον αλλον,επισης ο σκαϊ κυκλοφορησε και σειρα οδηγων για το πως το κανουν τα διποδα, οποτε μπορειται να τα προμηθευτειτε και να πεσεται με τα μουτρα..¨η οτι αλλο βολευει στη μελετη Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας γιατρε???? ..τι αλλο θα ακουσουμε!!!παντως κουνελακι οπως ειπαν και οι αλλοι δεν θελει κοπο..θελει τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η roulsydney: #106 23-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οκ θα περιμενω μεχρι τα 30 μου να δω οργασμο! Τωρα καθησυχαστηκα!!!! Click για ανάπτυξη... ...ή ψάχνε εμπειρους συντρόφους που να ξέρουν ...σημεία και τέρατα..όπως πχ σημείο τζι..που κάνει τζιιιζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Ο JohnDVM έγραψε: #107 24-02-09 12:25 Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Η vickymoon: #108 24-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... ο πιο καλος ο μαθητης... οτι θελει τροπο το ξερει το κουνελακι, ποιος ειναι ο τροπος ψαχνει να βρει κ την καταλαβαινω. δεν ειναι τοσο απλο κ ευκολο για ολες τις γυναικες κουνελακι η συμβουλη μου ειναι να απελευθερωσεις το μυαλο σου. επισης θελει να αφοσιωνεσαι κ να μην αποσπασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η julia έγραψε: #109 24-02-09 17:12 σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η vickymoon: #110 24-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οκ θα περιμενω μεχρι τα 30 μου να δω οργασμο! Τωρα καθησυχαστηκα!!!! Click για ανάπτυξη... ...ή ψάχνε εμπειρους συντρόφους που να ξέρουν ...σημεία και τέρατα..όπως πχ σημείο τζι..που κάνει τζιιιζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:25 Ο JohnDVM έγραψε: #107 24-02-09 12:25 Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Η vickymoon: #108 24-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... ο πιο καλος ο μαθητης... οτι θελει τροπο το ξερει το κουνελακι, ποιος ειναι ο τροπος ψαχνει να βρει κ την καταλαβαινω. δεν ειναι τοσο απλο κ ευκολο για ολες τις γυναικες κουνελακι η συμβουλη μου ειναι να απελευθερωσεις το μυαλο σου. επισης θελει να αφοσιωνεσαι κ να μην αποσπασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η julia έγραψε: #109 24-02-09 17:12 σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η vickymoon: #110 24-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:07 Η vickymoon: #108 24-02-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... ο πιο καλος ο μαθητης... οτι θελει τροπο το ξερει το κουνελακι, ποιος ειναι ο τροπος ψαχνει να βρει κ την καταλαβαινω. δεν ειναι τοσο απλο κ ευκολο για ολες τις γυναικες κουνελακι η συμβουλη μου ειναι να απελευθερωσεις το μυαλο σου. επισης θελει να αφοσιωνεσαι κ να μην αποσπασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η julia έγραψε: #109 24-02-09 17:12 σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η vickymoon: #110 24-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Τι εγινε εχετε πεσει ολες και ολοι με τα μουτρα στην μελετη και μετα ακολουθει πρακτικη εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... ο πιο καλος ο μαθητης... οτι θελει τροπο το ξερει το κουνελακι, ποιος ειναι ο τροπος ψαχνει να βρει κ την καταλαβαινω. δεν ειναι τοσο απλο κ ευκολο για ολες τις γυναικες κουνελακι η συμβουλη μου ειναι να απελευθερωσεις το μυαλο σου. επισης θελει να αφοσιωνεσαι κ να μην αποσπασαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:12 Η julia έγραψε: #109 24-02-09 17:12 σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η vickymoon: #110 24-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:14 Η vickymoon: #110 24-02-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: σκέψου πχ Sakis... Brad, Αντώνη, Clouney klp klp εσύ ξέρεις... Click για ανάπτυξη... η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:25 Η julia έγραψε: #111 24-02-09 17:25 Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα συμφωνήσω και περι ορέξεως και περι ομαδικού πνεύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #112 24-02-09 18:59 Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε τι του λετε του παιδιου,θα παθει τιποτα απο την πολλη συγκεντρωση!Οταν λεω θα παθει τιποτα,εννοω οτι θα ξεφωνισει κανενα George την καταλληλη στιγμη και μετα...θα τους ακουσει ολη η πολυκατοικια. Υπομονη θελει καλο μου,ανοιχτο μυαλο και να μη ντρεπεσαι να δειχνεις τι σου αρεσει.Και μην αγχωνεσαι,αμα το σκεφτεσαι συνεχεια δεν προκειται να γινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:10 Η kounelaki: #113 24-02-09 20:10 ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:26 Η kounelaki: #114 24-02-09 20:26 α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:29 Η dafni.ps έγραψε: #115 24-02-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: α!και το αγορι μου ειναι 24.εχει τον τροπο αλλα εγω δεν..... Click για ανάπτυξη... θα κανω αδιακριτη ερωτησηπαιζεις..........μ...σου???καταλαβες την ερωτηση????αν δεν κανεις κατι τετοιο......ευκαιρια να μαθεις το σωμα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:30 Η ria23 έγραψε: #116 24-02-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: ειστε ολοι απιστευτοι!!! λοιπον καταρχην δε μου αρεσει κανενας απο τους παραπανω stars που ειπατε!!! Και το προβλημα ειναι δικο μου και οχι,δεν συγκεντρωνομαι!!! Click για ανάπτυξη... αυτο με την συγκεντρωση το ειχα και γω..μη φοβασαι ..θα στρωσεις..οσο περνα ο καιρος..που και που βεβαια χανομαι..του στυλ να εισαι στην πραξη και να σκεφτεσαι τι θα μαγειρεψεις αυριο..αλλα ξαναβρισκεις την ροη των πραγματων γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:18 Ο drf έγραψε: #117 25-02-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η σκεψου τους ολους μαζι. καμια φορα ο συνωστισμος βοηθαει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Click για ανάπτυξη... μερικές φορές και μια πετσέτα βοηθάει .. εάν δε στραβώσει δε μπορεί να βάλει και μια φωτογραφία πάνω στο αγόρι της αρκεί να μη στραβώσει.. κουνελάκι μην αγχώνεσε έτσι δε γίνεται τίποτε σκέψου άλλωστε ότι μερικές άλλες ποτέ δε το έχουν νιώσει ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία... άκου τι σου λένε οι γατομάνες εδώ κάτι ξέρουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:32 Η vickymoon: #118 25-02-09 08:32 μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #119 25-02-09 08:34 Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:39 Η vickymoon: #120 25-02-09 08:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μιλατε για το γυναικειο οργασμο παιδια? Για να καταλαβω.... Το κουνελακι ειναι σε μικρη ηλικια ακομα...πολλες γυναικες τον αισθανονται συνηθως σε μεγαλυτερη ηλικια... Το σεξουαλικο πικ στη γυναικα ειναι πιστευω αναμεσα στα 30-40...φυσικα αναφερομαι στη πλειοψηφια... Click για ανάπτυξη... γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.