Sex

:lol::lol::lol:οταν μπει η ανοιξη θα μας μπαναρουν κανονικα να ησυχασει το κεφαλι τουςοι mods :redface::redface::redface::redface::cool::cool::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί, ρε συ, doctor? Τι λέμε; Με το παραμικρό ban δηλαδή;! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν μπει η ανοιξη οι mods θα μετρανε πασχαλιτσες :lol:

Φανταζομαι οτι με την ανοιξη θα αρχισουν και πιο πιπερατες εμεπιριες:redface::redface::lol::lol::lol:

Έρε στείρωση.....:lol:

Μόλις τελείωσα όοοοοοοοολες τις σελίδες του θέματος και έχω λιώσει στο πληκτρολόγιο λέμε!!!! :lol::lol::lol:
Ρε παιδιά, αυτό με την κοιλιά το έχει κ ο δικός μου.. Αν και τελευταία έχει κάνει μπόλικη κοιλίτσα και γενικά τελευταία έχει βάλει κιλά, τον έχει πιάσει πολύ κόμπλεξ με το σώμα του :/: Αντίθετα εγώ επανήλθα στα φυσιολογικά μου κιλά και νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου.... (όλα ανάποδα τα κάνουμε πια...)
Κουνελάκι, πράγματι πότε πρόλαβες ?????? :hmm: :P Εγώ στα 19 είχα μία μόνο τέτοια εμπειρία με τον "πρώτο" μου που ήμασταν κ 3 χρόνια μαζί! (μετά όμως του έδωσα και κατάλαβε.... :redface:)
Όσο για το μικρό μόριο... Είχα κι εγώ δύο τέτοιες εμπειρίες (ευτυχώς μόνο δύο :happy:)η μία ήταν με έναν ο οποίος ήταν αρκετά μεγαλύτερός μου, δλδ τότε εγώ ήμουν 23 κ αυτός 36, πολύ γοητευτικός, πολύ σέξι, πολύ κύριος, αλλά.... αλλά..... nope..... χάλι..... κρίμα.... Αυτό είπα μετά.... Κρίμα... Και η άλλη ήταν με ένα παιδί μικρότερο μου 3-4 χρόνια, 2 μέτρα, ξανθός, γραμμωμένος παντού κοιλιακούς κλπ... αλλά.... χαράμι πήγε τέτοια εμφάνιση!
(που να μπει και η άνοιξη... τι θα λέμε τότε... ???)

Μόλις τελείωσα όοοοοοοοολες τις σελίδες του θέματος και έχω λιώσει στο πληκτρολόγιο λέμε!!!! :lol::lol::lol:
Ρε παιδιά, αυτό με την κοιλιά το έχει κ ο δικός μου.. Αν και τελευταία έχει κάνει μπόλικη κοιλίτσα και γενικά τελευταία έχει βάλει κιλά, τον έχει πιάσει πολύ κόμπλεξ με το σώμα του :/: Αντίθετα εγώ επανήλθα στα φυσιολογικά μου κιλά και νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου.... (όλα ανάποδα τα κάνουμε πια...)
Κουνελάκι, πράγματι πότε πρόλαβες ?????? :hmm: :P Εγώ στα 19 είχα μία μόνο τέτοια εμπειρία με τον "πρώτο" μου που ήμασταν κ 3 χρόνια μαζί! (μετά όμως του έδωσα και κατάλαβε.... :redface:)
Όσο για το μικρό μόριο... Είχα κι εγώ δύο τέτοιες εμπειρίες (ευτυχώς μόνο δύο :happy:)η μία ήταν με έναν ο οποίος ήταν αρκετά μεγαλύτερός μου, δλδ τότε εγώ ήμουν 23 κ αυτός 36, πολύ γοητευτικός, πολύ σέξι, πολύ κύριος, αλλά.... αλλά..... nope..... χάλι..... κρίμα.... Αυτό είπα μετά.... Κρίμα... Και η άλλη ήταν με ένα παιδί μικρότερο μου 3-4 χρόνια, 2 μέτρα, ξανθός, γραμμωμένος παντού κοιλιακούς κλπ... αλλά.... χαράμι πήγε τέτοια εμφάνιση!
(που να μπει και η άνοιξη... τι θα λέμε τότε... ???)
Για εμας εχει μπει απο τωρα η ανοιξη!:lol::lol::lol: Τι να κανουμε,εμενα δεν εκατσε μαζι μου κανενας 3 χρονια,οποτε....απο μικρη στα βασανα!:lol::lol::lol:

Να αλλα αλλαξουμε λιγο τη συζητηση και να μιλησουμε για γυναικειους οργασμους?:up:
Οσες τους εχουν στο τσεπακι σε καθε επαφη,παρακαλουνται να μην απαντησουν!:mad::mad::mad::lol::lol::lol:

Να αλλα αλλαξουμε λιγο τη συζητηση και να μιλησουμε για γυναικειους οργασμους?:up:
Οσες τους εχουν στο τσεπακι σε καθε επαφη,παρακαλουνται να μην απαντησουν!:mad::mad::mad::lol::lol::lol:
kounelaki δεν ξερω αν το προσεξες, αλλα εδω και τρεις ωρες δεν εχει απαντησει καμια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

kounelaki δεν ξερω αν το προσεξες, αλλα εδω και τρεις ωρες δεν εχει απαντησει καμια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Κοριτσιααααααααααααααααα???τι εγινε?ολες...μα ΟΛΕΣ στο τσεπακι τον εχετε?...:blink: Η μοναδικη γατομανα ειμαι που ειμαι δυσκολη?:blink::blink::blink::lol:

Ελα μη κλαις εμφανιστηκα και εγω:lol::lol::lol::lol:δεν θα σου πω πως τους εχω στο τσεπακι.....αλλα μια ανεση και ευκολια...δεν θα την αρνηθω.βρε κουτο το μυστικο ειναι......να το μαρτυρισω?????....αντε θα το παρει το ποταμι........τον χαρτη που αναφερα πιο πανω.....με τις οδηγιες χρησεως?????εεεε χρεισιμοποιησετον και λιγο,μην τον-τους αφηνεις να προσπαθουν να μαντεψουν τι θελεις κι εσυ...και κουραζονται πολυ:lol::lol::lol:καταλαβες?????για τυχον αποριες....ξαναρωτα.Α και το χειροτερο λαθος ειναι να αρχισεις να υποκρινεσαι ,οχι για τους αντρες αλλα για σενα.

Κοριτσιααααααααααααααααα???τι εγινε?ολες...μα ΟΛΕΣ στο τσεπακι τον εχετε?...:blink: Η μοναδικη γατομανα ειμαι που ειμαι δυσκολη?:blink::blink::blink::lol:
ειναι θεμα ηλικιας κ εμπειριων ζωης. θα δεις οτι μεγαλωνοντας θα αλλαξει η κατασταση εντελως. αλλωστε λενε οτι οι γυναικες εχουν σεξουαλικη ωριμοτητα μετα τα 30. ;)

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Οκ θα περιμενω μεχρι τα 30 μου να δω οργασμο! Τωρα καθησυχαστηκα!!!!:(

Οκ θα περιμενω μεχρι τα 30 μου να δω οργασμο! Τωρα καθησυχαστηκα!!!!:(
ελα μην στεναχωριεσαι,εγω παντως δεν περιμενα να 30ρισω για να το ευχαριστηθω,ειλκιρινα,αφου θα το εκανα που θα το εκανα επρεπε να ειναι και οι δυο παικτες στο παιγνιδι,οχι μονο ο ενας(δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες γιατι μπορει να μας διαβασουν και τα μικρα του φορουμ,αν δεν εχεις καταλαβει στειλε πμ και θα σου απαντησω εκει)αλλα αν ελεγες και ενα δυο πραγματακια στον συντροφο σου δεν θα εκανε κακο.φτανει να βρειτε το σωστο κουμπι:P:P

ελα μην στεναχωριεσαι,εγω παντως δεν περιμενα να 30ρισω για να το ευχαριστηθω,ειλκιρινα,αφου θα το εκανα που θα το εκανα επρεπε να ειναι και οι δυο παικτες στο παιγνιδι,οχι μονο ο ενας(δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες γιατι μπορει να μας διαβασουν και τα μικρα του φορουμ,αν δεν εχεις καταλαβει στειλε πμ και θα σου απαντησω εκει)αλλα αν ελεγες και ενα δυο πραγματακια στον συντροφο σου δεν θα εκανε κακο.φτανει να βρειτε το σωστο κουμπι:P:P
α ρε δαφνουλα με τα κουμπια σου:):):):)

α ρε δαφνουλα με τα κουμπια σου:):):):)
και χωρις ενχειριδιο χρησεις(που πας ρε καραμητρο χωρις αυτες???)μηπως να αρχιζω να εκδιδω ενα???:hmm::hmm::hmm:

Mπραβο χαιρομαι που το φορουμ μας εχει τετοιες επιτυχιες!:up:

:blink::blink::blink::blink:τι εννοεις?

:blink::blink::blink::blink:τι εννοεις?
οτι ολες σας εχετε παντα καθε φορα οργασμο!αυτα ειναι!δωστε κ λιγη ηδονη απο δω που ζηλευουμε!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back