みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:49 Η みことftw έγραψε: #801 29-08-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι σωστο....εγω βεβαια δεν κανω αυτες τις μερες γιατι μονο που θα γεμισουν ολα αιμα...θα μου πεσει...αν και ξερω οτι σταματαει εκεινη την ωρα!!! παντως να μην σχολιασει κανεις το κολλημα μου με τους μετρ????φτου σας! Click για ανάπτυξη... αν ηξερα τι ειναι οι μετρ κοπελια, θα σχολιαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:52 Η σιεννα έγραψε: #802 29-08-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399586: Μπορεις να πιασεις και παιδι εκεινες τις μερες Καααπως ετσι εκανε η μαμα μου τον αδερφουλη μου τον μικρο Δεν υπαρχει αλλη προστασια πλην του προφυλακτικου και του αντισυλληπτικου. Μην το ξεχνατε! Click για ανάπτυξη... Μπορεις να παθεις και ενδομητριωση επισης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:53 Η bastet_13: #803 29-08-09 01:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399600: αν ηξερα τι ειναι οι μετρ κοπελια, θα σχολιαζα Click για ανάπτυξη... xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:54 Η みことftw έγραψε: #804 29-08-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Μπορεις να παθεις και ενδομητριωση επισης..... Click για ανάπτυξη... Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η dafni.ps έγραψε: #805 29-08-09 01:55 αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η みことftw έγραψε: #806 29-08-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η dafni.ps έγραψε: #807 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η σιεννα έγραψε: #808 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Πατα στο google και θα δειςΕννοω με το sex εκεινες τις μερες,λογω της πιεσης που δεχεται ολο το συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:58 Η みことftw έγραψε: #809 29-08-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:01 Η dafni.ps έγραψε: #810 29-08-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι σωστο....εγω βεβαια δεν κανω αυτες τις μερες γιατι μονο που θα γεμισουν ολα αιμα...θα μου πεσει...αν και ξερω οτι σταματαει εκεινη την ωρα!!! παντως να μην σχολιασει κανεις το κολλημα μου με τους μετρ????φτου σας! Click για ανάπτυξη... αν ηξερα τι ειναι οι μετρ κοπελια, θα σχολιαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:52 Η σιεννα έγραψε: #802 29-08-09 01:52 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399586: Μπορεις να πιασεις και παιδι εκεινες τις μερες Καααπως ετσι εκανε η μαμα μου τον αδερφουλη μου τον μικρο Δεν υπαρχει αλλη προστασια πλην του προφυλακτικου και του αντισυλληπτικου. Μην το ξεχνατε! Click για ανάπτυξη... Μπορεις να παθεις και ενδομητριωση επισης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:53 Η bastet_13: #803 29-08-09 01:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399600: αν ηξερα τι ειναι οι μετρ κοπελια, θα σχολιαζα Click για ανάπτυξη... xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:54 Η みことftw έγραψε: #804 29-08-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Μπορεις να παθεις και ενδομητριωση επισης..... Click για ανάπτυξη... Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η dafni.ps έγραψε: #805 29-08-09 01:55 αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η みことftw έγραψε: #806 29-08-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η dafni.ps έγραψε: #807 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η σιεννα έγραψε: #808 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Πατα στο google και θα δειςΕννοω με το sex εκεινες τις μερες,λογω της πιεσης που δεχεται ολο το συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:58 Η みことftw έγραψε: #809 29-08-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:01 Η dafni.ps έγραψε: #810 29-08-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399586: Μπορεις να πιασεις και παιδι εκεινες τις μερες Καααπως ετσι εκανε η μαμα μου τον αδερφουλη μου τον μικρο Δεν υπαρχει αλλη προστασια πλην του προφυλακτικου και του αντισυλληπτικου. Μην το ξεχνατε! Click για ανάπτυξη... Μπορεις να παθεις και ενδομητριωση επισης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:53 Η bastet_13: #803 29-08-09 01:53 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399600: αν ηξερα τι ειναι οι μετρ κοπελια, θα σχολιαζα Click για ανάπτυξη... xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:54 Η みことftw έγραψε: #804 29-08-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Μπορεις να παθεις και ενδομητριωση επισης..... Click για ανάπτυξη... Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η dafni.ps έγραψε: #805 29-08-09 01:55 αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η みことftw έγραψε: #806 29-08-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η dafni.ps έγραψε: #807 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η σιεννα έγραψε: #808 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Πατα στο google και θα δειςΕννοω με το sex εκεινες τις μερες,λογω της πιεσης που δεχεται ολο το συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:58 Η みことftw έγραψε: #809 29-08-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:01 Η dafni.ps έγραψε: #810 29-08-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399600: αν ηξερα τι ειναι οι μετρ κοπελια, θα σχολιαζα Click για ανάπτυξη... xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:54 Η みことftw έγραψε: #804 29-08-09 01:54 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Μπορεις να παθεις και ενδομητριωση επισης..... Click για ανάπτυξη... Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η dafni.ps έγραψε: #805 29-08-09 01:55 αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η みことftw έγραψε: #806 29-08-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η dafni.ps έγραψε: #807 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η σιεννα έγραψε: #808 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Πατα στο google και θα δειςΕννοω με το sex εκεινες τις μερες,λογω της πιεσης που δεχεται ολο το συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:58 Η みことftw έγραψε: #809 29-08-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:01 Η dafni.ps έγραψε: #810 29-08-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Μπορεις να παθεις και ενδομητριωση επισης..... Click για ανάπτυξη... Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η dafni.ps έγραψε: #805 29-08-09 01:55 αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η みことftw έγραψε: #806 29-08-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η dafni.ps έγραψε: #807 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η σιεννα έγραψε: #808 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Πατα στο google και θα δειςΕννοω με το sex εκεινες τις μερες,λογω της πιεσης που δεχεται ολο το συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:58 Η みことftw έγραψε: #809 29-08-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:01 Η dafni.ps έγραψε: #810 29-08-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:55 Η みことftw έγραψε: #806 29-08-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η dafni.ps έγραψε: #807 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η σιεννα έγραψε: #808 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Πατα στο google και θα δειςΕννοω με το sex εκεινες τις μερες,λογω της πιεσης που δεχεται ολο το συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:58 Η みことftw έγραψε: #809 29-08-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:01 Η dafni.ps έγραψε: #810 29-08-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η dafni.ps έγραψε: #807 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η σιεννα έγραψε: #808 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Πατα στο google και θα δειςΕννοω με το sex εκεινες τις μερες,λογω της πιεσης που δεχεται ολο το συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:58 Η みことftw έγραψε: #809 29-08-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:01 Η dafni.ps έγραψε: #810 29-08-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:56 Η σιεννα έγραψε: #808 29-08-09 01:56 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Πατα στο google και θα δειςΕννοω με το sex εκεινες τις μερες,λογω της πιεσης που δεχεται ολο το συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:58 Η みことftw έγραψε: #809 29-08-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:01 Η dafni.ps έγραψε: #810 29-08-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Πατα στο google και θα δειςΕννοω με το sex εκεινες τις μερες,λογω της πιεσης που δεχεται ολο το συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 01:58 Η みことftw έγραψε: #809 29-08-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:01 Η dafni.ps έγραψε: #810 29-08-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:01 Η dafni.ps έγραψε: #810 29-08-09 02:01 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα Εκκολαπτόμενο μέλος Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:02 Η σιεννα έγραψε: #811 29-08-09 02:02 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604: Tι ειναι η ενδομητριωση? Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ? Click για ανάπτυξη... Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:03 Η みことftw έγραψε: #812 29-08-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια????? Click για ανάπτυξη... Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η kounelaki: #813 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:04 Η bastet_13: #814 29-08-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου) Click για ανάπτυξη... ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:05 Η bastet_13: #815 29-08-09 02:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα... Click για ανάπτυξη... νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:06 Η bastet_13: #816 29-08-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606: Εμ, γι'αυτο δεν ξερω Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια! Click για ανάπτυξη... ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η みことftw έγραψε: #817 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από σιεννα: Το βρηκα! https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022 Click για ανάπτυξη... Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:08 Η kounelaki: #818 29-08-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609: ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα... Click για ανάπτυξη... Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:09 Η dafni.ps έγραψε: #819 29-08-09 02:09 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 44 45 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως Click για ανάπτυξη... καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 02:12 Η dafni.ps έγραψε: #820 29-08-09 02:12 Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617: Να ρωτησω εγω τωρα κατι? Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο! μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.