Sex

ναι σωστο....εγω βεβαια δεν κανω αυτες τις μερες γιατι μονο που θα γεμισουν ολα αιμα...θα μου πεσει...αν και ξερω οτι σταματαει εκεινη την ωρα!!!
παντως να μην σχολιασει κανεις το κολλημα μου με τους μετρ????φτου σας!:cool::P:P:P

αν ηξερα τι ειναι οι μετρ κοπελια, θα σχολιαζα :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399586:
Μπορεις να πιασεις και παιδι εκεινες τις μερες :| Καααπως ετσι εκανε η μαμα μου τον αδερφουλη μου τον μικρο :P Δεν υπαρχει αλλη προστασια πλην του προφυλακτικου και του αντισυλληπτικου. Μην το ξεχνατε!

Μπορεις να παθεις και ενδομητριωση επισης.....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399600:
αν ηξερα τι ειναι οι μετρ κοπελια, θα σχολιαζα :lol::lol:
xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ:cool:

Μπορεις να παθεις και ενδομητριωση επισης.....:/:

Tι ειναι η ενδομητριωση? :redface: Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ?

αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...:redface:κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω :redface::redface::redface::redface:αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου)

xaxaxaxa ε αυτοι που σε καλοσοριζουν στα μπουζουκια και σε βαζουν στο τραπεζι σου???αυτοι...οι ομορφοι κυριοι με το κουστουμακι εκει γιρω στα 40!!!ααααααααχχχχχχχχχχ:cool:

Εμ, γι'αυτο δεν ξερω :lol::lol: Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια!:blink::lol::lol::lol:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606:
Εμ, γι'αυτο δεν ξερω :lol::lol: Εγω ειμαι ροκ κουρια μου, δεν ξερω απο μπουζουκια!:blink::lol::lol::lol:
αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια?????:blink:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604:
Tι ειναι η ενδομητριωση? :redface: Εννοεις γενικα με το σεξ εκεινες τις μερες, ή με το απροστατευτο σεξ?

Πατα στο google και θα δεις:)Εννοω με το sex εκεινες τις μερες,λογω της πιεσης που δεχεται ολο το συστημα!

αμα ειναι να μιλησει η καθεμια για τα κολληματα της σε σχεσημε τους αντρες ....αστα βραστα....ολες κολαμε με κατι μικροπραγματα....εγω παλι δεν ξερω πως να το πω ...:redface:κολλαω με το στομα μη δω καποιον που εχει ωραια χειλη κια αρχισει να τα γλυφει η νατα δαγκωνει κατι παθαινω μπορω να κατσω σα μακακας να τον χαζευω :redface::redface::redface::redface:αυτο πιανει??αντε κοριτσιααααααααα πεστε και εσεις τα κολληματα σας (κια δε μιλαμε για χαρακτηρα,το θαψιμο το κανουμε αλλου)

ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? :blink::blink::lol::redface: καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα...

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609:
ΩΩΩ, ξερετε τι με τρελαινει εμενα? Εχετε δει αντρα να τεντωνεται καθιστος προς τα πισω, και να σηκωνεται η μπλουζα, και να φαινονται οι φετες Κ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ??? :blink::blink::lol::redface: καλα, ποσο λυσσαρα ακουστηκα τωρα, δεσμευμενη κοπελα...
ναι γιατι εγω??οταν χαζευω τον αλλο σαν ξερολουκουμο ??κια μη φανταστεις η σκεψη εχει ορμησει κιολας....χαχαχαχα εγω να δεις λυσσα,σαν γατακι που γλυφεται μετα απο φαι κανω :redface::redface::redface::lol::lol::lol::lol:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399604:

Το βρηκα!:)
https://www.myworld.gr/site/content.php?sel=156&artid=316022

αρα εσυ κολλας με τα μακρια μαλλια γενακι σκισμενα τζινακια?????:blink:

Μια φορα και ενα καιρο ναι. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες σχεσεις μου ειναι με μαλλιαδες αναλογου μουσικου γουστου, αλλα κα8οτι υπηρξα βατραχι πριν γινω ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ (φτου μου, μη με βασκανω. Φτυξτε και εσεις καλε!:lol:) ειμαι της νοοτροπιας οτι λιγο μετραει η εξωτερικη εμφανιση, και οταν παω για κατι σοβαρο, κοιταω αλλα πραγματα. Οπως τα λεφτα, το αμαξι... :down::lol::lol: Ολο βλακειες λεω, αντε να με παρει κανεις στα σοβαρα:redface: Κοιταω που λετε τον χαρακτηρα πολυ, και δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες. Αν τον θες τον αλλο για ενα μηνα να μην βαριεσαι, δν σε νοιαζει να κανεις μια καλη κουβεντα. Αν και αυτα τα περιστασιακα τα εχω κοψει. Παρασοβαρεψα μου φαινεται :blink::lol:

Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα...:redface::up:

ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως:up:

Εγω εχω κολλημα με τους Κρητικους μαυροπουκαμισαδες(ουλα μαυρα ετσαααααα!!!) με γενια και μαχαιρα και μπερετα στη ζωνη!Δεν κανω πλακα...:redface::up:
νιωθα και γουσταρω....ειδικα ολα μαυρα..και εγω μονο μαυρα φοραω!

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399606:
ε πηγαινε μπουζουκια να δεις γκομενακια να ανοιξει το ματι σου!!!χαχαχαχαχα

Να ρωτησω εγω τωρα κατι? :redface: Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο!:whistle: μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. :redface: Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου :down::down::lol::lol::redface:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399609:
Οι φετες δε με νοιαζουν.....το βελακι ειναι τρελλη αδυναμια ομως!!!!!!

ναι καλο!!!!εμενα μ αρεσουν και τα χερια και ο..ποου-πως!!!!με τρελα ομως:up:
καλα το τσεκαρισμα στον πιχινιουλη ειναι το πρωτο πρωτο αλλα με τα χειλη......γιαιτ πως οι αντρες κοιτανε τις βεραντες??και εμεις μπορουμε να κοιταξουμε πιο χαμηλα,πιο πισω,πιο πανω οπου γουσταρουμε..αμ πως(θεικη ατακια του χατζηχριστου)χαχαχαχαχ

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399617:
Να ρωτησω εγω τωρα κατι? :redface: Μονο με το σεξ ή και με το "μοναχη μου τραβωωωω, στον δρομοοοο τουουουουτοοοοο!:whistle: μπορει να γινει κατι τετοιο? Γιατι ο η μητρα συσπαται κατα την διαρκεια του οργασμου, δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον αλλο για να συμβει αυτο. :redface: Πωωωπωω, θα μου κοψετε ολες τισ χαρες της περιοδου :down::down::lol::lol::redface:
βρε κοριτσια ενδομητριωση παθαινεις και απο μικροβιο το ξερω απο τον γυναικολογο μου,δεν εχει να κανει με την ιδια την περιοδο μη τρελαθουμε κιολας,κια οσο κια να εχουν γινει ευρευνες σε καποαι πραγματα παραμενουν κολλημενοι ,οπως το δεν πιανεις παιδι με την περιοδο (το ειχα ακουσει απο γιατρο και επαθα πλακα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back