moukelis
Επιφανές μέλος
Οχου μπλεξιμο...Καλα θα ρωτησω και τη Νεκταρια και θα δω και τα δρομολογια με την ησυχια μου.Ευχαριστω Γιουλη!με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ;
Α, δεν ειναι τιποτα....
Συνδεεις τα ψιψιψινια με τα κοκοψοψαρα.... και....

Αντε, καλως να ερθεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μη αγχωνεσαι Δωρακι, ακου!Οχου μπλεξιμο...Καλα θα ρωτησω και τη Νεκταρια και θα δω και τα δρομολογια με την ησυχια μου.Ευχαριστω Γιουλη!![]()
1st option Βγαινεις απο το arrivals hall του αεροδρομιου πας απεναντι και παιρνεις το προαστιακο, κατεβαινεις Νερατζιωτισσα, αλλαζεις γραμμη για τον ηλεκτρικο, κατεβαινεις στο τερμα στο Πειραια, περπατας για 5 λεπτα και πας στο λιμανι που φευγει το καραβακι για Σαλαμινα ή παιρνεις ταξι για το λιμανι του Περαματος...νομιζω ειναι κοντα

2nd option
Παιρνεις ταξι απο αεροδρομιο για Περαμα...αν θες ρωτω την εταιρια ταξι που συνεργαζομαι ποσο θα σου κοστισει κι αν συμφωνησεις στο κλεινω εγω και σε παει

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α, δεν ειναι τιποτα....
Συνδεεις τα ψιψιψινια με κοκοψοψαρα.... και....
Αντε, καλως να ερθεις!

εγραψες Παυλο

drf
Δραστήριο μέλος
Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ;
Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση

EL GATO
Διάσημο μέλος
εγραψες Παυλο![]()
Ναι, εχω ρεντα σημερα.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση![]()
Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε?
Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης?
drf
Δραστήριο μέλος
Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε?
Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης?
δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου

EL GATO
Διάσημο μέλος
δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου![]()
Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο.
drf
Δραστήριο μέλος
Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο.(Ακομα....)
εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ...

λίγα και καλά που λένε..
EL GATO
Διάσημο μέλος
εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ...
λίγα και καλά που λένε..
Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα....

drf
Δραστήριο μέλος
Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα....![]()
όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις!

avtwvia
Διάσημο μέλος
Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση..

EL GATO
Διάσημο μέλος
όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις!![]()
Αστειευομουν φυσικα!
Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις.
moukelis
Επιφανές μέλος
)Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω.

Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρωΕυχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο)
Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω.
Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο!![]()

Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος?
moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα!Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο)
Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω.
Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στελλα!!! Θα ερθεις????Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα!![]()
Αγατη ή γατωμενη?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool