moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η moukelis έγραψε: #341 11-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Click για ανάπτυξη... Οχου μπλεξιμο...Καλα θα ρωτησω και τη Νεκταρια και θα δω και τα δρομολογια με την ησυχια μου.Ευχαριστω Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Ο EL GATO έγραψε: #342 11-02-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... Α, δεν ειναι τιποτα.... Συνδεεις τα ψιψιψινια με τα κοκοψοψαρα.... και.... Αντε, καλως να ερθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #343 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχου μπλεξιμο...Καλα θα ρωτησω και τη Νεκταρια και θα δω και τα δρομολογια με την ησυχια μου.Ευχαριστω Γιουλη! Click για ανάπτυξη... μη αγχωνεσαι Δωρακι, ακου! 1st option Βγαινεις απο το arrivals hall του αεροδρομιου πας απεναντι και παιρνεις το προαστιακο, κατεβαινεις Νερατζιωτισσα, αλλαζεις γραμμη για τον ηλεκτρικο, κατεβαινεις στο τερμα στο Πειραια, περπατας για 5 λεπτα και πας στο λιμανι που φευγει το καραβακι για Σαλαμινα ή παιρνεις ταξι για το λιμανι του Περαματος...νομιζω ειναι κοντα 2nd option Παιρνεις ταξι απο αεροδρομιο για Περαμα...αν θες ρωτω την εταιρια ταξι που συνεργαζομαι ποσο θα σου κοστισει κι αν συμφωνησεις στο κλεινω εγω και σε παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #344 11-02-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν ειναι τιποτα.... Συνδεεις τα ψιψιψινια με κοκοψοψαρα.... και.... Αντε, καλως να ερθεις! Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Ο drf έγραψε: #345 11-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Ο EL GATO έγραψε: #346 11-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγραψες Παυλο Click για ανάπτυξη... Ναι, εχω ρεντα σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:59 Ο EL GATO έγραψε: #347 11-02-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από drf: Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Click για ανάπτυξη... Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Ο drf έγραψε: #348 11-02-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #349 11-02-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από drf: δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Ο drf έγραψε: #350 11-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το προαστιακο στο αεροδρομιο μεχρι νομιζω Νερατζιωτισα και μετα με τον ηλεκτρικο για Πειραια...ειναι και το Περαμα που βολευει γιατι ειναι πιο κοντα στη Σαλαμινα αλλα μαλλον σε βολευει ο Πειραιας...εκτος αν παρεις ταξι απο Πειραια και πας Περαμα... Click για ανάπτυξη... Οχου μπλεξιμο...Καλα θα ρωτησω και τη Νεκταρια και θα δω και τα δρομολογια με την ησυχια μου.Ευχαριστω Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Ο EL GATO έγραψε: #342 11-02-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... Α, δεν ειναι τιποτα.... Συνδεεις τα ψιψιψινια με τα κοκοψοψαρα.... και.... Αντε, καλως να ερθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #343 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχου μπλεξιμο...Καλα θα ρωτησω και τη Νεκταρια και θα δω και τα δρομολογια με την ησυχια μου.Ευχαριστω Γιουλη! Click για ανάπτυξη... μη αγχωνεσαι Δωρακι, ακου! 1st option Βγαινεις απο το arrivals hall του αεροδρομιου πας απεναντι και παιρνεις το προαστιακο, κατεβαινεις Νερατζιωτισσα, αλλαζεις γραμμη για τον ηλεκτρικο, κατεβαινεις στο τερμα στο Πειραια, περπατας για 5 λεπτα και πας στο λιμανι που φευγει το καραβακι για Σαλαμινα ή παιρνεις ταξι για το λιμανι του Περαματος...νομιζω ειναι κοντα 2nd option Παιρνεις ταξι απο αεροδρομιο για Περαμα...αν θες ρωτω την εταιρια ταξι που συνεργαζομαι ποσο θα σου κοστισει κι αν συμφωνησεις στο κλεινω εγω και σε παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #344 11-02-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν ειναι τιποτα.... Συνδεεις τα ψιψιψινια με κοκοψοψαρα.... και.... Αντε, καλως να ερθεις! Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Ο drf έγραψε: #345 11-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Ο EL GATO έγραψε: #346 11-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγραψες Παυλο Click για ανάπτυξη... Ναι, εχω ρεντα σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:59 Ο EL GATO έγραψε: #347 11-02-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από drf: Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Click για ανάπτυξη... Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Ο drf έγραψε: #348 11-02-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #349 11-02-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από drf: δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Ο drf έγραψε: #350 11-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... Α, δεν ειναι τιποτα.... Συνδεεις τα ψιψιψινια με τα κοκοψοψαρα.... και.... Αντε, καλως να ερθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #343 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχου μπλεξιμο...Καλα θα ρωτησω και τη Νεκταρια και θα δω και τα δρομολογια με την ησυχια μου.Ευχαριστω Γιουλη! Click για ανάπτυξη... μη αγχωνεσαι Δωρακι, ακου! 1st option Βγαινεις απο το arrivals hall του αεροδρομιου πας απεναντι και παιρνεις το προαστιακο, κατεβαινεις Νερατζιωτισσα, αλλαζεις γραμμη για τον ηλεκτρικο, κατεβαινεις στο τερμα στο Πειραια, περπατας για 5 λεπτα και πας στο λιμανι που φευγει το καραβακι για Σαλαμινα ή παιρνεις ταξι για το λιμανι του Περαματος...νομιζω ειναι κοντα 2nd option Παιρνεις ταξι απο αεροδρομιο για Περαμα...αν θες ρωτω την εταιρια ταξι που συνεργαζομαι ποσο θα σου κοστισει κι αν συμφωνησεις στο κλεινω εγω και σε παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #344 11-02-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν ειναι τιποτα.... Συνδεεις τα ψιψιψινια με κοκοψοψαρα.... και.... Αντε, καλως να ερθεις! Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Ο drf έγραψε: #345 11-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Ο EL GATO έγραψε: #346 11-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγραψες Παυλο Click για ανάπτυξη... Ναι, εχω ρεντα σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:59 Ο EL GATO έγραψε: #347 11-02-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από drf: Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Click για ανάπτυξη... Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Ο drf έγραψε: #348 11-02-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #349 11-02-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από drf: δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Ο drf έγραψε: #350 11-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχου μπλεξιμο...Καλα θα ρωτησω και τη Νεκταρια και θα δω και τα δρομολογια με την ησυχια μου.Ευχαριστω Γιουλη! Click για ανάπτυξη... μη αγχωνεσαι Δωρακι, ακου! 1st option Βγαινεις απο το arrivals hall του αεροδρομιου πας απεναντι και παιρνεις το προαστιακο, κατεβαινεις Νερατζιωτισσα, αλλαζεις γραμμη για τον ηλεκτρικο, κατεβαινεις στο τερμα στο Πειραια, περπατας για 5 λεπτα και πας στο λιμανι που φευγει το καραβακι για Σαλαμινα ή παιρνεις ταξι για το λιμανι του Περαματος...νομιζω ειναι κοντα 2nd option Παιρνεις ταξι απο αεροδρομιο για Περαμα...αν θες ρωτω την εταιρια ταξι που συνεργαζομαι ποσο θα σου κοστισει κι αν συμφωνησεις στο κλεινω εγω και σε παει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #344 11-02-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν ειναι τιποτα.... Συνδεεις τα ψιψιψινια με κοκοψοψαρα.... και.... Αντε, καλως να ερθεις! Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Ο drf έγραψε: #345 11-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Ο EL GATO έγραψε: #346 11-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγραψες Παυλο Click για ανάπτυξη... Ναι, εχω ρεντα σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:59 Ο EL GATO έγραψε: #347 11-02-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από drf: Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Click για ανάπτυξη... Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Ο drf έγραψε: #348 11-02-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #349 11-02-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από drf: δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Ο drf έγραψε: #350 11-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δεν ειναι τιποτα.... Συνδεεις τα ψιψιψινια με κοκοψοψαρα.... και.... Αντε, καλως να ερθεις! Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Ο drf έγραψε: #345 11-02-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Ο EL GATO έγραψε: #346 11-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγραψες Παυλο Click για ανάπτυξη... Ναι, εχω ρεντα σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:59 Ο EL GATO έγραψε: #347 11-02-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από drf: Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Click για ανάπτυξη... Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Ο drf έγραψε: #348 11-02-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #349 11-02-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από drf: δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Ο drf έγραψε: #350 11-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εγω που θα φτασω με το αεροπλανο εχω απορια,πως θα παω απο το Βενιζελος στο λιμανι,απο ποιο λιμανακι το παιρνουμε το καραβακι κτλ; Click για ανάπτυξη... Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Ο EL GATO έγραψε: #346 11-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγραψες Παυλο Click για ανάπτυξη... Ναι, εχω ρεντα σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:59 Ο EL GATO έγραψε: #347 11-02-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από drf: Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Click για ανάπτυξη... Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Ο drf έγραψε: #348 11-02-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #349 11-02-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από drf: δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Ο drf έγραψε: #350 11-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγραψες Παυλο Click για ανάπτυξη... Ναι, εχω ρεντα σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:59 Ο EL GATO έγραψε: #347 11-02-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από drf: Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Click για ανάπτυξη... Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Ο drf έγραψε: #348 11-02-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #349 11-02-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από drf: δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Ο drf έγραψε: #350 11-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: Eλ.Βενιζ.-> Μετρό-> Μοναστηράκι -> Πειραιάς-> Λεωφ. 040 -> Πέραμα -> Καραβάκι για Σαλαμίνα -> [κάπως] προς την έκθεση Click για ανάπτυξη... Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:02 Ο drf έγραψε: #348 11-02-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #349 11-02-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από drf: δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Ο drf έγραψε: #350 11-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νικο, θα παρουμε τις φωτογραφικες παραμασχαλα και θα παμε? Αληθεια, εσυ θα φερεις και καποιο γατακι ή θα πας σαν επισκεπτης? Click για ανάπτυξη... δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:06 Ο EL GATO έγραψε: #349 11-02-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από drf: δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Ο drf έγραψε: #350 11-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: δεν είμαι σίγουρος για να φέρω κάποια από τις μικρές μου μιας και δεν είναι και ιδιαίτερα κοινωνικές , θα έρθω παραμάσχαλα με τα συμπράγκαλά μου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:07 Ο drf έγραψε: #350 11-02-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φανταζομαι θα εχεις ολοκληρο εξοπλισμο. Εγω ενα σωμα με ενα φακο. (Ακομα....) Click για ανάπτυξη... εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:12 Ο EL GATO έγραψε: #351 11-02-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: εντάξει μη φανταστείς τίποτε 'διαστημικό' ... λίγα και καλά που λένε.. Click για ανάπτυξη... Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:13 Ο drf έγραψε: #352 11-02-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, καταλαβα.... Θα σκασεις εκει με τριποδα, 4-5 φακους, δυο σωματα, φιλτρα.... Click για ανάπτυξη... όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:14 Η avtwvia έγραψε: #353 11-02-09 14:14 Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμεις θα παμε με αμαξι αμα βολευεται κανεις τον παιρνουμε απο τα περιχωρα Αθηνων.. Δωρα αμα θες να παρεις μετρο να κατεβεις Αττικη και σε παιρνουμε απο εκει και παμε μαζι στην εκθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #354 11-02-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι εντάξει.. ένα σώμα και δύο φακοί και ένα φλας είναι υπέραρκετά για κάτι τέτοιο μην υπερβάλεις! Click για ανάπτυξη... Αστειευομουν φυσικα! Πρεπει να μου πεις καποια στιγμη τι βασικους φακους πρεπει να εχει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #355 11-02-09 15:08 Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #356 11-02-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δωρακι το ταξι απο Αεροδρομιο - Περαμα μου ειπε 45 ευρω Ο Σειριος πως αντιμετωπιζει τα ταξειδια με το αυτοκινητο? Κλαιει ή ειναι ησυχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:20 Η moukelis έγραψε: #357 11-02-09 15:20 Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ησυχος ειναι,κανει τον ψοφιο κοριο.Κοιτα,δε νομιζω να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου,δεν θα με κυνηγαει και κανεις απο αποψη χρονου,οποτε ισως κανω το δρομολογιο με το μετρο οπως μου ειπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:25 Η ESTELLE έγραψε: #358 11-02-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω για τις οδηγιες!(της Γιουλης με αρεσαν περισσοτερο) Αντωνια μου σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα εγω θα ερθω απο Παρασκευη,γι'αυτο ρωταω. Α βλεπω οι αντρες της παρεας θα ειναι πληρεις και δε θα κουβαλαω μηχανη και τριποδο! Click για ανάπτυξη... Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η moukelis έγραψε: #359 11-02-09 15:30 Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #360 11-02-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δώρα έκλεισες εισητήριο;Γιατί κι εγώ Παρασκευή λέω να κατέβω.Αν ταιριάξουν οι ώρες μας μπορούμε να πάμε παρεούλα! Click για ανάπτυξη... Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.