ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπολογίζω ότι θα φύγω Κυριακή απόγευμα.Το θέμα είναι ότι θα είναι και ο Γιώργος τοτε στην Αθηνα λόγω δουλειάς και σίγουρα θα θέλει να μείνουμε κάποιο βράδυ μαζί.Θα είναι στη Γλυφάδα.Οπότε μπορούμε να πάμε μέχρι εκεί μαζί με ταξί και συνεχίζεις εσύ για Σαλαμίνα.Αν δεν έρθω Σαλαμίνα απο Σάββατο βράδυ θα έρθω Κυριακή πρωί πρωί.Ακόμα δεν ξέρω το πρόγραμμα ακριβώς..αν και θα ήθελα να είμαι κι εγώ απο Παρασκευή μαζί σας αλλά τί να κάνουμε...Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη?
![]()
Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2!
Θα δούμε!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ σωστη τακτικη!Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2!
Θα δούμε!!
Κι εγω αυτη εφαρμοσα

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει;![]()
Καταρχην απο που θα φυγεις?
Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο.
Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο.
Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα?
Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δωρα λιποθυμησες?Καταρχην απο που θα φυγεις?
Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο.
Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο.
Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα?
Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα.

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι καλε εδω ειμαι μαγειρευω κιολας,να καψω το φαι;Δωρα λιποθυμησες?![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!!

Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!!

moukelis
Επιφανές μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια.
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βαλε πανω στο Σειριο ενα gpsΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει;
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο Πέραμα - αεροδρόμιο..Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε;
moukelis
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα.
https://www.perama.gr/map.aspx
drf
Δραστήριο μέλος
Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια.
Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα.
https://www.perama.gr/map.aspx
εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου

moukelis
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα.![]()
Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool