ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:16 Η ESTELLE έγραψε: #361 11-02-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Click για ανάπτυξη... Υπολογίζω ότι θα φύγω Κυριακή απόγευμα.Το θέμα είναι ότι θα είναι και ο Γιώργος τοτε στην Αθηνα λόγω δουλειάς και σίγουρα θα θέλει να μείνουμε κάποιο βράδυ μαζί.Θα είναι στη Γλυφάδα.Οπότε μπορούμε να πάμε μέχρι εκεί μαζί με ταξί και συνεχίζεις εσύ για Σαλαμίνα.Αν δεν έρθω Σαλαμίνα απο Σάββατο βράδυ θα έρθω Κυριακή πρωί πρωί.Ακόμα δεν ξέρω το πρόγραμμα ακριβώς..αν και θα ήθελα να είμαι κι εγώ απο Παρασκευή μαζί σας αλλά τί να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #362 11-02-09 16:21 Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:22 Η ESTELLE έγραψε: #363 11-02-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Click για ανάπτυξη... Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2! Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #364 11-02-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2! Θα δούμε!! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστη τακτικη! Κι εγω αυτη εφαρμοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η alice έγραψε: #365 11-02-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει; Click για ανάπτυξη... Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #366 11-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Click για ανάπτυξη... Δωρα λιποθυμησες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #367 11-02-09 16:41 Χμ,οποτε δε βολευει να παμε μαζι Στελλα...Δεν πειραζει,θα κανω το δρομολογιο που μου προτεινε η Γιουλη και θα φυγω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #368 11-02-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα λιποθυμησες? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εδω ειμαι μαγειρευω κιολας,να καψω το φαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η ESTELLE έγραψε: #369 11-02-09 16:43 Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της! Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!! Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #370 11-02-09 16:47 Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε εκλεισα ακομα.Νομιζω γυρω στις 5 θα ειμαι στο αεροδρομιο.Στελλα αν ειναι να μεινεις μερες μπορουμε να κλεισουμε μαζι και ξενοδοχειο αν θελεις. Click για ανάπτυξη... Υπολογίζω ότι θα φύγω Κυριακή απόγευμα.Το θέμα είναι ότι θα είναι και ο Γιώργος τοτε στην Αθηνα λόγω δουλειάς και σίγουρα θα θέλει να μείνουμε κάποιο βράδυ μαζί.Θα είναι στη Γλυφάδα.Οπότε μπορούμε να πάμε μέχρι εκεί μαζί με ταξί και συνεχίζεις εσύ για Σαλαμίνα.Αν δεν έρθω Σαλαμίνα απο Σάββατο βράδυ θα έρθω Κυριακή πρωί πρωί.Ακόμα δεν ξέρω το πρόγραμμα ακριβώς..αν και θα ήθελα να είμαι κι εγώ απο Παρασκευή μαζί σας αλλά τί να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #362 11-02-09 16:21 Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:22 Η ESTELLE έγραψε: #363 11-02-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Click για ανάπτυξη... Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2! Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #364 11-02-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2! Θα δούμε!! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστη τακτικη! Κι εγω αυτη εφαρμοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η alice έγραψε: #365 11-02-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει; Click για ανάπτυξη... Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #366 11-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Click για ανάπτυξη... Δωρα λιποθυμησες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #367 11-02-09 16:41 Χμ,οποτε δε βολευει να παμε μαζι Στελλα...Δεν πειραζει,θα κανω το δρομολογιο που μου προτεινε η Γιουλη και θα φυγω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #368 11-02-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα λιποθυμησες? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εδω ειμαι μαγειρευω κιολας,να καψω το φαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η ESTELLE έγραψε: #369 11-02-09 16:43 Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της! Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!! Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #370 11-02-09 16:47 Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:22 Η ESTELLE έγραψε: #363 11-02-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Click για ανάπτυξη... Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2! Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #364 11-02-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2! Θα δούμε!! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστη τακτικη! Κι εγω αυτη εφαρμοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η alice έγραψε: #365 11-02-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει; Click για ανάπτυξη... Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #366 11-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Click για ανάπτυξη... Δωρα λιποθυμησες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #367 11-02-09 16:41 Χμ,οποτε δε βολευει να παμε μαζι Στελλα...Δεν πειραζει,θα κανω το δρομολογιο που μου προτεινε η Γιουλη και θα φυγω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #368 11-02-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα λιποθυμησες? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εδω ειμαι μαγειρευω κιολας,να καψω το φαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η ESTELLE έγραψε: #369 11-02-09 16:43 Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της! Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!! Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #370 11-02-09 16:47 Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στελλα!!! Θα ερθεις????Αγατη ή γατωμενη? Click για ανάπτυξη... Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2! Θα δούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #364 11-02-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2! Θα δούμε!! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστη τακτικη! Κι εγω αυτη εφαρμοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η alice έγραψε: #365 11-02-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει; Click για ανάπτυξη... Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #366 11-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Click για ανάπτυξη... Δωρα λιποθυμησες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #367 11-02-09 16:41 Χμ,οποτε δε βολευει να παμε μαζι Στελλα...Δεν πειραζει,θα κανω το δρομολογιο που μου προτεινε η Γιουλη και θα φυγω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #368 11-02-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα λιποθυμησες? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εδω ειμαι μαγειρευω κιολας,να καψω το φαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η ESTELLE έγραψε: #369 11-02-09 16:43 Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της! Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!! Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #370 11-02-09 16:47 Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αγατη,άγατη!Για να τα απολαύσω όλα καλύτερα!Πρώτη φορά θα πάω σε έκθεση γάτας μωρέ.Να μην χαρώ κι εγώ τα μωρά των άλλων;Την επόμενη όμως φορά θα κατεβάσω κάποιο απο τα 2 ή και τα 2! Θα δούμε!! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστη τακτικη! Κι εγω αυτη εφαρμοσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η alice έγραψε: #365 11-02-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει; Click για ανάπτυξη... Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #366 11-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Click για ανάπτυξη... Δωρα λιποθυμησες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #367 11-02-09 16:41 Χμ,οποτε δε βολευει να παμε μαζι Στελλα...Δεν πειραζει,θα κανω το δρομολογιο που μου προτεινε η Γιουλη και θα φυγω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #368 11-02-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα λιποθυμησες? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εδω ειμαι μαγειρευω κιολας,να καψω το φαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η ESTELLE έγραψε: #369 11-02-09 16:43 Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της! Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!! Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #370 11-02-09 16:47 Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ συγνωμη δεν το ηξερα.Ενταξει αν βολευει να παμε Γλυφαδα και μετα εγω να συνεχισω για λιμανι μια χαρα.Ξερει κανεις απο περιοχες να μας πει; Click για ανάπτυξη... Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #366 11-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Click για ανάπτυξη... Δωρα λιποθυμησες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #367 11-02-09 16:41 Χμ,οποτε δε βολευει να παμε μαζι Στελλα...Δεν πειραζει,θα κανω το δρομολογιο που μου προτεινε η Γιουλη και θα φυγω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #368 11-02-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα λιποθυμησες? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εδω ειμαι μαγειρευω κιολας,να καψω το φαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η ESTELLE έγραψε: #369 11-02-09 16:43 Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της! Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!! Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #370 11-02-09 16:47 Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Καταρχην απο που θα φυγεις? Λογικα απο Πειραια μιας και δε θα εχεις αυτοκινητο. Αν λοιπον πας απο Ελ. Βελ. Γλυφαδα και μετα Πειραια, η αληθεια ειναι οτι ισως να κανεις ενα μικρο γυρο. Εχεις τσεκαρει τα δρομολογια απο Πειραια για Σαλαμινα? Γιατι καμια ωρα παραπανω θα της φας αν περασεις απο Γλυφαδα. Click για ανάπτυξη... Δωρα λιποθυμησες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #367 11-02-09 16:41 Χμ,οποτε δε βολευει να παμε μαζι Στελλα...Δεν πειραζει,θα κανω το δρομολογιο που μου προτεινε η Γιουλη και θα φυγω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #368 11-02-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα λιποθυμησες? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εδω ειμαι μαγειρευω κιολας,να καψω το φαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η ESTELLE έγραψε: #369 11-02-09 16:43 Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της! Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!! Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #370 11-02-09 16:47 Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ,οποτε δε βολευει να παμε μαζι Στελλα...Δεν πειραζει,θα κανω το δρομολογιο που μου προτεινε η Γιουλη και θα φυγω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #368 11-02-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα λιποθυμησες? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εδω ειμαι μαγειρευω κιολας,να καψω το φαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η ESTELLE έγραψε: #369 11-02-09 16:43 Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της! Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!! Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #370 11-02-09 16:47 Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα λιποθυμησες? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εδω ειμαι μαγειρευω κιολας,να καψω το φαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η ESTELLE έγραψε: #369 11-02-09 16:43 Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της! Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!! Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #370 11-02-09 16:47 Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε άμα είναι να φάει τόση ώρα αν έρθει μαζί μου απο Γλυφάδα τότε μάλλον θα πρέπει να πάει η καθεμία μόνη της! Εγώ πάντως απο τη Σαλαμίνα μεχρι το αεροδρομίο έδωσα 35 ευρώ!Και με τις αποσκευές μαζί και τον Ντουράν!! Γιούλη για ξανατσέκαρε τον ταξιτζή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #370 11-02-09 16:47 Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:50 Η alice έγραψε: #371 11-02-09 16:50 Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα παντως μου φαινεται λογικη η τιμη του ταξιτζη. 30-40 ευρω ειναι καλα γιατι ειναι μεγαλη η αποσταση απο Σαλαμινα η εστω Περαμα για Ελ. Βελ, και τα ταξι για και απο αεροδρομια παντα χρεωνουν παραπανω. Παντως Δωρα με μεσα μαζικης μεταφορας, το καλυτερο ειναι αυτο που σου εχουν προτεινει. Προαστιακος - αλλαγη Νερατζιωτισσα - ηλεκτρικος για Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #372 11-02-09 16:51 ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #373 11-02-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ελπιζω να μη χαθω και βγαλω το λαπ τοπ καταμεσης και σας γραφω απο το ασυρματο... Click για ανάπτυξη... βαλε πανω στο Σειριο ενα gps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η moukelis έγραψε: #374 11-02-09 16:57 Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη παιδι μου κατσε σε ενα thread δε μπορω να σε κυνηγαω! Λοιπον εχουμε και λεμε,τσιπ εχουμε,το πασαπορτι το κιτρινο το εχουμε,εμβολια εχουμε(Leukorifelin P και HC και λυσσας) τι αλλο μας λειπει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Η ESTELLE έγραψε: #375 11-02-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο τον Πειραια μεχρι το αεροδρομιο θα εννοεις μαλλον Στελλα ε; Click για ανάπτυξη... Απο Πέραμα - αεροδρόμιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:00 Η moukelis έγραψε: #376 11-02-09 17:00 Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α ΟΚ,αν ειναι να παρω ταξι θα παω Περαμα,αν ειναι να παω με ΜΜΜ θα παω απο Πειραια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:05 Η alice έγραψε: #377 11-02-09 17:05 Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:23 Ο drf έγραψε: #378 11-02-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alice: Παιδια, scusi, αλλα μπορει να ειπα και βλακεια. Νομιζω οτι το ταξι αν παει απο Βαρης - Κορωπιου για Γλυφαδα, θα παει πιο γρηγορα. https://www.perama.gr/map.aspx Click για ανάπτυξη... εάν θέλετε να πάτε Γλυφάδα προφανώς θα πάτε έτσι... το Πέραμα είναι στην άλλη άκρη και ο πιο γρήγορος δρόμος είναι από Αττική μέσω Ασπροπύργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #379 11-02-09 17:24 ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:34 Η alice έγραψε: #380 11-02-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ ΟΚ μην αγχωνεστε,θα παρω ΜΜΜ και θα παω Πειραια,ολα καλα. Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε οτι αγχωθηκαμε για σενα? Για το Σειριο αγχωνομαστε, να μην παθει τιποτα το παιδι με τις μετακινησεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.