RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:13 Η RedCat έγραψε: #161 23-04-08 13:13 Και εσύ τέκνον??? Μιλάς εσύ με την γάτα-ξυπνητήρι??? εεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η gatouni έγραψε: #162 23-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Μιλάς εσύ με την γάτα-ξυπνητήρι??? εεεε? Click για ανάπτυξη... Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η drusilia έγραψε: #163 23-04-08 13:31 Κοιτα υπάρχει και η επιλογή της βουβής παρενόχλησης τις πρωινές ώρες. "σήκω αλλα μην καταδεχτω να νιαουρίσω κιολας. χοροπηδαω στο κεφαλι σου, πετάω κάτω πράγματα, δαγκωνω, κτλ". Διαλέγετε και παίρνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η RedCat έγραψε: #164 23-04-08 13:34 ααα οχι το Σιντάκι το ακούς (θέλεις δεν θέλεις) εχει και αυτή τη χαρακτηριστική (μελωδική) φωνή των σιαμεζων... Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #165 23-04-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η stellak έγραψε: #166 23-04-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:56 Η RedCat έγραψε: #167 23-04-08 13:56 Η gatouni κυρία Στέλλα θα έρθει στο ουζάκι που κανονίζουμε έτσι κι αλλιως...Εσείς τι λέτε θα μας τιμήσετε?? Τι ώρα θα ερθετε σήμερα μήπως σας δουμε κιολας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η gatouni έγραψε: #168 23-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η stellak έγραψε: #169 23-04-08 14:00 Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #170 23-04-08 14:07 (συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εσύ τέκνον??? Μιλάς εσύ με την γάτα-ξυπνητήρι??? εεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η gatouni έγραψε: #162 23-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Μιλάς εσύ με την γάτα-ξυπνητήρι??? εεεε? Click για ανάπτυξη... Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η drusilia έγραψε: #163 23-04-08 13:31 Κοιτα υπάρχει και η επιλογή της βουβής παρενόχλησης τις πρωινές ώρες. "σήκω αλλα μην καταδεχτω να νιαουρίσω κιολας. χοροπηδαω στο κεφαλι σου, πετάω κάτω πράγματα, δαγκωνω, κτλ". Διαλέγετε και παίρνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η RedCat έγραψε: #164 23-04-08 13:34 ααα οχι το Σιντάκι το ακούς (θέλεις δεν θέλεις) εχει και αυτή τη χαρακτηριστική (μελωδική) φωνή των σιαμεζων... Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #165 23-04-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η stellak έγραψε: #166 23-04-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:56 Η RedCat έγραψε: #167 23-04-08 13:56 Η gatouni κυρία Στέλλα θα έρθει στο ουζάκι που κανονίζουμε έτσι κι αλλιως...Εσείς τι λέτε θα μας τιμήσετε?? Τι ώρα θα ερθετε σήμερα μήπως σας δουμε κιολας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η gatouni έγραψε: #168 23-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η stellak έγραψε: #169 23-04-08 14:00 Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #170 23-04-08 14:07 (συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Μιλάς εσύ με την γάτα-ξυπνητήρι??? εεεε? Click για ανάπτυξη... Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η drusilia έγραψε: #163 23-04-08 13:31 Κοιτα υπάρχει και η επιλογή της βουβής παρενόχλησης τις πρωινές ώρες. "σήκω αλλα μην καταδεχτω να νιαουρίσω κιολας. χοροπηδαω στο κεφαλι σου, πετάω κάτω πράγματα, δαγκωνω, κτλ". Διαλέγετε και παίρνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η RedCat έγραψε: #164 23-04-08 13:34 ααα οχι το Σιντάκι το ακούς (θέλεις δεν θέλεις) εχει και αυτή τη χαρακτηριστική (μελωδική) φωνή των σιαμεζων... Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #165 23-04-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η stellak έγραψε: #166 23-04-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:56 Η RedCat έγραψε: #167 23-04-08 13:56 Η gatouni κυρία Στέλλα θα έρθει στο ουζάκι που κανονίζουμε έτσι κι αλλιως...Εσείς τι λέτε θα μας τιμήσετε?? Τι ώρα θα ερθετε σήμερα μήπως σας δουμε κιολας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η gatouni έγραψε: #168 23-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η stellak έγραψε: #169 23-04-08 14:00 Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #170 23-04-08 14:07 (συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτα υπάρχει και η επιλογή της βουβής παρενόχλησης τις πρωινές ώρες. "σήκω αλλα μην καταδεχτω να νιαουρίσω κιολας. χοροπηδαω στο κεφαλι σου, πετάω κάτω πράγματα, δαγκωνω, κτλ". Διαλέγετε και παίρνετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η RedCat έγραψε: #164 23-04-08 13:34 ααα οχι το Σιντάκι το ακούς (θέλεις δεν θέλεις) εχει και αυτή τη χαρακτηριστική (μελωδική) φωνή των σιαμεζων... Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #165 23-04-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η stellak έγραψε: #166 23-04-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:56 Η RedCat έγραψε: #167 23-04-08 13:56 Η gatouni κυρία Στέλλα θα έρθει στο ουζάκι που κανονίζουμε έτσι κι αλλιως...Εσείς τι λέτε θα μας τιμήσετε?? Τι ώρα θα ερθετε σήμερα μήπως σας δουμε κιολας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η gatouni έγραψε: #168 23-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η stellak έγραψε: #169 23-04-08 14:00 Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #170 23-04-08 14:07 (συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααα οχι το Σιντάκι το ακούς (θέλεις δεν θέλεις) εχει και αυτή τη χαρακτηριστική (μελωδική) φωνή των σιαμεζων... Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #165 23-04-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η stellak έγραψε: #166 23-04-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:56 Η RedCat έγραψε: #167 23-04-08 13:56 Η gatouni κυρία Στέλλα θα έρθει στο ουζάκι που κανονίζουμε έτσι κι αλλιως...Εσείς τι λέτε θα μας τιμήσετε?? Τι ώρα θα ερθετε σήμερα μήπως σας δουμε κιολας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η gatouni έγραψε: #168 23-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η stellak έγραψε: #169 23-04-08 14:00 Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #170 23-04-08 14:07 (συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ.. Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η stellak έγραψε: #166 23-04-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:56 Η RedCat έγραψε: #167 23-04-08 13:56 Η gatouni κυρία Στέλλα θα έρθει στο ουζάκι που κανονίζουμε έτσι κι αλλιως...Εσείς τι λέτε θα μας τιμήσετε?? Τι ώρα θα ερθετε σήμερα μήπως σας δουμε κιολας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η gatouni έγραψε: #168 23-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η stellak έγραψε: #169 23-04-08 14:00 Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #170 23-04-08 14:07 (συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θα το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου. Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα. Click για ανάπτυξη... Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:56 Η RedCat έγραψε: #167 23-04-08 13:56 Η gatouni κυρία Στέλλα θα έρθει στο ουζάκι που κανονίζουμε έτσι κι αλλιως...Εσείς τι λέτε θα μας τιμήσετε?? Τι ώρα θα ερθετε σήμερα μήπως σας δουμε κιολας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η gatouni έγραψε: #168 23-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η stellak έγραψε: #169 23-04-08 14:00 Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #170 23-04-08 14:07 (συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η gatouni κυρία Στέλλα θα έρθει στο ουζάκι που κανονίζουμε έτσι κι αλλιως...Εσείς τι λέτε θα μας τιμήσετε?? Τι ώρα θα ερθετε σήμερα μήπως σας δουμε κιολας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η gatouni έγραψε: #168 23-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η stellak έγραψε: #169 23-04-08 14:00 Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #170 23-04-08 14:07 (συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα! Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...! Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η stellak έγραψε: #169 23-04-08 14:00 Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #170 23-04-08 14:07 (συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η aretha έγραψε: #170 23-04-08 14:07 (συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη... Click για ανάπτυξη... Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η stellak έγραψε: #171 23-04-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;; Click για ανάπτυξη... Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #172 23-04-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες. Click για ανάπτυξη... κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #173 23-04-08 14:35 Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!! 1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ... 2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει... 3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω.. 4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:38 Η julia έγραψε: #174 23-04-08 14:38 Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η gatouni έγραψε: #175 23-04-08 15:06 Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:12 Η RedCat έγραψε: #176 23-04-08 15:12 μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η aretha έγραψε: #177 23-04-08 15:14 Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:00 Η mespairos: #178 24-04-08 16:00 μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η fru_fru έγραψε: #179 24-04-08 16:01 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:01 Η aretha έγραψε: #180 24-04-08 16:01 ...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.