Αλλαντίν, ή αλλιώς η ιστορία ενός θύματος τροχαίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και εσύ τέκνον??? Μιλάς εσύ με την γάτα-ξυπνητήρι??? εεεε?:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιλάς εσύ με την γάτα-ξυπνητήρι??? εεεε?

Η Σίντυ ξυπνητήρι:mad:. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες:rolleyes:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα υπάρχει και η επιλογή της βουβής παρενόχλησης τις πρωινές ώρες. "σήκω αλλα μην καταδεχτω να νιαουρίσω κιολας. χοροπηδαω στο κεφαλι σου, πετάω κάτω πράγματα, δαγκωνω, κτλ".
Διαλέγετε και παίρνετε.

ααα οχι το Σιντάκι το ακούς (θέλεις δεν θέλεις) εχει και αυτή τη χαρακτηριστική (μελωδική) φωνή των σιαμεζων...:lol:
Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ..

Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ..

Θα το σκεφτώ:hmm:.
Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου:lol:.

Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα.

Θα το σκεφτώ:hmm:.
Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου:lol:.

Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα.

Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα!:) Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...!

Η gatouni κυρία Στέλλα θα έρθει στο ουζάκι που κανονίζουμε έτσι κι αλλιως...Εσείς τι λέτε θα μας τιμήσετε?? Τι ώρα θα ερθετε σήμερα μήπως σας δουμε κιολας?

Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα!:) Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...!

Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο:).

Υπολογίζω κατά τις 7.30 να προλάβω να βγάλω και λίγη δουλίτσα με το φως της μέρας κι έπειτα να πάω για φινάλε στα γατιά μας. Θα βρεθούμε εκεί. Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη...:(

(συγγνώμη Αλλαντίν και μητέρα για το off-topic) :redface:
Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη...:(
Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;;

Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;;

Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές:):P

Η Σίντυ ξυπνητήρι:mad:. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες:rolleyes:.

:lol::lol::lol::lol::lol: κατι ΤΕΤΟΙΟ???

Θα ήθελα πραγματικά να σας επαναφέρω στην τάξη. Εδω ειναι το θέμα του παιδιού ΜΟΥ!!
1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ...
2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει...:D
3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω..
4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ.

Αρχίζω το αυτομαστίγωμα πάραυτα!!!! :redface::redface:

:redface::redface: Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας:redface:.

ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο;

μμμ μας πεισατε τώρα. Τελοσπαντων ναι θα τον βγαλω και φωτογραφίες σήμερα τον γλυκό μου επίσης θα βγαλω και τα Μαντωπαιδα καθώς εμαθα οτι αρχίζουν και κανουν εξερευνήσεις εκτός κλουβιού!!!

Να του δώσετε ένα φιλάκι και για μένα του Αλλαντινάκου, παρακαλώ. Γιατί δεν μπορώ να έρθω σήμερα...:/:

μάλιστα ώστε αυτός είναι ο γατούλης που ροχαλίζει:D

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

...ή, αλλιώς, ο γάτος που δεν σταματάει να κάνει σαματά ακόμα κι όταν κοιμάται!! :rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back