RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλάς εσύ με την γάτα-ξυπνητήρι??? εεεε?
Η Σίντυ ξυπνητήρι
. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Διαλέγετε και παίρνετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ..
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεκταρία, μην της το πεις, γιατί δεν θα το αντέξει οτι μετα απο 16 χρονια γνωριμίας την κακολογώ..
Θα το σκεφτώ
.Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου
.Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα.
stellak
Διάσημο μέλος
Θα το σκεφτώ.
Θα εξαρτηθεί από τη διαγωγή σου.
Άντε δώσε στον Αλαντίν κανένα χαδάκι κι από μένα.
Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα!
Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα, βρε gatouni, κι εσύ σήμερα να γνωρίσουμε τη σωτήρα της CD. Κι εγώ μια σύντομη εμφάνιση θα κάνω, guest που λένε, αλλά θα πάω έστω και για μισή ώρα!Να χαϊδέψω το κεφαλάκι του Αλλαντίν και να τραβήξω λίγο τα αφτιά της Μανταρίνας μου...!
Πολύ θα το ήθελα, αλλά σήμερα κατά τις 7,30 έχω να παραδώσω τη Βανίλια στην mariag, για να την πάει στο νέο της σπίτι. Χαιδέψτε και τη Μαντώ λίγο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;;Για το Σάββατο δεν έχω καταλήξει ακόμα όμως αν θα τα καταφέρω... κι αν μου αξίζει να μου δώσω άδεια έστω και 3ωρη...![]()
stellak
Διάσημο μέλος
Στη δίνω εγώ, για να σε βγάλω απ' το δίλημμα! Άντε, ακόμα εκεί είσαι;;
Κορίτσι μου γλυκό, μήπως αντί να μου δώσεις άδεια, να σου στείλω καμιά 50αριά σελίδες του βιβλίου τύπου λεξιλόγιο και ονόματα για μεταφρασούλα; Εκεί να δω τις καλοσύνες σας, για να βλέπω συμμετοχές

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η Σίντυ ξυπνητήρι. Θα της πω πως την αποκάλεσες για να μάθεις. Απλά είναι λίγο παραπάνω κοινωνική από ότι χρειάζεται τις πρωινές ώρες
.

κατι ΤΕΤΟΙΟ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
1)Κυρία Στέλλα να έρθετε ανυπερθέτως και να φέρετε και την απιθανη γραφίστρια που σημερα θα δω τα έργα της. Ενα ουζο το Μ.Σαββατο το αξιζουμε ολοι βρε αδελφέ...
2) Νεκταρία , το ζήτημα της Σιντυ απαιτεί ένα καινουργιο δικό της θεμα δεν νομίζετε ??? Να μας λεει και ο Tax τις μικρες ιστοριες καθημερινης τρέλλας που ζει...

3) Τζουλια παρεκτρέπεστε ακόμη....τι να πω..
4) Αλίκη παλι κρατησατε το επιπεδο...σας ευχαριστώ.
julia
Διακεκριμένο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Σόρι Νοτάκι παρσυρθήκαμε στα πάθη μας
. ΕΕΕ!!! Που λες..... Τι κάνει ο Αλαντινάκος; Περιμένουμε νέα του, θα έχουμε και φώτο;
RedCat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool