Αλλαντίν, ή αλλιώς η ιστορία ενός θύματος τροχαίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπράβο στο σύντροφο κοκκινόγατο!!! :D

Μου επιτρέπετε εγώ ο Αιμίλιος να τον φωνάζω μπαμπά?:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά Αιμίλιε και εύχομαι ολοψυχα να αποκτήσεις και τόσο μεγαλη δύναμη και θεληση για ζωή που έχει το Αλλαντινοπουλο...αλλωστε είναι τοσο καλή η ψυχουλα μου που μπορεί να υιοθετήσει ολα τα γατακια του κοσμου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά Αιμίλιε και εύχομαι ολοψυχα να αποκτήσεις και τόσο μεγαλη δύναμη και θεληση για ζωή που έχει το Αλλαντινοπουλο...αλλωστε είναι τοσο καλή η ψυχουλα μου που μπορεί να υιοθετήσει ολα τα γατακια του κοσμου..

Εμ ξέρω εγώ να διαλέγω μπαμπά. Ότι κι ότι θα διάλεγα? τι αρχές θα μου έδινε. Θέλω κι εγώ να αποκτήσω τον τσαμπουκά του μπαμπά μου του θετού μια και δεν ξέρω ποιός είναι ο δικός μου:)

Κορίτσια τώρα το διάβασα το μυνημα!!!!!!
Μπράβο!!!!!!!!!!!:)
Μπράβο που το μαζέψατε, έχω πάθει τροχαίο και ξέρω πως είναι να είσαι ξαπλωμένος, χαμένος και οι άλλοι να αποφασίζουν για την τύχη σου.
Βλέπεται και εμένα με παράτησε ο ΄ΚΥΡΙΟΣ' που με χτύπησε αλλά εμένα η τύχη με ευνόησε, τον βρήκα και τον πήγα στα δικαστήρια!
Το γατάκι όμως πώς μπορεί να δικαιοθεί;
Ο Θεός θα του βρεί πιστεύω ένα ζεστό σπιτάκι...:)

Μακάρι Λυδία να του δωθεί η ευκαιρία να βρει μια οικογένεια και ενα σπιτάκι γεμάτο αγαπη. Είναι τόσο καλός με όλους ανθρωπους και ζώα. Λες και ξέρει...λες και καταλαβαίνει...:inlove:

Λένε ότι όταν φτάσεις κοντά στο θάνατο τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι...
Ίσως γι' αυτό να είναι τόσο καλός;):)
Στέλνω πολύ θετική ενέργεια για να βρεί σπιτάκι!!!

Σχεδόν 4 μήνες πέρασαν Αλλαντινάκο..... 4 μήνες.. και ακόμα είσαι εκεί, με τους φίλους σου πλέον τα κολλητάρια σου!!! :)

Πήγες στην άλλη μεριά και ξαναγύρισες κοντά μας..... τώρα είσαι καλά και περιμένεις μια αγκαλιά να σε πάρει σπίτι της και να γίνεις το "παιδί" της!!!

Πάει και αυτός ο μήνας...... :(

Ας ευχηθούμε όλοι να είναι ο τελευταίος και όποιος θα ήθελε να συμβάλλει έστω και ελάχιστα να ποτίσει το λυχναράκι του Αλλαντινάκου, (στα έξοδα φιλοξενίας) ας μου στείλει πμ....

Που να ξερες Αλλαδίνο μου ότι θα γινόσουν τόσο αγαπημένος γάτος απ'ολους εδω. Οτι θα σε βοηθουσαν όλοι και θα σε αγαπούσαν και θα ρωτούσαν για σένα. Εσύ που τώρα στα 5 σου χρόνια ζητάς όσα χάδια δεν είχες μαζεμένα.... Ουτε και εγω το φανταζόμουν όταν σε μάζεψα μέσα στα αίματα και εσύ εκανες μια φωνούλα σαν "βογκητό" και παράπονο μαζί..:(
Τώρα τη φωνούλα σου την χρησιμοποιείς για να "γκρινιάζεις" για αγκαλιες ατιμο πορτοκαλογατο και να ξετρελλαίνεις την Ελληνίδα μαμα σου...(ή οποιον αλλον μπει στο δωματιο που έχεις με τους φίλους σου...)

Συνημμένα

• Allandin Fonaskos.jpg
    Allandin Fonaskos.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 42
δεν ομόρφυνε το αγόρι μας???:inlove::inlove:
Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι)
καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας..:)

Συνημμένα

• Allandin Fatsaki .jpg
    Allandin Fatsaki .jpg
    152,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Allandin Fatsaki agapimeno.jpg
    Allandin Fatsaki agapimeno.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 41
Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος;

ναι είναι έτοιμος..:) να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει):lol::redface:

ναι είναι έτοιμος..:) να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει):lol::redface:

Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!:PΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!!

Πάρα πολύ!!:happy: Και ξεμωράθηκε, επίσης... :rolleyes: ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί!

:inlove::inlove::inlove::inlove:

Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του :inlove:

γλυκό όσο τα ματάκια του :inlove:
Μακάρι!!:happy:
(σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του :lol::rolleyes:)

Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι)
καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας..:)
Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη:) για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν:up:

Μακάρι!!:happy:
(σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του :lol::rolleyes:)

Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου...:)

Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου...:)
:lol::lol::lol::lol::lol:

κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου...:)
Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back