ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #221 25-06-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μπράβο στο σύντροφο κοκκινόγατο!!! Click για ανάπτυξη... Μου επιτρέπετε εγώ ο Αιμίλιος να τον φωνάζω μπαμπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 23:45 Η RedCat έγραψε: #222 25-06-08 23:45 Φυσικά Αιμίλιε και εύχομαι ολοψυχα να αποκτήσεις και τόσο μεγαλη δύναμη και θεληση για ζωή που έχει το Αλλαντινοπουλο...αλλωστε είναι τοσο καλή η ψυχουλα μου που μπορεί να υιοθετήσει ολα τα γατακια του κοσμου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #223 25-06-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Φυσικά Αιμίλιε και εύχομαι ολοψυχα να αποκτήσεις και τόσο μεγαλη δύναμη και θεληση για ζωή που έχει το Αλλαντινοπουλο...αλλωστε είναι τοσο καλή η ψυχουλα μου που μπορεί να υιοθετήσει ολα τα γατακια του κοσμου.. Click για ανάπτυξη... Εμ ξέρω εγώ να διαλέγω μπαμπά. Ότι κι ότι θα διάλεγα? τι αρχές θα μου έδινε. Θέλω κι εγώ να αποκτήσω τον τσαμπουκά του μπαμπά μου του θετού μια και δεν ξέρω ποιός είναι ο δικός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #224 26-06-08 11:54 Κορίτσια τώρα το διάβασα το μυνημα!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!! Μπράβο που το μαζέψατε, έχω πάθει τροχαίο και ξέρω πως είναι να είσαι ξαπλωμένος, χαμένος και οι άλλοι να αποφασίζουν για την τύχη σου. Βλέπεται και εμένα με παράτησε ο ΄ΚΥΡΙΟΣ' που με χτύπησε αλλά εμένα η τύχη με ευνόησε, τον βρήκα και τον πήγα στα δικαστήρια! Το γατάκι όμως πώς μπορεί να δικαιοθεί; Ο Θεός θα του βρεί πιστεύω ένα ζεστό σπιτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η RedCat έγραψε: #225 26-06-08 11:58 Μακάρι Λυδία να του δωθεί η ευκαιρία να βρει μια οικογένεια και ενα σπιτάκι γεμάτο αγαπη. Είναι τόσο καλός με όλους ανθρωπους και ζώα. Λες και ξέρει...λες και καταλαβαίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 12:14 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #226 26-06-08 12:14 Λένε ότι όταν φτάσεις κοντά στο θάνατο τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι... Ίσως γι' αυτό να είναι τόσο καλός Στέλνω πολύ θετική ενέργεια για να βρεί σπιτάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:47 Η julia έγραψε: #227 27-06-08 16:47 Σχεδόν 4 μήνες πέρασαν Αλλαντινάκο..... 4 μήνες.. και ακόμα είσαι εκεί, με τους φίλους σου πλέον τα κολλητάρια σου!!! Πήγες στην άλλη μεριά και ξαναγύρισες κοντά μας..... τώρα είσαι καλά και περιμένεις μια αγκαλιά να σε πάρει σπίτι της και να γίνεις το "παιδί" της!!! Πάει και αυτός ο μήνας...... Ας ευχηθούμε όλοι να είναι ο τελευταίος και όποιος θα ήθελε να συμβάλλει έστω και ελάχιστα να ποτίσει το λυχναράκι του Αλλαντινάκου, (στα έξοδα φιλοξενίας) ας μου στείλει πμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:21 Η RedCat έγραψε: #228 29-06-08 23:21 Που να ξερες Αλλαδίνο μου ότι θα γινόσουν τόσο αγαπημένος γάτος απ'ολους εδω. Οτι θα σε βοηθουσαν όλοι και θα σε αγαπούσαν και θα ρωτούσαν για σένα. Εσύ που τώρα στα 5 σου χρόνια ζητάς όσα χάδια δεν είχες μαζεμένα.... Ουτε και εγω το φανταζόμουν όταν σε μάζεψα μέσα στα αίματα και εσύ εκανες μια φωνούλα σαν "βογκητό" και παράπονο μαζί.. Τώρα τη φωνούλα σου την χρησιμοποιείς για να "γκρινιάζεις" για αγκαλιες ατιμο πορτοκαλογατο και να ξετρελλαίνεις την Ελληνίδα μαμα σου...(ή οποιον αλλον μπει στο δωματιο που έχεις με τους φίλους σου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fonaskos.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 52 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:25 Η RedCat έγραψε: #229 29-06-08 23:25 δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fatsaki .jpg 152,5 KB · Εμφανίσεις: 45 Allandin Fatsaki agapimeno.jpg 82,6 KB · Εμφανίσεις: 48 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #230 29-06-08 23:54 Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μπράβο στο σύντροφο κοκκινόγατο!!! Click για ανάπτυξη... Μου επιτρέπετε εγώ ο Αιμίλιος να τον φωνάζω μπαμπά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 23:45 Η RedCat έγραψε: #222 25-06-08 23:45 Φυσικά Αιμίλιε και εύχομαι ολοψυχα να αποκτήσεις και τόσο μεγαλη δύναμη και θεληση για ζωή που έχει το Αλλαντινοπουλο...αλλωστε είναι τοσο καλή η ψυχουλα μου που μπορεί να υιοθετήσει ολα τα γατακια του κοσμου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #223 25-06-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Φυσικά Αιμίλιε και εύχομαι ολοψυχα να αποκτήσεις και τόσο μεγαλη δύναμη και θεληση για ζωή που έχει το Αλλαντινοπουλο...αλλωστε είναι τοσο καλή η ψυχουλα μου που μπορεί να υιοθετήσει ολα τα γατακια του κοσμου.. Click για ανάπτυξη... Εμ ξέρω εγώ να διαλέγω μπαμπά. Ότι κι ότι θα διάλεγα? τι αρχές θα μου έδινε. Θέλω κι εγώ να αποκτήσω τον τσαμπουκά του μπαμπά μου του θετού μια και δεν ξέρω ποιός είναι ο δικός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #224 26-06-08 11:54 Κορίτσια τώρα το διάβασα το μυνημα!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!! Μπράβο που το μαζέψατε, έχω πάθει τροχαίο και ξέρω πως είναι να είσαι ξαπλωμένος, χαμένος και οι άλλοι να αποφασίζουν για την τύχη σου. Βλέπεται και εμένα με παράτησε ο ΄ΚΥΡΙΟΣ' που με χτύπησε αλλά εμένα η τύχη με ευνόησε, τον βρήκα και τον πήγα στα δικαστήρια! Το γατάκι όμως πώς μπορεί να δικαιοθεί; Ο Θεός θα του βρεί πιστεύω ένα ζεστό σπιτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η RedCat έγραψε: #225 26-06-08 11:58 Μακάρι Λυδία να του δωθεί η ευκαιρία να βρει μια οικογένεια και ενα σπιτάκι γεμάτο αγαπη. Είναι τόσο καλός με όλους ανθρωπους και ζώα. Λες και ξέρει...λες και καταλαβαίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 12:14 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #226 26-06-08 12:14 Λένε ότι όταν φτάσεις κοντά στο θάνατο τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι... Ίσως γι' αυτό να είναι τόσο καλός Στέλνω πολύ θετική ενέργεια για να βρεί σπιτάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:47 Η julia έγραψε: #227 27-06-08 16:47 Σχεδόν 4 μήνες πέρασαν Αλλαντινάκο..... 4 μήνες.. και ακόμα είσαι εκεί, με τους φίλους σου πλέον τα κολλητάρια σου!!! Πήγες στην άλλη μεριά και ξαναγύρισες κοντά μας..... τώρα είσαι καλά και περιμένεις μια αγκαλιά να σε πάρει σπίτι της και να γίνεις το "παιδί" της!!! Πάει και αυτός ο μήνας...... Ας ευχηθούμε όλοι να είναι ο τελευταίος και όποιος θα ήθελε να συμβάλλει έστω και ελάχιστα να ποτίσει το λυχναράκι του Αλλαντινάκου, (στα έξοδα φιλοξενίας) ας μου στείλει πμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:21 Η RedCat έγραψε: #228 29-06-08 23:21 Που να ξερες Αλλαδίνο μου ότι θα γινόσουν τόσο αγαπημένος γάτος απ'ολους εδω. Οτι θα σε βοηθουσαν όλοι και θα σε αγαπούσαν και θα ρωτούσαν για σένα. Εσύ που τώρα στα 5 σου χρόνια ζητάς όσα χάδια δεν είχες μαζεμένα.... Ουτε και εγω το φανταζόμουν όταν σε μάζεψα μέσα στα αίματα και εσύ εκανες μια φωνούλα σαν "βογκητό" και παράπονο μαζί.. Τώρα τη φωνούλα σου την χρησιμοποιείς για να "γκρινιάζεις" για αγκαλιες ατιμο πορτοκαλογατο και να ξετρελλαίνεις την Ελληνίδα μαμα σου...(ή οποιον αλλον μπει στο δωματιο που έχεις με τους φίλους σου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fonaskos.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 52 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:25 Η RedCat έγραψε: #229 29-06-08 23:25 δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fatsaki .jpg 152,5 KB · Εμφανίσεις: 45 Allandin Fatsaki agapimeno.jpg 82,6 KB · Εμφανίσεις: 48 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #230 29-06-08 23:54 Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικά Αιμίλιε και εύχομαι ολοψυχα να αποκτήσεις και τόσο μεγαλη δύναμη και θεληση για ζωή που έχει το Αλλαντινοπουλο...αλλωστε είναι τοσο καλή η ψυχουλα μου που μπορεί να υιοθετήσει ολα τα γατακια του κοσμου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #223 25-06-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Φυσικά Αιμίλιε και εύχομαι ολοψυχα να αποκτήσεις και τόσο μεγαλη δύναμη και θεληση για ζωή που έχει το Αλλαντινοπουλο...αλλωστε είναι τοσο καλή η ψυχουλα μου που μπορεί να υιοθετήσει ολα τα γατακια του κοσμου.. Click για ανάπτυξη... Εμ ξέρω εγώ να διαλέγω μπαμπά. Ότι κι ότι θα διάλεγα? τι αρχές θα μου έδινε. Θέλω κι εγώ να αποκτήσω τον τσαμπουκά του μπαμπά μου του θετού μια και δεν ξέρω ποιός είναι ο δικός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #224 26-06-08 11:54 Κορίτσια τώρα το διάβασα το μυνημα!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!! Μπράβο που το μαζέψατε, έχω πάθει τροχαίο και ξέρω πως είναι να είσαι ξαπλωμένος, χαμένος και οι άλλοι να αποφασίζουν για την τύχη σου. Βλέπεται και εμένα με παράτησε ο ΄ΚΥΡΙΟΣ' που με χτύπησε αλλά εμένα η τύχη με ευνόησε, τον βρήκα και τον πήγα στα δικαστήρια! Το γατάκι όμως πώς μπορεί να δικαιοθεί; Ο Θεός θα του βρεί πιστεύω ένα ζεστό σπιτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η RedCat έγραψε: #225 26-06-08 11:58 Μακάρι Λυδία να του δωθεί η ευκαιρία να βρει μια οικογένεια και ενα σπιτάκι γεμάτο αγαπη. Είναι τόσο καλός με όλους ανθρωπους και ζώα. Λες και ξέρει...λες και καταλαβαίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 12:14 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #226 26-06-08 12:14 Λένε ότι όταν φτάσεις κοντά στο θάνατο τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι... Ίσως γι' αυτό να είναι τόσο καλός Στέλνω πολύ θετική ενέργεια για να βρεί σπιτάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:47 Η julia έγραψε: #227 27-06-08 16:47 Σχεδόν 4 μήνες πέρασαν Αλλαντινάκο..... 4 μήνες.. και ακόμα είσαι εκεί, με τους φίλους σου πλέον τα κολλητάρια σου!!! Πήγες στην άλλη μεριά και ξαναγύρισες κοντά μας..... τώρα είσαι καλά και περιμένεις μια αγκαλιά να σε πάρει σπίτι της και να γίνεις το "παιδί" της!!! Πάει και αυτός ο μήνας...... Ας ευχηθούμε όλοι να είναι ο τελευταίος και όποιος θα ήθελε να συμβάλλει έστω και ελάχιστα να ποτίσει το λυχναράκι του Αλλαντινάκου, (στα έξοδα φιλοξενίας) ας μου στείλει πμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:21 Η RedCat έγραψε: #228 29-06-08 23:21 Που να ξερες Αλλαδίνο μου ότι θα γινόσουν τόσο αγαπημένος γάτος απ'ολους εδω. Οτι θα σε βοηθουσαν όλοι και θα σε αγαπούσαν και θα ρωτούσαν για σένα. Εσύ που τώρα στα 5 σου χρόνια ζητάς όσα χάδια δεν είχες μαζεμένα.... Ουτε και εγω το φανταζόμουν όταν σε μάζεψα μέσα στα αίματα και εσύ εκανες μια φωνούλα σαν "βογκητό" και παράπονο μαζί.. Τώρα τη φωνούλα σου την χρησιμοποιείς για να "γκρινιάζεις" για αγκαλιες ατιμο πορτοκαλογατο και να ξετρελλαίνεις την Ελληνίδα μαμα σου...(ή οποιον αλλον μπει στο δωματιο που έχεις με τους φίλους σου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fonaskos.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 52 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:25 Η RedCat έγραψε: #229 29-06-08 23:25 δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fatsaki .jpg 152,5 KB · Εμφανίσεις: 45 Allandin Fatsaki agapimeno.jpg 82,6 KB · Εμφανίσεις: 48 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #230 29-06-08 23:54 Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Φυσικά Αιμίλιε και εύχομαι ολοψυχα να αποκτήσεις και τόσο μεγαλη δύναμη και θεληση για ζωή που έχει το Αλλαντινοπουλο...αλλωστε είναι τοσο καλή η ψυχουλα μου που μπορεί να υιοθετήσει ολα τα γατακια του κοσμου.. Click για ανάπτυξη... Εμ ξέρω εγώ να διαλέγω μπαμπά. Ότι κι ότι θα διάλεγα? τι αρχές θα μου έδινε. Θέλω κι εγώ να αποκτήσω τον τσαμπουκά του μπαμπά μου του θετού μια και δεν ξέρω ποιός είναι ο δικός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #224 26-06-08 11:54 Κορίτσια τώρα το διάβασα το μυνημα!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!! Μπράβο που το μαζέψατε, έχω πάθει τροχαίο και ξέρω πως είναι να είσαι ξαπλωμένος, χαμένος και οι άλλοι να αποφασίζουν για την τύχη σου. Βλέπεται και εμένα με παράτησε ο ΄ΚΥΡΙΟΣ' που με χτύπησε αλλά εμένα η τύχη με ευνόησε, τον βρήκα και τον πήγα στα δικαστήρια! Το γατάκι όμως πώς μπορεί να δικαιοθεί; Ο Θεός θα του βρεί πιστεύω ένα ζεστό σπιτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η RedCat έγραψε: #225 26-06-08 11:58 Μακάρι Λυδία να του δωθεί η ευκαιρία να βρει μια οικογένεια και ενα σπιτάκι γεμάτο αγαπη. Είναι τόσο καλός με όλους ανθρωπους και ζώα. Λες και ξέρει...λες και καταλαβαίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 12:14 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #226 26-06-08 12:14 Λένε ότι όταν φτάσεις κοντά στο θάνατο τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι... Ίσως γι' αυτό να είναι τόσο καλός Στέλνω πολύ θετική ενέργεια για να βρεί σπιτάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:47 Η julia έγραψε: #227 27-06-08 16:47 Σχεδόν 4 μήνες πέρασαν Αλλαντινάκο..... 4 μήνες.. και ακόμα είσαι εκεί, με τους φίλους σου πλέον τα κολλητάρια σου!!! Πήγες στην άλλη μεριά και ξαναγύρισες κοντά μας..... τώρα είσαι καλά και περιμένεις μια αγκαλιά να σε πάρει σπίτι της και να γίνεις το "παιδί" της!!! Πάει και αυτός ο μήνας...... Ας ευχηθούμε όλοι να είναι ο τελευταίος και όποιος θα ήθελε να συμβάλλει έστω και ελάχιστα να ποτίσει το λυχναράκι του Αλλαντινάκου, (στα έξοδα φιλοξενίας) ας μου στείλει πμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:21 Η RedCat έγραψε: #228 29-06-08 23:21 Που να ξερες Αλλαδίνο μου ότι θα γινόσουν τόσο αγαπημένος γάτος απ'ολους εδω. Οτι θα σε βοηθουσαν όλοι και θα σε αγαπούσαν και θα ρωτούσαν για σένα. Εσύ που τώρα στα 5 σου χρόνια ζητάς όσα χάδια δεν είχες μαζεμένα.... Ουτε και εγω το φανταζόμουν όταν σε μάζεψα μέσα στα αίματα και εσύ εκανες μια φωνούλα σαν "βογκητό" και παράπονο μαζί.. Τώρα τη φωνούλα σου την χρησιμοποιείς για να "γκρινιάζεις" για αγκαλιες ατιμο πορτοκαλογατο και να ξετρελλαίνεις την Ελληνίδα μαμα σου...(ή οποιον αλλον μπει στο δωματιο που έχεις με τους φίλους σου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fonaskos.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 52 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:25 Η RedCat έγραψε: #229 29-06-08 23:25 δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fatsaki .jpg 152,5 KB · Εμφανίσεις: 45 Allandin Fatsaki agapimeno.jpg 82,6 KB · Εμφανίσεις: 48 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #230 29-06-08 23:54 Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια τώρα το διάβασα το μυνημα!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!! Μπράβο που το μαζέψατε, έχω πάθει τροχαίο και ξέρω πως είναι να είσαι ξαπλωμένος, χαμένος και οι άλλοι να αποφασίζουν για την τύχη σου. Βλέπεται και εμένα με παράτησε ο ΄ΚΥΡΙΟΣ' που με χτύπησε αλλά εμένα η τύχη με ευνόησε, τον βρήκα και τον πήγα στα δικαστήρια! Το γατάκι όμως πώς μπορεί να δικαιοθεί; Ο Θεός θα του βρεί πιστεύω ένα ζεστό σπιτάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η RedCat έγραψε: #225 26-06-08 11:58 Μακάρι Λυδία να του δωθεί η ευκαιρία να βρει μια οικογένεια και ενα σπιτάκι γεμάτο αγαπη. Είναι τόσο καλός με όλους ανθρωπους και ζώα. Λες και ξέρει...λες και καταλαβαίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 12:14 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #226 26-06-08 12:14 Λένε ότι όταν φτάσεις κοντά στο θάνατο τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι... Ίσως γι' αυτό να είναι τόσο καλός Στέλνω πολύ θετική ενέργεια για να βρεί σπιτάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:47 Η julia έγραψε: #227 27-06-08 16:47 Σχεδόν 4 μήνες πέρασαν Αλλαντινάκο..... 4 μήνες.. και ακόμα είσαι εκεί, με τους φίλους σου πλέον τα κολλητάρια σου!!! Πήγες στην άλλη μεριά και ξαναγύρισες κοντά μας..... τώρα είσαι καλά και περιμένεις μια αγκαλιά να σε πάρει σπίτι της και να γίνεις το "παιδί" της!!! Πάει και αυτός ο μήνας...... Ας ευχηθούμε όλοι να είναι ο τελευταίος και όποιος θα ήθελε να συμβάλλει έστω και ελάχιστα να ποτίσει το λυχναράκι του Αλλαντινάκου, (στα έξοδα φιλοξενίας) ας μου στείλει πμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:21 Η RedCat έγραψε: #228 29-06-08 23:21 Που να ξερες Αλλαδίνο μου ότι θα γινόσουν τόσο αγαπημένος γάτος απ'ολους εδω. Οτι θα σε βοηθουσαν όλοι και θα σε αγαπούσαν και θα ρωτούσαν για σένα. Εσύ που τώρα στα 5 σου χρόνια ζητάς όσα χάδια δεν είχες μαζεμένα.... Ουτε και εγω το φανταζόμουν όταν σε μάζεψα μέσα στα αίματα και εσύ εκανες μια φωνούλα σαν "βογκητό" και παράπονο μαζί.. Τώρα τη φωνούλα σου την χρησιμοποιείς για να "γκρινιάζεις" για αγκαλιες ατιμο πορτοκαλογατο και να ξετρελλαίνεις την Ελληνίδα μαμα σου...(ή οποιον αλλον μπει στο δωματιο που έχεις με τους φίλους σου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fonaskos.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 52 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:25 Η RedCat έγραψε: #229 29-06-08 23:25 δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fatsaki .jpg 152,5 KB · Εμφανίσεις: 45 Allandin Fatsaki agapimeno.jpg 82,6 KB · Εμφανίσεις: 48 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #230 29-06-08 23:54 Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακάρι Λυδία να του δωθεί η ευκαιρία να βρει μια οικογένεια και ενα σπιτάκι γεμάτο αγαπη. Είναι τόσο καλός με όλους ανθρωπους και ζώα. Λες και ξέρει...λες και καταλαβαίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 12:14 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #226 26-06-08 12:14 Λένε ότι όταν φτάσεις κοντά στο θάνατο τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι... Ίσως γι' αυτό να είναι τόσο καλός Στέλνω πολύ θετική ενέργεια για να βρεί σπιτάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:47 Η julia έγραψε: #227 27-06-08 16:47 Σχεδόν 4 μήνες πέρασαν Αλλαντινάκο..... 4 μήνες.. και ακόμα είσαι εκεί, με τους φίλους σου πλέον τα κολλητάρια σου!!! Πήγες στην άλλη μεριά και ξαναγύρισες κοντά μας..... τώρα είσαι καλά και περιμένεις μια αγκαλιά να σε πάρει σπίτι της και να γίνεις το "παιδί" της!!! Πάει και αυτός ο μήνας...... Ας ευχηθούμε όλοι να είναι ο τελευταίος και όποιος θα ήθελε να συμβάλλει έστω και ελάχιστα να ποτίσει το λυχναράκι του Αλλαντινάκου, (στα έξοδα φιλοξενίας) ας μου στείλει πμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:21 Η RedCat έγραψε: #228 29-06-08 23:21 Που να ξερες Αλλαδίνο μου ότι θα γινόσουν τόσο αγαπημένος γάτος απ'ολους εδω. Οτι θα σε βοηθουσαν όλοι και θα σε αγαπούσαν και θα ρωτούσαν για σένα. Εσύ που τώρα στα 5 σου χρόνια ζητάς όσα χάδια δεν είχες μαζεμένα.... Ουτε και εγω το φανταζόμουν όταν σε μάζεψα μέσα στα αίματα και εσύ εκανες μια φωνούλα σαν "βογκητό" και παράπονο μαζί.. Τώρα τη φωνούλα σου την χρησιμοποιείς για να "γκρινιάζεις" για αγκαλιες ατιμο πορτοκαλογατο και να ξετρελλαίνεις την Ελληνίδα μαμα σου...(ή οποιον αλλον μπει στο δωματιο που έχεις με τους φίλους σου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fonaskos.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 52 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:25 Η RedCat έγραψε: #229 29-06-08 23:25 δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fatsaki .jpg 152,5 KB · Εμφανίσεις: 45 Allandin Fatsaki agapimeno.jpg 82,6 KB · Εμφανίσεις: 48 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #230 29-06-08 23:54 Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λένε ότι όταν φτάσεις κοντά στο θάνατο τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι... Ίσως γι' αυτό να είναι τόσο καλός Στέλνω πολύ θετική ενέργεια για να βρεί σπιτάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 16:47 Η julia έγραψε: #227 27-06-08 16:47 Σχεδόν 4 μήνες πέρασαν Αλλαντινάκο..... 4 μήνες.. και ακόμα είσαι εκεί, με τους φίλους σου πλέον τα κολλητάρια σου!!! Πήγες στην άλλη μεριά και ξαναγύρισες κοντά μας..... τώρα είσαι καλά και περιμένεις μια αγκαλιά να σε πάρει σπίτι της και να γίνεις το "παιδί" της!!! Πάει και αυτός ο μήνας...... Ας ευχηθούμε όλοι να είναι ο τελευταίος και όποιος θα ήθελε να συμβάλλει έστω και ελάχιστα να ποτίσει το λυχναράκι του Αλλαντινάκου, (στα έξοδα φιλοξενίας) ας μου στείλει πμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:21 Η RedCat έγραψε: #228 29-06-08 23:21 Που να ξερες Αλλαδίνο μου ότι θα γινόσουν τόσο αγαπημένος γάτος απ'ολους εδω. Οτι θα σε βοηθουσαν όλοι και θα σε αγαπούσαν και θα ρωτούσαν για σένα. Εσύ που τώρα στα 5 σου χρόνια ζητάς όσα χάδια δεν είχες μαζεμένα.... Ουτε και εγω το φανταζόμουν όταν σε μάζεψα μέσα στα αίματα και εσύ εκανες μια φωνούλα σαν "βογκητό" και παράπονο μαζί.. Τώρα τη φωνούλα σου την χρησιμοποιείς για να "γκρινιάζεις" για αγκαλιες ατιμο πορτοκαλογατο και να ξετρελλαίνεις την Ελληνίδα μαμα σου...(ή οποιον αλλον μπει στο δωματιο που έχεις με τους φίλους σου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fonaskos.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 52 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:25 Η RedCat έγραψε: #229 29-06-08 23:25 δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fatsaki .jpg 152,5 KB · Εμφανίσεις: 45 Allandin Fatsaki agapimeno.jpg 82,6 KB · Εμφανίσεις: 48 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #230 29-06-08 23:54 Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σχεδόν 4 μήνες πέρασαν Αλλαντινάκο..... 4 μήνες.. και ακόμα είσαι εκεί, με τους φίλους σου πλέον τα κολλητάρια σου!!! Πήγες στην άλλη μεριά και ξαναγύρισες κοντά μας..... τώρα είσαι καλά και περιμένεις μια αγκαλιά να σε πάρει σπίτι της και να γίνεις το "παιδί" της!!! Πάει και αυτός ο μήνας...... Ας ευχηθούμε όλοι να είναι ο τελευταίος και όποιος θα ήθελε να συμβάλλει έστω και ελάχιστα να ποτίσει το λυχναράκι του Αλλαντινάκου, (στα έξοδα φιλοξενίας) ας μου στείλει πμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:21 Η RedCat έγραψε: #228 29-06-08 23:21 Που να ξερες Αλλαδίνο μου ότι θα γινόσουν τόσο αγαπημένος γάτος απ'ολους εδω. Οτι θα σε βοηθουσαν όλοι και θα σε αγαπούσαν και θα ρωτούσαν για σένα. Εσύ που τώρα στα 5 σου χρόνια ζητάς όσα χάδια δεν είχες μαζεμένα.... Ουτε και εγω το φανταζόμουν όταν σε μάζεψα μέσα στα αίματα και εσύ εκανες μια φωνούλα σαν "βογκητό" και παράπονο μαζί.. Τώρα τη φωνούλα σου την χρησιμοποιείς για να "γκρινιάζεις" για αγκαλιες ατιμο πορτοκαλογατο και να ξετρελλαίνεις την Ελληνίδα μαμα σου...(ή οποιον αλλον μπει στο δωματιο που έχεις με τους φίλους σου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fonaskos.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 52 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:25 Η RedCat έγραψε: #229 29-06-08 23:25 δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fatsaki .jpg 152,5 KB · Εμφανίσεις: 45 Allandin Fatsaki agapimeno.jpg 82,6 KB · Εμφανίσεις: 48 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #230 29-06-08 23:54 Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που να ξερες Αλλαδίνο μου ότι θα γινόσουν τόσο αγαπημένος γάτος απ'ολους εδω. Οτι θα σε βοηθουσαν όλοι και θα σε αγαπούσαν και θα ρωτούσαν για σένα. Εσύ που τώρα στα 5 σου χρόνια ζητάς όσα χάδια δεν είχες μαζεμένα.... Ουτε και εγω το φανταζόμουν όταν σε μάζεψα μέσα στα αίματα και εσύ εκανες μια φωνούλα σαν "βογκητό" και παράπονο μαζί.. Τώρα τη φωνούλα σου την χρησιμοποιείς για να "γκρινιάζεις" για αγκαλιες ατιμο πορτοκαλογατο και να ξετρελλαίνεις την Ελληνίδα μαμα σου...(ή οποιον αλλον μπει στο δωματιο που έχεις με τους φίλους σου...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:25 Η RedCat έγραψε: #229 29-06-08 23:25 δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Allandin Fatsaki .jpg 152,5 KB · Εμφανίσεις: 45 Allandin Fatsaki agapimeno.jpg 82,6 KB · Εμφανίσεις: 48 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #230 29-06-08 23:54 Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 23:54 Η moukelis έγραψε: #230 29-06-08 23:54 Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καρδούλα μου...τι κούκλος είσαι εσύ;Ψάχνει σπιτάκι παιδιά;Είναι έτοιμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η RedCat έγραψε: #231 30-06-08 00:01 ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 00:03 Η katerina10: #232 30-06-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: ναι είναι έτοιμος.. να τον υποδεχτεί η νέα του οικογένεια που θα τον αγαπήσει πολύ πολύ...(και φυσικα η Ελληνιδα μάνα θα την εγκρίνει) Click για ανάπτυξη... Ελα παιδιά κελεπούρι!!!ΠΠορτοκαλόγατος και με την φροντίδα της μαμάς Νότας!!!ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ σας λέω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:15 Η aretha έγραψε: #233 30-06-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ!! Και ξεμωράθηκε, επίσης... ΤΟΣΗ ζητιανιά για χάδια από γάτο δεν έχω ξαναδεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 30-06-08 11:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Desdemona: #235 30-06-08 11:32 Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το γλυκό μου το Αλλαντινάκι... Να βρει ένα σπίτι τόσο γλυκό όσο τα ματάκια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:34 Η aretha έγραψε: #236 30-06-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: γλυκό όσο τα ματάκια του Click για ανάπτυξη... Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η elvenstar: #237 30-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: δεν ομόρφυνε το αγόρι μας??? Τον Αλλαντιν τον αντικρύζω πάντα με ενα σφίξιμο στο στομάχι...δεν το πιστεύω το ποσο καλύτερα γίνεται μέρα με τη μέρα...Σήμερα μου είπε να σας στείλω αυτές τις φωτογραφίες με όλα του τα νιαουριτά-βρυχηθμογουργουριτά...και περιμένει κοσμο για χαδια...(όπως αναγκη το εχουν αυτο και ολοι οι φίλοι του που ειναι μόνοι και ψαχνουν και ενα σπιτακι) καμαρώστε μας λοιπόν....όλοι δικοί σας.. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά έγινε κούκλος (όχι ότι δεν ήταν κ πριν βέβαια) και η γούνα του έγινε μεταξένια, κ πήρε κ λίγο βάρος το Αλαντινάκι μου (με συγχωρείς μαμά για το μου) Ελπίζω να μπορούμε να βοηθάμε πάντα όλα αυτά τα πλασματάκια που μας έχουν ανάγκη για να έχουν όλα την τύχη του Αλαντιν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:05 Η RedCat έγραψε: #238 30-06-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μακάρι!! (σίγουρα πάντως δεν ευχόμαστε να βρει σπίτι γλυκό όσο η φωνούλα του ) Click για ανάπτυξη... Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Desdemona: #239 30-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή ντροπη και αίσχος...κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #240 30-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: κελάρισμα ρυακιού ειναι η φωνή του γάτου τούτου... Click για ανάπτυξη... Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η κώφωση της Μαφάλντας ήταν όντως κληρονομηθείσα από την Μητέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.