aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 14:39 Η aporw έγραψε: #3.001 19-11-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι σου κατάθεσα το μεσημέρι τα δικά μου 25ευρώ, μάλλον αύριο θα φαίνεται η κατάθεση και το όνομά μου(Χατζηιωαννίδου Νίκη). Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η kounelaki: #3.002 19-11-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ο αριθμος λογαριασμου ειναι ο εξης: EMPORIKI ΤΡΑΠΕΖΑ 59928881 ΚΟΕΝ ΣΙΜΩΝΗ οσες κανουν καταθεση να βαζουν το ονομα τους και να αν μπορουν να μου στελνουν και ενα pm να μου πουν οτι εβαλαν και ποσα! Click για ανάπτυξη... Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.003 19-11-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορει Click για ανάπτυξη... φανταζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:41 Η evelynkar: #3.004 19-11-09 16:41 δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η kounelaki: #3.005 19-11-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Click για ανάπτυξη... Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.006 19-11-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μολις ηρθα δουλεια! περασα πριν απο την τραπεζα και κατεθεσα 130 ευρω! Αντωνια θελεις να κανω μια προσπαθεια επειδη θελει κατι και η Βιβη μηπως μπορουν να τα χωσουν στην παραγγελια? Click για ανάπτυξη... Αν γινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Η evelynkar: #3.007 19-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Click για ανάπτυξη... σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:18 Η kounelaki: #3.008 19-11-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Click για ανάπτυξη... To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η aporw έγραψε: #3.009 19-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Click για ανάπτυξη... μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #3.010 20-11-09 15:07 Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι σου κατάθεσα το μεσημέρι τα δικά μου 25ευρώ, μάλλον αύριο θα φαίνεται η κατάθεση και το όνομά μου(Χατζηιωαννίδου Νίκη). Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η kounelaki: #3.002 19-11-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ο αριθμος λογαριασμου ειναι ο εξης: EMPORIKI ΤΡΑΠΕΖΑ 59928881 ΚΟΕΝ ΣΙΜΩΝΗ οσες κανουν καταθεση να βαζουν το ονομα τους και να αν μπορουν να μου στελνουν και ενα pm να μου πουν οτι εβαλαν και ποσα! Click για ανάπτυξη... Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.003 19-11-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορει Click για ανάπτυξη... φανταζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:41 Η evelynkar: #3.004 19-11-09 16:41 δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η kounelaki: #3.005 19-11-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Click για ανάπτυξη... Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.006 19-11-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μολις ηρθα δουλεια! περασα πριν απο την τραπεζα και κατεθεσα 130 ευρω! Αντωνια θελεις να κανω μια προσπαθεια επειδη θελει κατι και η Βιβη μηπως μπορουν να τα χωσουν στην παραγγελια? Click για ανάπτυξη... Αν γινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Η evelynkar: #3.007 19-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Click για ανάπτυξη... σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:18 Η kounelaki: #3.008 19-11-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Click για ανάπτυξη... To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η aporw έγραψε: #3.009 19-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Click για ανάπτυξη... μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #3.010 20-11-09 15:07 Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ο αριθμος λογαριασμου ειναι ο εξης: EMPORIKI ΤΡΑΠΕΖΑ 59928881 ΚΟΕΝ ΣΙΜΩΝΗ οσες κανουν καταθεση να βαζουν το ονομα τους και να αν μπορουν να μου στελνουν και ενα pm να μου πουν οτι εβαλαν και ποσα! Click για ανάπτυξη... Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.003 19-11-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορει Click για ανάπτυξη... φανταζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:41 Η evelynkar: #3.004 19-11-09 16:41 δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η kounelaki: #3.005 19-11-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Click για ανάπτυξη... Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.006 19-11-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μολις ηρθα δουλεια! περασα πριν απο την τραπεζα και κατεθεσα 130 ευρω! Αντωνια θελεις να κανω μια προσπαθεια επειδη θελει κατι και η Βιβη μηπως μπορουν να τα χωσουν στην παραγγελια? Click για ανάπτυξη... Αν γινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Η evelynkar: #3.007 19-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Click για ανάπτυξη... σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:18 Η kounelaki: #3.008 19-11-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Click για ανάπτυξη... To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η aporw έγραψε: #3.009 19-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Click για ανάπτυξη... μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #3.010 20-11-09 15:07 Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορει Click για ανάπτυξη... φανταζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:41 Η evelynkar: #3.004 19-11-09 16:41 δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η kounelaki: #3.005 19-11-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Click για ανάπτυξη... Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.006 19-11-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μολις ηρθα δουλεια! περασα πριν απο την τραπεζα και κατεθεσα 130 ευρω! Αντωνια θελεις να κανω μια προσπαθεια επειδη θελει κατι και η Βιβη μηπως μπορουν να τα χωσουν στην παραγγελια? Click για ανάπτυξη... Αν γινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Η evelynkar: #3.007 19-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Click για ανάπτυξη... σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:18 Η kounelaki: #3.008 19-11-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Click για ανάπτυξη... To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η aporw έγραψε: #3.009 19-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Click για ανάπτυξη... μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #3.010 20-11-09 15:07 Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η kounelaki: #3.005 19-11-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Click για ανάπτυξη... Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.006 19-11-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μολις ηρθα δουλεια! περασα πριν απο την τραπεζα και κατεθεσα 130 ευρω! Αντωνια θελεις να κανω μια προσπαθεια επειδη θελει κατι και η Βιβη μηπως μπορουν να τα χωσουν στην παραγγελια? Click για ανάπτυξη... Αν γινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Η evelynkar: #3.007 19-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Click για ανάπτυξη... σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:18 Η kounelaki: #3.008 19-11-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Click για ανάπτυξη... To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η aporw έγραψε: #3.009 19-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Click για ανάπτυξη... μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #3.010 20-11-09 15:07 Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης? Click για ανάπτυξη... Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η avtwvia έγραψε: #3.006 19-11-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μολις ηρθα δουλεια! περασα πριν απο την τραπεζα και κατεθεσα 130 ευρω! Αντωνια θελεις να κανω μια προσπαθεια επειδη θελει κατι και η Βιβη μηπως μπορουν να τα χωσουν στην παραγγελια? Click για ανάπτυξη... Αν γινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Η evelynkar: #3.007 19-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Click για ανάπτυξη... σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:18 Η kounelaki: #3.008 19-11-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Click για ανάπτυξη... To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η aporw έγραψε: #3.009 19-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Click για ανάπτυξη... μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #3.010 20-11-09 15:07 Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μολις ηρθα δουλεια! περασα πριν απο την τραπεζα και κατεθεσα 130 ευρω! Αντωνια θελεις να κανω μια προσπαθεια επειδη θελει κατι και η Βιβη μηπως μπορουν να τα χωσουν στην παραγγελια? Click για ανάπτυξη... Αν γινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Η evelynkar: #3.007 19-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Click για ανάπτυξη... σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:18 Η kounelaki: #3.008 19-11-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Click για ανάπτυξη... To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η aporw έγραψε: #3.009 19-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Click για ανάπτυξη... μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #3.010 20-11-09 15:07 Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι? Click για ανάπτυξη... σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:18 Η kounelaki: #3.008 19-11-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Click για ανάπτυξη... To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η aporw έγραψε: #3.009 19-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Click για ανάπτυξη... μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #3.010 20-11-09 15:07 Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα Click για ανάπτυξη... To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2009 στις 17:25 Η aporw έγραψε: #3.009 19-11-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Click για ανάπτυξη... μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #3.010 20-11-09 15:07 Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To καταλαβα βρε! Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση... Στο τηλ τι σου ειπαν? Click για ανάπτυξη... μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #3.010 20-11-09 15:07 Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!! αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:09 Η kounelaki: #3.011 20-11-09 15:09 Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:11 Η avtwvia έγραψε: #3.012 20-11-09 15:11 Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #3.013 20-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι.. Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:24 Η avtwvia έγραψε: #3.014 20-11-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω.. αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια! Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 01:42 Η Nonika έγραψε: #3.015 24-11-09 01:42 https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 07:33 Η natalouko: #3.016 24-11-09 07:33 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802 Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!! Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Coco Νεοφερμένο μέλος Η Coco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Coco έγραψε: #3.017 24-11-09 10:55 Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γυμναστική για γάτες Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:14 Η Selina Kyle: #3.018 24-11-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Coco: Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η Μυρτω4038: #3.019 24-11-09 22:21 Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 22:24 Η aporw έγραψε: #3.020 24-11-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.