Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σιμωνάκι σου κατάθεσα το μεσημέρι τα δικά μου 25ευρώ, μάλλον αύριο θα φαίνεται η κατάθεση και το όνομά μου(Χατζηιωαννίδου Νίκη).:)

ευχαριστω πολυ!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον ο αριθμος λογαριασμου ειναι ο εξης:

EMPORIKI ΤΡΑΠΕΖΑ
59928881
ΚΟΕΝ ΣΙΜΩΝΗ

οσες κανουν καταθεση να βαζουν το ονομα τους και να αν μπορουν να μου στελνουν και ενα pm να μου πουν οτι εβαλαν και ποσα!:happy::happy::happy:
Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aυριο θα σου βαλει τα χρηματα και η μαμα μου.Να σου πω,γινεται ο δικος μου κυλινδρος να μεινει στην αποθηκη και να τον παρει η μαμα μου καποια αλλη στιγμη(με την ταυτοτητα της γιατι αλλιως δεν θα το δινουν) γιατι η μητερα μου μονο πρωινα μπορει

φανταζομαι δεν θα υπαρχει προβλημα!:):)

δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης?:P

δεν μπορει να τον παρει απο το σπιτι της σιμωνης?:P
Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι?

Λοιπον μολις ηρθα δουλεια! περασα πριν απο την τραπεζα και κατεθεσα 130 ευρω!:):) Αντωνια θελεις να κανω μια προσπαθεια επειδη θελει κατι και η Βιβη μηπως μπορουν να τα χωσουν στην παραγγελια?:P:P

Αν γινεται..:rolleyes:

Αφου μενουμε Π.Ηρακλειο γιατι να το παρει η Σιμωνη και μετα να τρεχει στο Ν.Κοσμο και να το κανει ολοκληρο ταξιδι για να το παει σπιτι?
σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα:redface::redface:

σορρυ δεν εχω ιδεα απο περιοχες στην αθηνα:redface::redface:
To καταλαβα βρε!

Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση...
Στο τηλ τι σου ειπαν?

To καταλαβα βρε!

Σιμωνη υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε αν θα εχουν ερθει μεχρι την εκθεση?Γιατι θελω να ερθω αλλα μονο αν εχει ερθει.Μην πληρωσω καραβι πηγαινε-ελα μονο και μονο για την εκθεση...
Στο τηλ τι σου ειπαν?

μου ειπαν περιπου 10 μερες..αλλα μπορει να ερθουν και νωριτερα..απλα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι..:redface::redface:

Σιμωνακι,σου τα εβαλα κι εγω!!48,5 και το ονομα μου ειναι Καρκαλη Ιωαννα!!
αν εχω κανει λαθος στειλε μου και θα βαλω παραπανω την Δευτερα!!!:):):)

Κι εμεις κι εμεις βαλαμε 63 ευρω!:up:

Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι..:rolleyes:

Σιμωνη τα δικα μας τα παραγγειλες; αν ναι πες μου να σου βαλω τα χρηματα.. και να μου πεις και ποσα ειναι..:rolleyes:

Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω..:(:( αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια!;):D

Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι εχουν κανει ηδη την παραγγελια και δεν προλαβαινω..:(:( αλλα μην αγχωνεσε! θα ξανακανουμε συντομα παραγγελια!;):D

Δεν πειραζει κοπελα μου.. Την επομενη φορα ελπιζω να προλαβω..;)

https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802

Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!!:blink::blink::blink:

Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!!

https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802

Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!!:blink::blink::blink:

Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!!
Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.:/::/:Αν είδα σωστά!!;);)

Γυμναστική για γάτες

Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες;

Ποιά είναι τα καλύτερα όργανα γυμναστικής για γάτες;

Σε τέτοια περίπτωση αγοράζεις γατογυμναστήριο, να σαν αυτά εδώ.
junglegym_cattree_m.jpg

catgym_catfurniture_m.jpg

Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;;:hmm::)

Σιμωνάκι ξέρεις τελικά να μέχρι την παρασκευή θα παραλάβετε τα προιόντα;;;:hmm::)
μου ειπανε οτι οταν ερθουν θα με παρουν τηλεφωνο!:):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back