Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ωραία είναι, αλλά μάλλον δεν τα στέλνουν Ελλάδα.Αν είδα σωστά!!
![]()
Εχει τους ταχυδρομικους κωδικες,συμπεριλαμβανει και ελληνικους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Οπότε δεν είδα καλά!!!Εχει τους ταχυδρομικους κωδικες,συμπεριλαμβανει και ελληνικους.![]()

Θα το ξανακοιτάξω γιατί είχε ωραία γατοδεντράκια!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
https://www.catbedandtoy.com/site/879654/product/B6802
Eχω παθει πλακα μ'αυτο το σαιτ,εχει τελεια γατοδεντρα με 50-60-70 ευρω!!!!
Δεν ειναι τελειο;;;Αν κανουμε ομαδικο ντου εδω περα θα γινουνε ολα μας τα γατια γατοδεντρουχοι!!!Εγω θα το εχω υπ'οψιν μου οταν καποτε ξεχρεωσω κι εχω την δυνατοτητα,αξιζει τα λεφτα του!!!
παιδια είναι όντως αρκετά φτηνό. πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για ελλάδα....
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν!
3 στα 3 ρε γμτ που διαλεξα δεν ηρθαν!

Luna
Περιβόητο μέλος
Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ!και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν!
![]()
ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??
και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!!τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας??

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ!και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν!
![]()
Κρίμα Σιμωνη μου!!

Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου!
Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι
Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ααααααα!!!!!!!!σοβαρα???τι καλα!!!που ειναι?μπορουμε να τα παρουμε σημερα??και το ευχομουνα γιατι θελω το κρεβατακι για την εκθεση!!
τι γκαντεμια ηταν αυτη καλε?εσυ παραγγελνεις και τελικα δεν παιρνεις κιολας??![]()
ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ!

απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω..
εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου..
Κρίμα Σιμωνη μου!!
Θα έρθεις στο τραπέζι σήμερα? Να σου δώσω και τα χρηματα. Απ ότι υπολογίζω πρέπει να είναι γύρω στα 35 τα δικά μου!Επιβεβαίωσε κι εσύ για να ειμαστε σίγουροι
Εχω μία παντόφλα και το μακρύτερο παιχνίδι![]()
ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω..

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τελεια!Ποτε θα τα παρετε?Μολις με πηραν τηλεφωνο!ηρθα τα πραγματα ΣΑΣ!και λεω ΣΑΣ γιατι τα δικα μου και της Βουλας ηταν σε ελλειψη και δεν ηρθαν!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τελεια!Ποτε θα τα παρετε?![]()
βασικα χρειαζομαι βοηθεια..
πρεπει να βρεθουν κανα 2 αυτοκινητα..
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ωραια,κανονιστε αυριο μια ωρα να πατε πολλες να βοηθησετε στο κουβαλημα![/u][/b]
ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω..![]()
ELENIP
Διάσημο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν πειράζει καθόλου. Δεν χανόμαστε!!! Απλά για να σου δώσω τα λεφτά να μου φύγει και το άγχος.![]()
ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!!

ηρεμισε! εχουμε λεφτα!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οχι ολοι...ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!!ηρεμισε! εχουμε λεφτα!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Οχι ολοι...![]()
μηπως θελεις να σου πω οτι εχω μεινει με 130€ και ακομα χρωσταω τις εξετασεις του Λουκουμα..

Luna
Περιβόητο μέλος
[/u][/b]
ναι ειδες..λεω να παιξω κανενα τζοκερ!απο σημερα μπορουμε να τα παρουμε..αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να παω σημερα να τα παρω..
εκτος αν μπορεις εσυ να πας να παρεις τα δικα σου..
ναι θα ερθω..αλλα μαλλον δεν θα προλαβω να παω σημερα να τα παραλαβω..![]()
ρε γαμωτο δεν εχω αυτοκινητο...
μακαρι να μπορουσα να παω να παρω πολλα!!ξερεις αν κανενας θα παει σημερα να παω μαζι να βοηθησω??
αλλιως μπορω να παω με ταξι να παρω καποια??η θα πρεπει να εισαι εσυ που ειναι στο ονομα σου??
ELENIP
Διάσημο μέλος
ναι ναι να με ξοφλησεις να μην το εχεις αγχος! τι λες μαρη!!ηρεμισε! εχουμε λεφτα!
![]()

Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο

Να ανανεώσεις την προίκα σου!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Α! αυτά τα λεφτά που έχεις είναι για καινούριο στρώμα, πάπλωμα και καινούριο... γάτο
Να ανανεώσεις την προίκα σου!!!![]()

ευτυχως που μου εδωσε προικα η μαμα μου πολλες κουβερτες..

τις δυσκολες μερες θα εχω κατι να κουρνιασω το κορμακι μου!

natalouko
Επιφανές μέλος

Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!!

Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.

Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.
Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι..

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τι κρίμα βρε Σιμωνάκι που δεν ήρθα τα δικά σου πράγματα
Αλλά χαίρομαι που ήρθαν τα δικά μας!!!
Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πάω, σχολάω αργά και έχω να ετοιμαστώ για το βράδυ.Ποιά άλλη μέρα μπορούμε να πάμε?? Εγώ έχω αμάξι αλλά θα χρειαστώ να με βοηθήσει κάποιος.
Δεν ξέρω και πόσα πράγματα έχουμε παραγγείλει και αν χωράνε όλα σε ένα αμάξι..
![]()
εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool