Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εγω αν μπορω να παω σημερα, μπορω να παρω και καποια αλλα αμα θελει κανεις!!
τα δικα μου δεν εχουν καν βαρος!!
απλα πρεπει να ξερω αν γινεται να παω να παρω ενα μερος της παραγγελιας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω αν μπορω να παω σημερα, μπορω να παρω και καποια αλλα αμα θελει κανεις!!
τα δικα μου δεν εχουν καν βαρος!!
απλα πρεπει να ξερω αν γινεται να παω να παρω ενα μερος της παραγγελιας!!!

θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου!:) ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου!:) ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη!:happy:

:D:D:Dτι καλα....ρωτα αν θες κι εσυ τι ωρα κλεινουν γιατι ειμαι ακομα δουλεια...:(:(

εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα!:D:D
Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα???:P:P:P

παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο!:)
Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι....

παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο!:)
Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι....

τους περνω και δεν απαντανε!:blink::blink::blink:

:cry::cry::cry::cry:
γαμωτο...κριμα..

δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα!:hmm::hmm: κατσε να ξαναπαρω!:D

δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα!:hmm::hmm: κατσε να ξαναπαρω!:D

θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!!;):P;)

Ιντα ωρα θα πατε τη Δευτερα?

Τελικα τι κανονισατε?

Τελικα τι κανονισατε?
Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα;);)

Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!!:D:D:D
Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!!:):):)

Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!!:D:D:D
Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!!:):):)

λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης!:) η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ:P ειναι της Ελενης!:) τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο..:hmm::hmm:

Το τυρι καλο??:D χωρανε τα κατσουλια σου?:hmm::)

λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης!:) η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ:P ειναι της Ελενης!:) τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο..:hmm::hmm:

Το τυρι καλο??:D χωρανε τα κατσουλια σου?:hmm::)
Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!:):):)Οριακά όμως!!!;););)
Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini???:hmm::hmm::hmm:

Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!:):):)Οριακά όμως!!!;););)
Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini???:hmm::hmm::hmm:

ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο:lol: του tsitsini!:)

Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!!:P:P:P

Δεν είναι όνειρο????:D:D:D:D

Επίσης, παρασύρθηκα και τους πήρα (το παρήγγειλα) και ένα ονυχοδρόμιο, το orlando!!!:P:P:P

Δεν είναι όνειρο????:D:D:D:D

:up::up::up::up:
Τέλειο είναι Ναταλία!!!!!
Θα το καταευχαριστηθούνε τα γατόνια σου:up::up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back