Luna
Περιβόητο μέλος
τα δικα μου δεν εχουν καν βαρος!!
απλα πρεπει να ξερω αν γινεται να παω να παρω ενα μερος της παραγγελιας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εγω αν μπορω να παω σημερα, μπορω να παρω και καποια αλλα αμα θελει κανεις!!
τα δικα μου δεν εχουν καν βαρος!!
απλα πρεπει να ξερω αν γινεται να παω να παρω ενα μερος της παραγγελιας!!!
θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου!
ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
θα παρω εγω την εταιρεια και θα συννενοηθω να σου δωσουν τα πραγματα σου!ουτως η αλλως εχουμε δοσει προκαταβολη!
![]()

τι καλα....ρωτα αν θες κι εσυ τι ωρα κλεινουν γιατι ειμαι ακομα δουλεια...

natalouko
Επιφανές μέλος
Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα???εγω την δευτερα ειμαι free ολη μερα!![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θες να κανονίσουμε να πάμε μαζί την Δευτέρα???![]()
ναιιι!!

natalouko
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι....
aporw
Διακεκριμένο μέλος
παιζει να φυγω απο δουλεια σε λιγο!
Σιμωνακι εχουμε κανενα νεο?μπορω να παω?γιατι θα φυγω κατευθειαν απο εδω αν ειναι....
τους περνω και δεν απαντανε!

Luna
Περιβόητο μέλος
τους περνω και δεν απαντανε!![]()
:cry::cry::cry::cry:
γαμωτο...κριμα..
aporw
Διακεκριμένο μέλος
:cry::cry::cry::cry:
γαμωτο...κριμα..
δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα!

κατσε να ξαναπαρω!
Luna
Περιβόητο μέλος
δεν παιζει να κλεισανε! την προηγουμενη φορα ειχα μιλησει μαζι τους στι 7 το απογεμα!κατσε να ξαναπαρω!
![]()
θα παρω και εγω αν ειναι πριν φυγω απο δουλεια αλλα αν τους βρεις μιλα τους να δουμε αν μπορω να παρω τα δικα μου και αν γινεται χωρις εσενα!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Μάλλον θα πάω να τα πάρω εγώ το απόγευμα, αλλά δεν ξέρω σίγουραΤελικα τι κανονισατε?

natalouko
Επιφανές μέλος

Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια, τα πράγματα τα έχω παραλάβει!!!
Μένει μόνο να δούμε πως θα πάρει η κάθεμια τα δικά της!!!![]()
λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης!
η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ
ειναι της Ελενης!
τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο..

Το τυρι καλο??
χωρανε τα κατσουλια σου?

natalouko
Επιφανές μέλος
Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!λοιπον η μια παντοφλα ειναι της Νικης!η αλλη παντοφλα μαζι με το ενα παιχνιδι το μακρυ
ειναι της Ελενης!
τα 2 κρεβατακια μαζι με ενα απο το καθε παιχνιδακι της Lunas ο ενας κυλινδρος της κουνελας και ο αλλος του tsitini το ενα ανακλυντρο της κωνσταντινας και το αλλο της κικας..δεν ξερω αν ξεχναω καποιο..
Το τυρι καλο??χωρανε τα κατσουλια σου?
![]()

Οριακά όμως!!!

Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini???

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Το τυρί μια χαρά είναι, και χωράει και η Ραϊσούλα!!!Οριακά όμως!!!
Ποιος κύλινδρος είναι της κουνέλας και ποιος του tsitsini???![]()
ο κλειστος της κουνελας και ο καμπριο
του tsitsini!
natalouko
Επιφανές μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool