aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Η aspasiapef: #341 30-09-07 22:21 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες: https://moderncat.net Click για ανάπτυξη... Καλέ είναι πανάκριβα!!! Ένα μαξιλαράκι 220 δολάρια κι ένα γατοτούνελ 225!!! Αν είναι δυνατόν!!! Αρχική Δημοσίευση από mperr7: Έχω αγοράσει τα εξής από το ΙΚΕΑ για τον Μάγκα μου και τα έχει βολευτεί απίστευτα, εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο. Του έχω αγοράσει κ από το παιδικό τμήμα παιχνιδάκια κ κουβερτούλες σε πολύ καλές τιμές.:greycat: Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω πάρει την αμμολεκάνη για 2η, αλλά είναι πολύ μικρή, ή είναι πολύ μεγάλα τα γατιά μου.... Για κρεβατάκι έχω πάρει το μπλε, το μεγάλο μαξιλάρι, μαζί με το μπαμπού το καλάθι. Πίστευα ότι θα χωράνμε και τα δύο αλλά έλα που θέλουν την άπλα τους.... Αρχική Δημοσίευση από mperr7: Έχω έναν φίλο που δουλεύει στο ΙΚΕΑ κ μου είπε πως θ' ανοίξει δεύτερο ΙΚΕΑ κοντά στα Χριστούγεννα κάπου στου Ρέντη. Ανυπομονώ γιατί αυτό του αεροδρομίου μου πέφτει μακρυά κ δεν έχω κ αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Όντως, θ'ανοίξει γύρω στο τέλος του χρόνου Λεωφ.Κηφισού 96-98 στο ύψος της Πέτρου Ράλλη. Βέβαια αν γίνεται ο κακός χαμός στο αεροδρόμιο που είναι και μακρυά, φανταστείτε τι θα γίνεται όταν ανοίξει εκεί που είναι κοντά στο κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Η mperr7 έγραψε: #342 30-09-07 22:21 Αυτός θέλει μικρούς κ στενούς χώρους, νιώθει ασφάλεια έτσι. Η σκηνή του πέφτει μεγάλη φαίνεται. Βέβαια όταν είχε έρθει σπίτι η αδερφή μου με μία από τις δύο γάτες τις όλο μπαινόβγαιναν κ έπαιζαν το ένα μέσα κ το άλλο έξω. Άρα εσύ που έχεις δύο μάλλον θα το χαρούν. Όσο για κρεβατάκι έχει κ μεγαλύτερο μέγεθος, οπότε θα τα βολέψεις.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 65580_PE177119_S3.jpg 4,9 KB · Εμφανίσεις: 108 mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:27 Η mperr7 έγραψε: #343 30-09-07 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέ είναι πανάκριβα!!! Ένα μαξιλαράκι 220 δολάρια κι ένα γατοτούνελ 225!!! Αν είναι δυνατόν!!! Κι εγώ έχω πάρει την αμμολεκάνη για 2η, αλλά είναι πολύ μικρή, ή είναι πολύ μεγάλα τα γατιά μου.... Για κρεβατάκι έχω πάρει το μπλε, το μεγάλο μαξιλάρι, μαζί με το μπαμπού το καλάθι. Πίστευα ότι θα χωράνμε και τα δύο αλλά έλα που θέλουν την άπλα τους.... Click για ανάπτυξη... Όντως η αμμολεκάνη είναι κάπως μικρή, κι ο δικός μου είναι τεράστιος αλλά τουλάχιστον είναι ψηλή γύρω-γύρω κ δεν πετάει όλη την άμμο έξω.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 05:19 Η Mia_m έγραψε: #344 01-10-07 05:19 Επειδή έπαθα ένα ψιλοσοκ με τη μουρλόγατα σήμερα, την έχασα και την ξαναβρίκα γρήγορα ευτυχώς θα ήθελα να της βάλω λουράκι,αλλά το μοσχάρι δεν το θέλει,2 έχει κόψει μέχρι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 08:36 Η drusilia έγραψε: #345 01-10-07 08:36 Εγώ του φοράω αυτά που έχουν μια βιδωτή ταυτότητα με τα στοιχεία του μέσα γραμμένα σε χαρτάκι. Στη γενική περίπτωση δεν το βγάζει, αλλά σε κάποια φάση όταν είχα πρωτομετακομίσει με παίρνουν οι αποκάτω (βασικά πήραν στο τηλέφωνο που βρήακαν στην ταυτότητα...) και μου λένε: Βρήκαμε ένα περίεργο πράγμα που γράφει "Χάθηκα, τηλ, κλπ, δίδεται αμοιβή". Άντε τώρα να εξηγήσεις οτι ειναι του γατιού και το φοράει προληπτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #346 01-10-07 09:43 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες: https://moderncat.net Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό το site, Βικτωρία!! Πανέμορφα πράγματα (και πανάκριβα, επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η mimikaki έγραψε: #347 01-10-07 10:21 Πολύ ωραία πράγματα πράγματι Βικτώρια!!! Αλλά παιδιά τι να κανουμε την "μοντερνιά" την πληρώνεις αδρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #348 01-10-07 13:08 https://www.catsplay.com/index.php3 Στέλνει προϊόντα σε όλο τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:50 Η sardela έγραψε: #349 02-10-07 18:50 Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η sardela έγραψε: #350 02-10-07 18:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες: https://moderncat.net Click για ανάπτυξη... Καλέ είναι πανάκριβα!!! Ένα μαξιλαράκι 220 δολάρια κι ένα γατοτούνελ 225!!! Αν είναι δυνατόν!!! Αρχική Δημοσίευση από mperr7: Έχω αγοράσει τα εξής από το ΙΚΕΑ για τον Μάγκα μου και τα έχει βολευτεί απίστευτα, εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο. Του έχω αγοράσει κ από το παιδικό τμήμα παιχνιδάκια κ κουβερτούλες σε πολύ καλές τιμές.:greycat: Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έχω πάρει την αμμολεκάνη για 2η, αλλά είναι πολύ μικρή, ή είναι πολύ μεγάλα τα γατιά μου.... Για κρεβατάκι έχω πάρει το μπλε, το μεγάλο μαξιλάρι, μαζί με το μπαμπού το καλάθι. Πίστευα ότι θα χωράνμε και τα δύο αλλά έλα που θέλουν την άπλα τους.... Αρχική Δημοσίευση από mperr7: Έχω έναν φίλο που δουλεύει στο ΙΚΕΑ κ μου είπε πως θ' ανοίξει δεύτερο ΙΚΕΑ κοντά στα Χριστούγεννα κάπου στου Ρέντη. Ανυπομονώ γιατί αυτό του αεροδρομίου μου πέφτει μακρυά κ δεν έχω κ αυτοκίνητο. Click για ανάπτυξη... Όντως, θ'ανοίξει γύρω στο τέλος του χρόνου Λεωφ.Κηφισού 96-98 στο ύψος της Πέτρου Ράλλη. Βέβαια αν γίνεται ο κακός χαμός στο αεροδρόμιο που είναι και μακρυά, φανταστείτε τι θα γίνεται όταν ανοίξει εκεί που είναι κοντά στο κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:21 Η mperr7 έγραψε: #342 30-09-07 22:21 Αυτός θέλει μικρούς κ στενούς χώρους, νιώθει ασφάλεια έτσι. Η σκηνή του πέφτει μεγάλη φαίνεται. Βέβαια όταν είχε έρθει σπίτι η αδερφή μου με μία από τις δύο γάτες τις όλο μπαινόβγαιναν κ έπαιζαν το ένα μέσα κ το άλλο έξω. Άρα εσύ που έχεις δύο μάλλον θα το χαρούν. Όσο για κρεβατάκι έχει κ μεγαλύτερο μέγεθος, οπότε θα τα βολέψεις.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 65580_PE177119_S3.jpg 4,9 KB · Εμφανίσεις: 108 mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:27 Η mperr7 έγραψε: #343 30-09-07 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέ είναι πανάκριβα!!! Ένα μαξιλαράκι 220 δολάρια κι ένα γατοτούνελ 225!!! Αν είναι δυνατόν!!! Κι εγώ έχω πάρει την αμμολεκάνη για 2η, αλλά είναι πολύ μικρή, ή είναι πολύ μεγάλα τα γατιά μου.... Για κρεβατάκι έχω πάρει το μπλε, το μεγάλο μαξιλάρι, μαζί με το μπαμπού το καλάθι. Πίστευα ότι θα χωράνμε και τα δύο αλλά έλα που θέλουν την άπλα τους.... Click για ανάπτυξη... Όντως η αμμολεκάνη είναι κάπως μικρή, κι ο δικός μου είναι τεράστιος αλλά τουλάχιστον είναι ψηλή γύρω-γύρω κ δεν πετάει όλη την άμμο έξω.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 05:19 Η Mia_m έγραψε: #344 01-10-07 05:19 Επειδή έπαθα ένα ψιλοσοκ με τη μουρλόγατα σήμερα, την έχασα και την ξαναβρίκα γρήγορα ευτυχώς θα ήθελα να της βάλω λουράκι,αλλά το μοσχάρι δεν το θέλει,2 έχει κόψει μέχρι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 08:36 Η drusilia έγραψε: #345 01-10-07 08:36 Εγώ του φοράω αυτά που έχουν μια βιδωτή ταυτότητα με τα στοιχεία του μέσα γραμμένα σε χαρτάκι. Στη γενική περίπτωση δεν το βγάζει, αλλά σε κάποια φάση όταν είχα πρωτομετακομίσει με παίρνουν οι αποκάτω (βασικά πήραν στο τηλέφωνο που βρήακαν στην ταυτότητα...) και μου λένε: Βρήκαμε ένα περίεργο πράγμα που γράφει "Χάθηκα, τηλ, κλπ, δίδεται αμοιβή". Άντε τώρα να εξηγήσεις οτι ειναι του γατιού και το φοράει προληπτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #346 01-10-07 09:43 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες: https://moderncat.net Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό το site, Βικτωρία!! Πανέμορφα πράγματα (και πανάκριβα, επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η mimikaki έγραψε: #347 01-10-07 10:21 Πολύ ωραία πράγματα πράγματι Βικτώρια!!! Αλλά παιδιά τι να κανουμε την "μοντερνιά" την πληρώνεις αδρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #348 01-10-07 13:08 https://www.catsplay.com/index.php3 Στέλνει προϊόντα σε όλο τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:50 Η sardela έγραψε: #349 02-10-07 18:50 Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η sardela έγραψε: #350 02-10-07 18:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτός θέλει μικρούς κ στενούς χώρους, νιώθει ασφάλεια έτσι. Η σκηνή του πέφτει μεγάλη φαίνεται. Βέβαια όταν είχε έρθει σπίτι η αδερφή μου με μία από τις δύο γάτες τις όλο μπαινόβγαιναν κ έπαιζαν το ένα μέσα κ το άλλο έξω. Άρα εσύ που έχεις δύο μάλλον θα το χαρούν. Όσο για κρεβατάκι έχει κ μεγαλύτερο μέγεθος, οπότε θα τα βολέψεις.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:27 Η mperr7 έγραψε: #343 30-09-07 22:27 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέ είναι πανάκριβα!!! Ένα μαξιλαράκι 220 δολάρια κι ένα γατοτούνελ 225!!! Αν είναι δυνατόν!!! Κι εγώ έχω πάρει την αμμολεκάνη για 2η, αλλά είναι πολύ μικρή, ή είναι πολύ μεγάλα τα γατιά μου.... Για κρεβατάκι έχω πάρει το μπλε, το μεγάλο μαξιλάρι, μαζί με το μπαμπού το καλάθι. Πίστευα ότι θα χωράνμε και τα δύο αλλά έλα που θέλουν την άπλα τους.... Click για ανάπτυξη... Όντως η αμμολεκάνη είναι κάπως μικρή, κι ο δικός μου είναι τεράστιος αλλά τουλάχιστον είναι ψηλή γύρω-γύρω κ δεν πετάει όλη την άμμο έξω.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 05:19 Η Mia_m έγραψε: #344 01-10-07 05:19 Επειδή έπαθα ένα ψιλοσοκ με τη μουρλόγατα σήμερα, την έχασα και την ξαναβρίκα γρήγορα ευτυχώς θα ήθελα να της βάλω λουράκι,αλλά το μοσχάρι δεν το θέλει,2 έχει κόψει μέχρι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 08:36 Η drusilia έγραψε: #345 01-10-07 08:36 Εγώ του φοράω αυτά που έχουν μια βιδωτή ταυτότητα με τα στοιχεία του μέσα γραμμένα σε χαρτάκι. Στη γενική περίπτωση δεν το βγάζει, αλλά σε κάποια φάση όταν είχα πρωτομετακομίσει με παίρνουν οι αποκάτω (βασικά πήραν στο τηλέφωνο που βρήακαν στην ταυτότητα...) και μου λένε: Βρήκαμε ένα περίεργο πράγμα που γράφει "Χάθηκα, τηλ, κλπ, δίδεται αμοιβή". Άντε τώρα να εξηγήσεις οτι ειναι του γατιού και το φοράει προληπτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #346 01-10-07 09:43 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες: https://moderncat.net Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό το site, Βικτωρία!! Πανέμορφα πράγματα (και πανάκριβα, επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η mimikaki έγραψε: #347 01-10-07 10:21 Πολύ ωραία πράγματα πράγματι Βικτώρια!!! Αλλά παιδιά τι να κανουμε την "μοντερνιά" την πληρώνεις αδρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #348 01-10-07 13:08 https://www.catsplay.com/index.php3 Στέλνει προϊόντα σε όλο τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:50 Η sardela έγραψε: #349 02-10-07 18:50 Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η sardela έγραψε: #350 02-10-07 18:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέ είναι πανάκριβα!!! Ένα μαξιλαράκι 220 δολάρια κι ένα γατοτούνελ 225!!! Αν είναι δυνατόν!!! Κι εγώ έχω πάρει την αμμολεκάνη για 2η, αλλά είναι πολύ μικρή, ή είναι πολύ μεγάλα τα γατιά μου.... Για κρεβατάκι έχω πάρει το μπλε, το μεγάλο μαξιλάρι, μαζί με το μπαμπού το καλάθι. Πίστευα ότι θα χωράνμε και τα δύο αλλά έλα που θέλουν την άπλα τους.... Click για ανάπτυξη... Όντως η αμμολεκάνη είναι κάπως μικρή, κι ο δικός μου είναι τεράστιος αλλά τουλάχιστον είναι ψηλή γύρω-γύρω κ δεν πετάει όλη την άμμο έξω.:greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 05:19 Η Mia_m έγραψε: #344 01-10-07 05:19 Επειδή έπαθα ένα ψιλοσοκ με τη μουρλόγατα σήμερα, την έχασα και την ξαναβρίκα γρήγορα ευτυχώς θα ήθελα να της βάλω λουράκι,αλλά το μοσχάρι δεν το θέλει,2 έχει κόψει μέχρι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 08:36 Η drusilia έγραψε: #345 01-10-07 08:36 Εγώ του φοράω αυτά που έχουν μια βιδωτή ταυτότητα με τα στοιχεία του μέσα γραμμένα σε χαρτάκι. Στη γενική περίπτωση δεν το βγάζει, αλλά σε κάποια φάση όταν είχα πρωτομετακομίσει με παίρνουν οι αποκάτω (βασικά πήραν στο τηλέφωνο που βρήακαν στην ταυτότητα...) και μου λένε: Βρήκαμε ένα περίεργο πράγμα που γράφει "Χάθηκα, τηλ, κλπ, δίδεται αμοιβή". Άντε τώρα να εξηγήσεις οτι ειναι του γατιού και το φοράει προληπτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #346 01-10-07 09:43 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες: https://moderncat.net Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό το site, Βικτωρία!! Πανέμορφα πράγματα (και πανάκριβα, επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η mimikaki έγραψε: #347 01-10-07 10:21 Πολύ ωραία πράγματα πράγματι Βικτώρια!!! Αλλά παιδιά τι να κανουμε την "μοντερνιά" την πληρώνεις αδρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #348 01-10-07 13:08 https://www.catsplay.com/index.php3 Στέλνει προϊόντα σε όλο τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:50 Η sardela έγραψε: #349 02-10-07 18:50 Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η sardela έγραψε: #350 02-10-07 18:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή έπαθα ένα ψιλοσοκ με τη μουρλόγατα σήμερα, την έχασα και την ξαναβρίκα γρήγορα ευτυχώς θα ήθελα να της βάλω λουράκι,αλλά το μοσχάρι δεν το θέλει,2 έχει κόψει μέχρι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 08:36 Η drusilia έγραψε: #345 01-10-07 08:36 Εγώ του φοράω αυτά που έχουν μια βιδωτή ταυτότητα με τα στοιχεία του μέσα γραμμένα σε χαρτάκι. Στη γενική περίπτωση δεν το βγάζει, αλλά σε κάποια φάση όταν είχα πρωτομετακομίσει με παίρνουν οι αποκάτω (βασικά πήραν στο τηλέφωνο που βρήακαν στην ταυτότητα...) και μου λένε: Βρήκαμε ένα περίεργο πράγμα που γράφει "Χάθηκα, τηλ, κλπ, δίδεται αμοιβή". Άντε τώρα να εξηγήσεις οτι ειναι του γατιού και το φοράει προληπτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #346 01-10-07 09:43 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες: https://moderncat.net Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό το site, Βικτωρία!! Πανέμορφα πράγματα (και πανάκριβα, επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η mimikaki έγραψε: #347 01-10-07 10:21 Πολύ ωραία πράγματα πράγματι Βικτώρια!!! Αλλά παιδιά τι να κανουμε την "μοντερνιά" την πληρώνεις αδρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #348 01-10-07 13:08 https://www.catsplay.com/index.php3 Στέλνει προϊόντα σε όλο τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:50 Η sardela έγραψε: #349 02-10-07 18:50 Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η sardela έγραψε: #350 02-10-07 18:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ του φοράω αυτά που έχουν μια βιδωτή ταυτότητα με τα στοιχεία του μέσα γραμμένα σε χαρτάκι. Στη γενική περίπτωση δεν το βγάζει, αλλά σε κάποια φάση όταν είχα πρωτομετακομίσει με παίρνουν οι αποκάτω (βασικά πήραν στο τηλέφωνο που βρήακαν στην ταυτότητα...) και μου λένε: Βρήκαμε ένα περίεργο πράγμα που γράφει "Χάθηκα, τηλ, κλπ, δίδεται αμοιβή". Άντε τώρα να εξηγήσεις οτι ειναι του γατιού και το φοράει προληπτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 09:43 Η aretha έγραψε: #346 01-10-07 09:43 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες: https://moderncat.net Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό το site, Βικτωρία!! Πανέμορφα πράγματα (και πανάκριβα, επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η mimikaki έγραψε: #347 01-10-07 10:21 Πολύ ωραία πράγματα πράγματι Βικτώρια!!! Αλλά παιδιά τι να κανουμε την "μοντερνιά" την πληρώνεις αδρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #348 01-10-07 13:08 https://www.catsplay.com/index.php3 Στέλνει προϊόντα σε όλο τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:50 Η sardela έγραψε: #349 02-10-07 18:50 Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η sardela έγραψε: #350 02-10-07 18:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες: https://moderncat.net Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό το site, Βικτωρία!! Πανέμορφα πράγματα (και πανάκριβα, επίσης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 10:21 Η mimikaki έγραψε: #347 01-10-07 10:21 Πολύ ωραία πράγματα πράγματι Βικτώρια!!! Αλλά παιδιά τι να κανουμε την "μοντερνιά" την πληρώνεις αδρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #348 01-10-07 13:08 https://www.catsplay.com/index.php3 Στέλνει προϊόντα σε όλο τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:50 Η sardela έγραψε: #349 02-10-07 18:50 Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η sardela έγραψε: #350 02-10-07 18:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ωραία πράγματα πράγματι Βικτώρια!!! Αλλά παιδιά τι να κανουμε την "μοντερνιά" την πληρώνεις αδρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2007 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #348 01-10-07 13:08 https://www.catsplay.com/index.php3 Στέλνει προϊόντα σε όλο τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:50 Η sardela έγραψε: #349 02-10-07 18:50 Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η sardela έγραψε: #350 02-10-07 18:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.catsplay.com/index.php3 Στέλνει προϊόντα σε όλο τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:50 Η sardela έγραψε: #349 02-10-07 18:50 Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η sardela έγραψε: #350 02-10-07 18:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η sardela έγραψε: #350 02-10-07 18:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί! Click για ανάπτυξη... Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2007 στις 18:58 Η mimikaki έγραψε: #351 02-10-07 18:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις..... Click για ανάπτυξη... ναι γμτ!!!! με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2007 στις 13:20 Η ruko έγραψε: #352 07-10-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"? Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν.... Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω. Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:58 Η mimikaki έγραψε: #353 14-10-07 17:58 Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41vrdFUzIlL._SS500_.jpg 21,6 KB · Εμφανίσεις: 99 41KCNQzE+XL._SS500_.jpg 26,1 KB · Εμφανίσεις: 58 31o6TlzFxKL._SS500_.jpg 20 KB · Εμφανίσεις: 111 41EyVVz6w5L._SS500_.jpg 31,7 KB · Εμφανίσεις: 98 41-rYyJjEZL._SS500_.jpg 23 KB · Εμφανίσεις: 105 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χειμερινές λύσεις! Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon. Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού! Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι! Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο) Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:14 Η LIFE έγραψε: #354 14-10-07 18:14 καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα η μποτα ειναι ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:18 Η mimikaki έγραψε: #355 14-10-07 18:18 Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41T690WDMHL._SS500_.jpg 27 KB · Εμφανίσεις: 89 41QFD1WKYML._SS500_.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 102 51jqq3Ib-3L._SS500_.jpg 53,3 KB · Εμφανίσεις: 84 41S77P9ZETL._SS500_.jpg 28,1 KB · Εμφανίσεις: 76 41DPNK0CR0L._SS500_.jpg 22,6 KB · Εμφανίσεις: 84 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επείσης : Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις! Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:35 Η aretha έγραψε: #356 14-10-07 18:35 Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1272.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 129 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς πήραμε το κρεββατάκι που μπαίνει στο καλοριφέρ. Ήδη η Αρήθα έχει αρχίσει να το γυροφέρνει, μόλις ανάψουν και τα καλοριφέρ, νομίζω θα γίνει το στέκι της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η mimikaki έγραψε: #357 14-10-07 18:37 Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1010086.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 127 sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το είχαμε και εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά ο δικός μου το "έφτυσε" και το χαρίσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η sardela έγραψε: #358 14-10-07 19:03 Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλικη απο που το πηρατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:32 Η AGGELIKI έγραψε: #359 14-10-07 19:32 εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εμεις βαζουμε μια χοντρη πετσετα πανω στο καλοριφερ και καθεται εκει ολιμερης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 19:37 Η drusilia έγραψε: #360 14-10-07 19:37 Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι, είναι καταπληκτική σύληψη αυτό το κρεβάτι για καλοριφέρ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.