aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλέ είναι πανάκριβα!!! Ένα μαξιλαράκι 220 δολάρια κι ένα γατοτούνελ 225!!!Site με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες:
https://moderncat.net
Αν είναι δυνατόν!!!Κι εγώ έχω πάρει την αμμολεκάνη για 2η, αλλά είναι πολύ μικρή, ή είναι πολύ μεγάλα τα γατιά μου....Έχω αγοράσει τα εξής από το ΙΚΕΑ για τον Μάγκα μου και τα έχει βολευτεί απίστευτα, εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο. Του έχω αγοράσει κ από το παιδικό τμήμα παιχνιδάκια κ κουβερτούλες σε πολύ καλές τιμές.:greycat:
Για κρεβατάκι έχω πάρει το μπλε, το μεγάλο μαξιλάρι, μαζί με το μπαμπού το καλάθι. Πίστευα ότι θα χωράνμε και τα δύο αλλά έλα που θέλουν την άπλα τους....
Όντως, θ'ανοίξει γύρω στο τέλος του χρόνου Λεωφ.Κηφισού 96-98 στο ύψος της Πέτρου Ράλλη. Βέβαια αν γίνεται ο κακός χαμός στο αεροδρόμιο που είναι και μακρυά, φανταστείτε τι θα γίνεται όταν ανοίξει εκεί που είναι κοντά στο κέντρο...Έχω έναν φίλο που δουλεύει στο ΙΚΕΑ κ μου είπε πως θ' ανοίξει δεύτερο ΙΚΕΑ κοντά στα Χριστούγεννα κάπου στου Ρέντη. Ανυπομονώ γιατί αυτό του αεροδρομίου μου πέφτει μακρυά κ δεν έχω κ αυτοκίνητο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Όντως η αμμολεκάνη είναι κάπως μικρή, κι ο δικός μου είναι τεράστιος αλλά τουλάχιστον είναι ψηλή γύρω-γύρω κ δεν πετάει όλη την άμμο έξω.:greycat:Καλέ είναι πανάκριβα!!! Ένα μαξιλαράκι 220 δολάρια κι ένα γατοτούνελ 225!!!Αν είναι δυνατόν!!!
Κι εγώ έχω πάρει την αμμολεκάνη για 2η, αλλά είναι πολύ μικρή, ή είναι πολύ μεγάλα τα γατιά μου....Για κρεβατάκι έχω πάρει το μπλε, το μεγάλο μαξιλάρι, μαζί με το μπαμπού το καλάθι. Πίστευα ότι θα χωράνμε και τα δύο αλλά έλα που θέλουν την άπλα τους....
![]()
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Άντε τώρα να εξηγήσεις οτι ειναι του γατιού και το φοράει προληπτικά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Πολύ καλό το site, Βικτωρία!! Πανέμορφα πράγματαSite με πολύ ψαγμένα (ίσως και άχρηστα) πράγματα για γάτες:
https://moderncat.net
(και πανάκριβα, επίσης)
mimikaki
Διάσημο μέλος

Αλλά παιδιά τι να κανουμε την "μοντερνιά" την πληρώνεις αδρά

Fotini
Διάσημο μέλος

Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν....
Ειναι και τσιμπιμενη η τιμη του ρε γμτ, δεν θελω να παει αχρηστο γιατι σκοπευω να παρω και καλαθακια για τις γατες του κηπου!
Δεν το είχα προσέξει στέλνουν μόνο uk αλλά τώρα μπορώ ότι βρείτε να σας τα στέλνω εγώ από εκεί!![]()
Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις.....

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμικα, μας εχεις υποσχεθει κατι και καθυστερεις.....![]()

ναι γμτ!!!!
με τέτοια ηθική συμπαράστση που μου έχετε δώσει όλο αυτό το καιρό!!! Ότι θέλετε πραγματικά!!!

ruko
Διάσημο μέλος
Ρουλα, τι νεα απο το "θρονο της Φρεγια"?
Αυριο θα παω και εγω στο ΙΚΕΑ και σκεφτομαι να τους το παρω, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιουν....
Μάλλον δεν σε πρόλαβα, αλλά, just in case, τον χρησιμοποιούν κυρίως για ξύσιμο και για να κάθονται στο ψηλό καθισματάκι. Αρχικά τον είχα βάλει σε μια γωνία, αλλά τον μετακίνησαν
κοντά στη μπαλκονόπορτα για να χαζεύουν έξω.Πάντως αν θέλεις κάτι για παιχνίδι, συστήνω θερμά το γατοαντίσκοινο που είναι ό,τι πρέπει για τρελά κυνηγητά! Νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για σένα και κάνει μόνο 7 ευρώ. Πρέπει να είχε γίνει κι αλλού μια σχετική συζήτηση, αλλά μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα.

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τώρα που έρχεται ο χειμώνας, (για να μην πώ ότι ήρθε
) έψαξα για κάποιες ζεστές και χουζούρικες λύσεις για τα γατούνια μας! ?"Ολα από amazon.Λοιπόν θερμενόμενο κρεββατάκι...Λειτουργεί με ηλεκτρισμό για να κρατάει τους αγαπημένους μας φίλους ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όπως επείσης και κουβερτούλα ηλεκτρική για ποιό οικονομική λύση, και την απλώνεις και παντού!
Μετά υπνόσακος για έξτρα ζέστη και χουζούρι!
Μπότα σπιτάκι (χωρίς σχόλιο)

Τέλος παιχνίδι-σπιτάκι στο στόμα του ψαριού

ζεστό, άνετο και ιδανική κρυψώνα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Πτυσόμενο κρεββατάκι με γουνίτσα, το μεταφέρεις όπου θέλεις!
Γούνινη πολυκατοικία, για όσους έχουν πάνω από 2 γατάκια

Δυόροφα διαμερήσματα, για όσους έχουν πάνω από ένα γατούλι

Θήκη για κάλυψη της αμμολεκάνης! Εύκολη λύση και ευπαρουσίαστη
Τέλος, αποκλειστικά για την γατούλα που χρειάζεται "θηριοδαμαστή" στην επίσκεψη του κτηνιάτρου... Θήκη για γατούλες, με φερμουάρ στα χεράκια-ποδαράκια και στη ράχη...Κάνει τον εμβολιασμό παιχνιδάκι!!!

Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος

Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!
Φοβερά τα αξεσουάρ μιμικα, αλλά το καλοριφέρ-κρεβάτι πιστεύω θα είχε το μεγαλύτερο σουξέ με το Ραούλ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool